mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
"Kuca Baja! 'Ep Baja!" Tako kaže moja Mimi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pas sv. Huberta iliti samo Hubert. Tragač po krvi poreklom iz Manastira Sv. Huberta u Belgiji, prvi pisani podaci, ako se dobro sećam, datiraju iz XIV veka. Inače, ima tako izoštreno čulo mirisa da je u stanju da prati trag star i do 48h.
Saro, i ja volim masu različitih rasa, čik ti nađi vezu između mog malog gremlina i recimo turkmenskog alabaja.
xwala mimi,bas je cakana kuca![]()
"Kuca Baja! 'Ep Baja!" Tako kaže moja Mimi.
kako stvari stoje definitivno sam sigurna da ni jedna rasa pasa ne moze da izdrzi njihov tempo, bar mi do sada takve nismo sreli
Lepše rase (mada sve je to subjektivno ) nema od šar peja ( ponosni vlasnik jedne kuje )
Meni su oni najlepši, ali samo kao štenci.
American Pit Bull Terrier
ovde se moze videti i zasto su borbe zabranjene i odvratne!
ps : da li neko moze da nadje samo ovu pesmu i da mi posalje preko pp? unapred hvala!
Gledao sam ovaj insert vec i nisam uspeo da ga pogledam do kraja, a kazu da su psi okrutni, a sta je sa nama ljudima?
American Pit Bull Terrier
ovde se moze videti i zasto su borbe zabranjene i odvratne!
ps : da li neko moze da nadje samo ovu pesmu i da mi posalje preko pp? unapred hvala!
Mi znamo da su borbe zabranjene i odvratne. Cemu link.. koji izmedju ostalog i nema veze sa temom.![]()
Ma, nisam ni otvarala link, vec po tvom opisu. Naravno.. nisi ti kriv sto si izabrao bas taj klip.![]()