Vaše mišljenje o predsedniku

Kako ocjenjujete rad predsednika Aleksandra Vučića

• Ukupno glasova
    86

FyzQ0WAWYAIXgY3

Pa to je biciklistička staza, nije za traktor i prikolicu drva🙄
не, налит асфалт од 5цм директно преко колског пута без предходно планираног землјишта и наношенја подлоге за пут
Мора да је било нешто пред неке изборе
Класичан фуш !

Колапс домаћег авио превозника и масовно отказивање летова постају јаснији када се анализира компетентност управе @airserbia
Нарочито извршног директора за односе са државним органима и организацијама, Бранислава Маловића и чланице Н.О. Сузане Васиљевић?!
FzIBlQ9WcAE5GIK

FzIBlbHXwAAD4Nr

прописана деблјина асфалта је 10 цм
Овде деенијама ставлјају пет
Крадја 100% на сваки километар пута
Еј, пријателе, шта је с тим асфалтом? Знам да све теже идемо, али ово је баш смешно. Дакле, прописана дебљина је 10 цм, а они стављају само 5? Па то је крађа на великој скали! Замисли, сваки километар пута је као отворена банка за крадљивце асфалта. Можда требамо организовати патне пандуре да чувају путеве од ових безобрашица. Али док чекамо да се то деси, можда би требало да сви купимо мало асфалта и самостално поправимо наше путеве. Једно је сигурно, овако нам се не може везати.

Еј, пријателе, шта је с тим асфалтом? Знам да све теже идемо, али ово је баш смешно. Дакле, прописана дебљина је 10 цм, а они стављају само 5? Па то је крађа на великој скали! Замисли, сваки километар пута је као отворена банка за крадљивце асфалта. Можда требамо организовати патне пандуре да чувају путеве од ових безобрашица. Али док чекамо да се то деси, можда би требало да сви купимо мало асфалта и самостално поправимо наше путеве. Једно је сигурно, овако нам се не може везати.
Глупли си но што сам мисло
Које су ти то "циганске" форе и тролованја ???
Нико не краде асфалт него паре са већом километражаом непрописно направлјеног пута која је код нас скуплја него било где
Да не причамо о Малом гмазу весићу који је поплочао пола Београд и србије гранитним плочама из лјига и који је у дилу са тим послом , а зна се ко је сувласник лјига ????
Неозбилјан си као онај стјков менаджер :rotf::bye:

Back