Vučićevo četvrto obraćanje u 24 sata...
Ljudi da li je ovo realno
Bokte eno ga na Pinku uživo opet...
Nervni slom
Nervni slom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da ćuti opet vam ne bi valjao? Onda bi ste rekli kakav je ovo predsednik koji se ne oglašava. Nikada zadovoljni.Vučićevo četvrto obraćanje u 24 sata...
Nervni slom
Samo ne vidim kako bi ovi drugi to mogli da promene? Ne nude nikakvo rešenje.Kao prvo nije sve u parama a kad smo već kod para mnogo veća stabilnost je bila za vreme pre vučića i manja inflacija i više se moglo kupiti za platu..kao drugo vučić je naprimao stranačke kadrove tako da sada srbija ima najveći broj policajaca i državnih službenika po broju stanovnika u evropi to nije normalno to je bolesno i ubija budućnost zemlje..a ako misli da sve probleme može rešavati zaduživanjima i veštačikm povećavanjem plata određenim službama kao i držanjem evra na ovom nivou onda su još veći ovi bolesnici koji glasaju za njega zbog toga
Primaces ali zatvorske posete.CITAO JE MOJE POSTOVE !!!!!!!!!1
Nova poruka Vučića: Ponovo ću primati građane, Srbija u teškoj situaciji
A zašto on ne stoji mirno kad svi stoje mirno ? .Ako ništa iz poštovanja prema instituciji Predsednika Republike i poštovanja prema drugima koji svi stoje mirno.Isto važi i za njegove pratioce.
Cije su to pare,Vuciceve ili mozda drzavne?Ja sam za Vučića zato što mi Vučić naravno ne lično Vučić ipak da pare. Nisu to neke velike pare, ali bolje nešto nego ništa. Šta ova opozicija nudi? Ne nudi ništa. Samo da mi dođemo na vlast. To mi ne treba. Ponudi mi nešto konkretno da ja budem za tebe. Ako će da mi bude isto ili gore nego pod Vučićem onda neka Vučić ostane na vlasti sve dok fizički to može.
Državne, ali je Vučić taj koji daje odobrenje.Cije su to pare,Vuciceve ili mozda drzavne?![]()
ma neki idioti boli igle u njegovu lutku, a zamisli 10.000 lutaka - kazu vudu sranje, gotov je, bezboznik... nek'. ide kod patrijarha, na casicu razgovora, mozda pomogneVučićevo četvrto obraćanje u 24 sata...
Nervni slom
Državne, ali je Vučić taj koji daje odobrenje.
Ova je munjena
Kako takav ludak moze da bude na celu drzave!