AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 39.619
Ko zahteva ostavuku Vučića?
незадовољне/ни пореске/ке обвезнеце/ци
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zahteva ostavuku Vučića?
Sto se dublje upada u grehove pogotovo smrtne covek je sve vise pod vlastima demona, ali vucic nije samo demonizovan on je zao covek.Vučić je avetinja i psihopata.
Kad ga vidim na televiziji zrači neko ludilo iz njega. Neka histerija, neki unutrašnji nemir i nesklad. Prosto vapi da mu se stavi ludačka košulja.
Veoma je opasno stanje da takav ludak bude na funkciji predsednika države. Maramo biti humani pa da mu se omogući lečenje u ustanovi.
Neki su čak i demone videli u Vučiću.
Sa druge strane, mora se imati razumevanja jer čovek izgleda ima faze kad se bori sa unutrašnjim demonima. Neki vernici to mogu da vide. Nisam preterani vernik, ali tako su mi neki vjernici govorili. Ono kad on iskolači oči, kad se uzbudi pa počne da vrti glavom i gleda negde u stranu, pa tek onda vrati pogled i počne da priča, da drami, histeriše...
Kaže meni jedan čovek, imaš ti sreće što nisi posedovan demonskim bićima pa ne znaš ni kako je to.
Sve to jasno... ali ne može takav biti na mestu predsenika hebo ga ti. Da li su demoni ili psihički poremećaj, šta se to nas tiče, imaju ustanove za oba. Ako su demoni manastir na isterivanje demona, a verovatno je samo psihički poremećj, za to ima psihička ustanova za analizu i lečenje.
Šta znam... Da uprostim, on je samo psihopata i kriminalac i ubica. Ko zna koliko je ljudi pobio za ovih 10 godina diktature.
Vučić je demon psihopata i sociopata, uglavnom ne verujem da postoji veći degenerik u ovom trenutku. Deca grobovima brane vlast. Psihopata i manijak.Sto se dublje upada u grehove pogotovo smrtne covek je sve vise pod vlastima demona, ali vucic nije samo demonizovan on je zao covek.
Nekada turci nabijali srbe na kolac a danas AV sekta!
Nekada turci nabijali srbe na kolac a danas AV sekta!

neka svako uzme svoj kolac i dođe na kolaricu ovaj krstaricuХм, ови сада секташи изгледа не би на колац да нас набијају...![]()

cekaj, pa nije snimak u posedu vucica, jel zake malo prolupala?
mene u stvari sablazni kad napiše gomilu besmislenih brojeva tačno...koliko se trudio da ih zapamti, dal je moguće da nema pametnija posla nego da buba brojeve da bi ispao sveznajući, ili možda ima savršeno pamćenje i ne spada u ljudska bića...Da li ima negde u svetu slučaj kao kod nas da predsednik države crtna na tabli i objšanjava za koliko procenata će se povećati plate i penzije...ja ne znam za to da je bilo ikada čak ni slobodan milošević koji je bio bankar to nije radio...iako je bio diktator kao i vučić ipak je za njega bio malo dete
cekaj, pa nije snimak u posedu vucica, jel zake malo prolupala?
vucica niko nije ni pitao da on dostavlja snimak, pa nije to njegov posao, nije on kurir, svasta zake|?!
sudija nije pitao za snimak? znaci da je sudija radio na stetu dokaza, sudio protivzakonito ako je znao da dokaz postoji, a nije ga uzeo u obzir
a prelevic kaze da je sudio onda na bazi toga sto je imao, kako je mogao? prele, advokat ostecene pravda korumpiranog sudiju!!!
znaci i da je prelevic trojanac vuycic-babic ucene, prevario ostecenu sestru!
Kakvo je vaše mišljenje o gospodinu predsedniku Aleksandru Vučiću?Da li mislite da kao predsednik Srbije radi dobar posao i da predstavlja Srbiju u pravom svijetlu?

znaci ministar policije, vucic neka potvrdi da je od policije dobio da gleda, izvrsna vlast komanduje sudiji, i naredjuje da se snimak ne da sudiji, vec da sudi bez dokaza, a ostecenoj tek posle koliko - 4 godine i to da joj podvale fotomontazu, bez advokata, vestaka itd.Sud je tražio snimak u toku sudskog postupka i nakon što nije imao uvid u ceo snimak, sudija je presudio.
a sudija kada je molio za snimak?„Snimak je užasan, ali pošto vidim da nešto insinuirate ja ću evo da molim nadležne organe da pokažu snimak“, kazao je predsednik 2019. godine.
ajde mi ti reci da si vucic, zasto bi gledao bas taj "strasni" snimak, jel si ti vucic vestak, strucnjak i za udese?Sudija nije kleko kada je molio za snimak haha srbija septička jama
Prelević otkriva ponudu MUP-a