Vaša omiljena poza dok čitate

Evo ja prvi :)

Imam dve poze...prva je sedeća :lol: sedim za stolom dok mi knjigu osvetljava stona lampa...a druga je u mom krevetu ...a imam i jednu skalameriju od lampe :lol: onako dugačka i baca svetlost baš onako na dole (jaooo ne znam kako da objasnim :lol: ) taman da mi osvetli knjigu dok ležim :D to je noću a danju sam u svojoj stolici...podignem noge na krevet i uživancija :cool:

Раније за столом, сад у фотељи са ногама на столици. Мана је само што брзо заспим.

e ja imam žešći problem sa tom činjenicom :lol:
još u toku studiranja dok sam učio cele noći...osećao sam neviđeni zamor pred kraj učenja...i uvek sam mislio e sad ću lagano zaspati ali uvek ležim i blenem u plafon u mračnoj sobi a mozak lebdi na sve strane :lol: radi 300 na sat...tako je i dok čitam...ne mogu odma posle čitanja da zaspim jer uvek mozak doživi jednu eksploziju misli i samo mi lebde vijuge po sobi i nema šanse da utonem u snove... :lol: znam da zvuči čudno ...i meni je :lol:

Čitam nekada za stolom.
Nekada u autobusu, nekada u kafiću, kada rešim da izvedem knjigu na piće.
Međutim, najviše volim kada u poluležećem položaju, pokrivena, i uz kapućino od vanile, neki fini čaj ili drugi topli napitak uživam u čitanju.
Tada se osećam ugneždenom u svetu knjige, prepuštena stranica, i najbolja mi je koncentracija.

Čitam nekada za stolom.
Nekada u autobusu, nekada u kafiću, kada rešim da izvedem knjigu na piće.
Međutim, najviše volim kada u poluležećem položaju, pokrivena, i uz kapućino od vanile, neki fini čaj ili drugi topli napitak uživam u čitanju.
Tada se osećam ugneždenom u svetu knjige, prepuštena stranica, i najbolja mi je koncentracija.

Ja tako imam običaj da odem u tetkinu kuću dok je ona na poslu, zavalim se u udobnu fotelju, stavim 2 piva pored sebe i krenem sa čitanjem. Čitam dok ne popijem ta 2 piva. Naginjem posle svakih 4-5 strana. To traje oko sat i po, a pročitam 60-70 strana. Milina božija!

Back