vase prvo oralno iskustvo.

Cek bre malo, nije oralni sex samo pusenje i lizanje... Gde je slag po grudima i stomaku??? Gde je dobro crno vino u pupku??? Po ledjima??? Udjes bre u kadu sa njom, okupas je vinom i onda skupljas sve te kapi jeizkom sa nje. Zar i to nije oralni sex??? Breeeee sto ste trivijalni breeeeee...

Breeee sto ste trivijalni breeeeeeeee. Pa nije oralni sex samo pusenje i lizanje!! Gde je slag po grudima i stomaku? Aj moze i ajvar, slazem se. :) Gde je ispijanje gutljaja dobrog crnog vina iz pupka? Ja najvise da je odvedem u kadu pa je zalijem vinom i posle jezikom pokupim svaku kap... Ja i ovo smatram oralnim seksom!

ma da, kako da ne sad bi svi nesto da popujete, ne ide ovo, ono, ali to je momenat a ona ima psihicku barijeru, o tome smo pricali milion puta pre toga, ima zelju ali kad ga stavi u usta...znaci nista.
znaci terapija je bila uspesna.
verujem da mnogo vas je imalo slican problem sa poosenjem, interesantno je kako ste prevazisli problem?
:O

Moje prvo pusenje bilo je zacinjeno enormnim kolicinama piva koje sam prethodno ulila u sebe... U suprotnom, ne bi on meni gurnuo stojka u usta... A jesam se i isplakala te noci... Poslila pala i razbila koljeno... I vratila se kuci sa izvrnutim gacama na sebi...

ma da, kako da ne sad bi svi nesto da popujete, ne ide ovo, ono, ali to je momenat a ona ima psihicku barijeru, o tome smo pricali milion puta pre toga, ima zelju ali kad ga stavi u usta...znaci nista.
verujem da mnogo vas je imalo slican problem sa poosenjem, interesantno je kako ste prevazisli problem?

u redu to sa tim barijerama ( ko dabrovi ebote :D)

al nemaju svi barijere. meni bi bila barijera (tada ili sada, svejedno), da mi ga pokaze onako gurnutog u teglu pekmeza od sljiva, i sve to kako gusto kaplje sa njega, BLJEK!!!

Problem smo vremenom prevazisli.:lol:

Bez pekmeza :P

zamisli da se njemu gadi da lize. a riba donese koficu marmelade (to je od raznog voca), pa kutlacom lepo, onako, domacinski, jednu, drugu, trecu, i tako redom, sve to po ribici. pa kaze, evo izvol`te, sad dok polizes ova 2 kila marmelade ima se izlecis od gadjenja :P

Back