Vučić je avetinja i psihopata.
Kad ga vidim na televiziji zrači neko ludilo iz njega. Neka histerija, neki unutrašnji nemir i nesklad. Prosto vapi da mu se stavi ludačka košulja.
Veoma je opasno stanje da takav ludak bude na funkciji predsednika države. Maramo biti humani pa da mu se omogući lečenje u ustanovi.
Neki su čak i demone videli u Vučiću.
Sa druge strane, mora se imati razumevanja jer čovek izgleda ima faze kad se bori sa unutrašnjim demonima. Neki vernici to mogu da vide. Nisam preterani vernik, ali tako su mi neki vjernici govorili. Ono kad on iskolači oči, kad se uzbudi pa počne da vrti glavom i gleda negde u stranu, pa tek onda vrati pogled i počne da priča, da drami, histeriše...
Kaže meni jedan čovek, imaš ti sreće što nisi posedovan demonskim bićima pa ne znaš ni kako je to.
Sve to jasno... ali ne može takav biti na mestu predsenika hebo ga ti. Da li su demoni ili psihički poremećaj, šta se to nas tiče, imaju ustanove za oba. Ako su demoni manastir na isterivanje demona, a verovatno je samo psihički poremećj, za to ima psihička ustanova za analizu i lečenje.
Šta znam... Da uprostim, on je samo psihopata i kriminalac i ubica. Ko zna koliko je ljudi pobio za ovih 10 godina diktature.