pavler
Zainteresovan član
- Poruka
- 419
jao ne zelim ni da se secam..hronicno mi nos bio zapusen,nisam mogla da disem a on gura li gura..posle je kukao da sam mu izgrebala drugara zubima***
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao ne zelim ni da se secam..hronicno mi nos bio zapusen,nisam mogla da disem a on gura li gura..posle je kukao da sam mu izgrebala drugara zubima***
![]()

.
Namazao sa vrshnjaka pekmezom,

Ukus doduše zavisi od stepena (ne)higijene partnera, al' dobro...
meni stvarno teku suze od smeha, vi niste normalni, citate li uopste.
![]()

ma daj bre covece, o cemu ti pricas, podcenjujes me.
tedoh da ti odgovorim al cu biti fin.8)
...kol'ko li tek mozze da stane na ribetinu, ako na ribicu staje dve kile pekmeza...zamisli da se njemu gadi da lize. a riba donese koficu marmelade (to je od raznog voca), pa kutlacom lepo, onako, domacinski, jednu, drugu, trecu, i tako redom, sve to po ribici. pa kaze, evo izvol`te, sad dok polizes ova 2 kila marmelade ima se izlecis od gadjenja![]()

Moje prvo pusenje bilo je zacinjeno enormnim kolicinama piva koje sam prethodno ulila u sebe... U suprotnom, ne bi on meni gurnuo stojka u usta... A jesam se i isplakala te noci... Poslila pala i razbila koljeno... I vratila se kuci sa izvrnutim gacama na sebi...[/QUOTE]
Kao Supermen?
u redu to sa tim barijerama ( ko dabrovi ebote)
al nemaju svi barijere. meni bi bila barijera (tada ili sada, svejedno), da mi ga pokaze onako gurnutog u teglu pekmeza od sljiva, i sve to kako gusto kaplje sa njega, BLJEK!!!

on verovatno..
U mom kraju se to kaze - naizvrat...Moje prvo pusenje bilo je zacinjeno enormnim kolicinama piva koje sam prethodno ulila u sebe... U suprotnom, ne bi on meni gurnuo stojka u usta... A jesam se i isplakala te noci... Poslila pala i razbila koljeno... I vratila se kuci sa izvrnutim gacama na sebi...[/QUOTE]
Kao Supermen?