- Poruka
- 71.001
malo hortenzija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1171828
Prošle godine sam kupila gotove karanfile koje sam samo zasadila, ali su ih grad i nevreme polomili i pokosili, ništa nije bilo za očekivati od njih. Ove godine sam ipak dobila ovaj jedan cvetak. Ako je verovati, on će se sam razmnožavati.
U katalozima piše da je to dvogodišnja biljka, ali... Baš želim sledeće godine da ih imam više.
Pogledajte prilog 1171834
Cvetaju mi i ova sunašca, ne znam kako se zovu zapravo, ali cvetaju ranije nego prošle godine. Ona su bila dobra pratnja kadificama za jesen.
Oko drvaca trešanja, višanja i dunja sam zasadila ove vinke prošle godine, i sad same cvetaju. Zapravo, na jesen sam njihove ostatke prosto zakopala, i one rade posao.
Pogledajte prilog 1171836
Ovo je prema aplikaciji za prepoznavanje biljčica nekakva Busy Lizzy, i baš je neumorna dugo.
Pogledajte prilog 1186933
Dragoljub i dalje živi svoj život...
Pogledajte prilog 1186938
Kadifice trijumfuju, a raselila sam ih po celom dvorištu.
Pogledajte prilog 1186934
Pogledajte prilog 1186935
lepe su ti biljcice...
Orhideje ne cvetaju dugovečno. Od 1,5 do 3 godine.Moja orhideja od prije dvije godine.Od tada nece da mrdne,nije vise cvjetala.
Pogledajte prilog 1168028
??? Cvet nalikuje hibiskusu ali listovi nee.. Šta ti je to ?
Vrsta sleza. Negde sam na nekoj temi pisala o njoj??? Cvet nalikuje hibiskusu ali listovi nee.. Šta ti je to ?
U donjem desnom uglu, nešto je pogrickalo listove?
Ovo su ruža i klematis ?pokusacu sledece godine...jako mi se svidja ta puzavica...i videla sam da je divna u kombinaciji sa puzajucim ruzama u svim kombinacijama boja...
ova slika je sa neta, oprostite...samo moram da prezentujem na sta mislim
![]()