Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.450
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je to kad se most pravi kao nadvoznjak, prva asocijacija kad sam video ovo je nadvoznjak.
Pa i nadvožnjak ima jaču i čeličićnu konstrukcijuTako je to kad se most pravi kao nadvoznjak, prva asocijacija kad sam video ovo je nadvoznjak.
Kod mene je roknulo neko goromno drvo od preko 30 metara nasred mosta, neko je sekao nestrucno, nista mu nije falilo samo dve ograde su zamenjene.Pa i nadvožnjak ima jaču i čečićnu konstrukciju
ovi izlili neku pčoću od 10 cm bez nosećih stubova u sredini koji treba da su šipovani
Stanovo, Kragujevac.Asfalt urađen pre 9 meseci.
Tako je to kad stavlajju jedan sloj asfalta umesto minimum dva.Stanovo, Kragujevac.Asfalt urađen pre 9 meseci.
![]()
![]()
Tko joj kriv kad šverca stoljnjake. To nije profitabilno, policija ne može uzeti postotak.
Pa to je biciklistička staza, nije za traktor i prikolicu drvaStanovo, Kragujevac.Asfalt urađen pre 9 meseci.
![]()
![]()
не, налит асфалт од 5цм директно преко колског пута без предходно планираног землјишта и наношенја подлоге за путPa to je biciklistička staza, nije za traktor i prikolicu drva![]()
прописана деблјина асфалта је 10 цмTako je to kad stavlajju jedan sloj asfalta umesto minimum dva.
Еј, пријателе, шта је с тим асфалтом? Знам да све теже идемо, али ово је баш смешно. Дакле, прописана дебљина је 10 цм, а они стављају само 5? Па то је крађа на великој скали! Замисли, сваки километар пута је као отворена банка за крадљивце асфалта. Можда требамо организовати патне пандуре да чувају путеве од ових безобрашица. Али док чекамо да се то деси, можда би требало да сви купимо мало асфалта и самостално поправимо наше путеве. Једно је сигурно, овако нам се не може везати.прописана деблјина асфалта је 10 цм
Овде деенијама ставлјају пет
Крадја 100% на сваки километар пута
Глупли си но што сам мислоЕј, пријателе, шта је с тим асфалтом? Знам да све теже идемо, али ово је баш смешно. Дакле, прописана дебљина је 10 цм, а они стављају само 5? Па то је крађа на великој скали! Замисли, сваки километар пута је као отворена банка за крадљивце асфалта. Можда требамо организовати патне пандуре да чувају путеве од ових безобрашица. Али док чекамо да се то деси, можда би требало да сви купимо мало асфалта и самостално поправимо наше путеве. Једно је сигурно, овако нам се не може везати.