limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 35.159
Tema za vlastite kućne,bakonske i dvorišne cvećke ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oprosticemo ti sto nema fotki,imas opravdan razlog.Čekajte, Bože zdravlja, sutra, da vam pokažem mog Dragoljuba, kad mi stigne oprema jer su mi sve opcije koje imam zakazale. Telefon, fotoaparati!
Za večeras imam samo minijaturne ruže koje mi sestričina kida bez milosti...
Bože, trebalo je da bude dečak, pa da joj praštam, ali ovako...
Svejedno, hoće da mi ih stavi u kosu, pa mi je i slatka.
Džambas mali, kida cveće, karanfile mi je sve zeznula iako su mi celu zimu bili kao moja deca, spavali mi blizu, ruši, voli da igra fudbal sa dečacima, i sve u svemu je kao tetka-kao ja, svemu *... mater!
Pogledajte prilog 1166750
Prelepo! ?Tema za vlastite kućne,bakonske i dvorišne cvećke ?
Pogledajte prilog 1166739
Pogledajte prilog 1166740
Pogledajte prilog 1166741
Kod tebe je prava botanička bašta,...jbt!ovo su danasnje slicice...
kaktus koji obozavam i napolju u zemlji zivi leti, zimi...tek sada pocinje da cveta
Pogledajte prilog 1167279
drugi kaktus koji sada pocinje da cveta...u drustvu nara i ostalih
Pogledajte prilog 1167280
mlada hortenzija
Pogledajte prilog 1167282
ma cini ti se...a sve nabacano...kod tebe lepo uredno...Kod tebe je prava botanička bašta,...jbt!
Gde uređeno,...ja i ne volim sređene "cakum-pacum" bašte, već ove divlje.Da izgleda kao vrt!ma cini ti se...a sve nabacano...kod tebe lepo uredno...
a nemam vremena jos i sve da sredjujem kako bi trebalo...
meni je to zelja...da jednog dana sve zivi u harmoniji ali nekako da izgleda onako...kao da je slucajno dospelo tuGde uređeno,...ja i ne volim sređene "cakum-pacum" bašte, već ove divlje.Da izgleda kao vrt!
da...oni su zahvalni i prilicno dugo traje cvet...Ljiljani iz bašte! Njih obožavam.
Pogledajte prilog 1167292
Jedva čekam Gladiole!da...oni su zahvalni i prilicno dugo traje cvet...
jedino sto vise nikada necu saditi su irisi...njima cvet traje dan-dva...
Ja Orhideje!da...oni su zahvalni i prilicno dugo traje cvet...
jedino sto vise nikada necu saditi su irisi...njima cvet traje dan-dva...
hehe...i ja ih volim...ali sada sam uzbudjena zbog kana koje sam prvi put posadila...i ono...jos par godina da prodje pa da se lepo razviju ruzeJedva čekam Gladiole!
Imam ih u više boja,...to mi je omiljeno baštensko cveće.Ljiljani i Gladiole!
Je li ovaj prvi "svekrvin jezik"?ovo su danasnje slicice...
kaktus koji obozavam i napolju u zemlji zivi leti, zimi...tek sada pocinje da cveta
Pogledajte prilog 1167279
drugi kaktus koji sada pocinje da cveta...u drustvu nara i ostalih
Pogledajte prilog 1167280
mlada hortenzija
Pogledajte prilog 1167282
ne znam kako se zove...zimi onako se skroz spusti na zemlju, deluje mrtvo...na prolece opet zeleni, digne se i cveta tako zutoJe li ovaj prvi "svekrvin jezik"?
Ja mislim da jeste taj,koliko mogu da procijenim.ne znam kako se zove...zimi onako se skroz spusti na zemlju, deluje mrtvo...na prolece opet zeleni, digne se i cveta tako zuto
Hvala.kako si divna...i ti i kaktusi...zaista
jel su se i prodavali kaktusi tamo?
steta ja imam dosta kaktusa...uslikacu ih kasnije ako ne bue paala kisa mada jos nisu reprezentativni posle zime treba im malo vremena da se oporave...Hvala.
Jesu.Ja sam dovukla nekoliko...ali osusili su mi se posle.