Taker
Zainteresovan član
- Poruka
- 304
Gledam neki horor film i odjednom cujem telefon i neko me zove sa prekrivenog broja i ja se javim i cujem da neko vristi....e svasta kao da je neko znao da gledam horor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi ... imam neshto da vas pitam ... gledo sam jedan deo nekog filma kako neki ljudi puste neku VHS kasetu i kad upale TV nema slike vetj samo ono belo ( neki to zovu sneg ) ... i posle par trenutaka , neko h zove na telefon i kazhe im UMRECES ZA NEDELjU DANA !!!
jel mozhe neko da mi kazhe kako se zove taj film ???
ljudi ... imam neshto da vas pitam ... gledo sam jedan deo nekog filma kako neki ljudi puste neku VHS kasetu i kad upale TV nema slike vetj samo ono belo ( neki to zovu sneg ) ... i posle par trenutaka , neko h zove na telefon i kazhe im UMRECES ZA NEDELjU DANA !!!
Meni to zvuchi kao meshavina Ringu-a i White noise XDljudi ... imam neshto da vas pitam ... gledo sam jedan deo nekog filma kako neki ljudi puste neku VHS kasetu i kad upale TV nema slike vetj samo ono belo ( neki to zovu sneg ) ... i posle par trenutaka , neko h zove na telefon i kazhe im UMRECES ZA NEDELjU DANA !!!
Meni to zvuchi kao meshavina Ringu-a i White noise XD
Ma najbolji je 28 nedelja kasnije...E to je havarican film,jel gledao neko?
Da ... Znam ... Zato sam i napisao Ringu ...The Ring je rimejk od japanskog Ringu