Vaša najstrašnija iskustva???

E sinoc duvao neki vetar a ja nikako da zaspim i lepo me uhvati neka jeza i odjednom sve price odavde mi dodjose u glavu i lepo sam se prepala i ni do WC-a nisam smela da odem, a svuda jos nesro skripi. Nije vazno, zaspala sam i probudio me zemljotres. Imala sam lepo i uspavljivanje i budjenje. Malo sam off topic sorry

Neko gore spomenu vile.

Pričala mi prababa da je jednom prilikom, još kao devojčica, na nekom brdu iznad sela čuvala ovce. To je bilo pored Ljubuškog u Hercegovini.

Počela je strahovita oluja i ona nije mogla da se vrati kući, već se sklonila u jednu spilju.
Kad je nevreme prošlo već je pao mrak. Vraćala se kući i na jednoj bari blizu sela, koju su seljani zvali Lokva i koristili je za pranje i napajanje stoke, čula je muziku. Prišunjala se do Lokve skrivajući se iza drača i videla da pored Lokve neke devojke raspuštenih kosa (što je u to vreme bilo nepristojno), u belim prozirnim haljinama, igraju kolo. Izvor muzike nije mogla da otkrije.

Kad je bolje pogledala videla je da im noge ne dodiruju zemlju. Shvatila je da su to vile o kojima je slušala od starijih i da je to vilinsko kolo, u kojem ako te uhvate, igraš do smrti.
Jako se prepala i krišom je otišla kući.
Od toga doba čim je čula večernja zvona na crkvi, ulazila je u kuću i do jutra nije izlazila napolje. Umrla je u 90 i nekoj, ali do kraja života nije promenila taj običaj.

Neverovatno koliko puno ima takvih prica i sve, ali sve su slicne.
Verujem u njih.

da.......to mi se desavalo x puta.....ali to se svima dogadja.......kazu da to ima neke veze sa astralom......ko ce ga znati sad da li je to tacno ili ne:roll:

milion puta!!!!!!!!!

Da, cesto. I to ne samo na krevetu kada lezim, nego u vrlo raznovrsnim situacijama. To je nesto poput nekog duplog desavanja, kao da sam i tu i negde drugde, neko odvajanje, nepripadanje, tesko objasnjiv osecaj... Kao da to nisam vise ja.

е супер је што нисам јдини.........колико мрзим тај осећај, онако лежим и знам да ће то да ми се деси, али опет кад "пропаднем" пресече ме нешто, пулс оде на милион, скочи адреналин и нема спавања...........

Vezano za Tosu, svasta sam cula. Ima toliko fascinantnih i neobjasnjivih prica. Tvoja je jos jedna koja potvrdjuje da svuda postoji leki link ka necemu o cemu niko nista ne zna, a poneko ume da oseca. Ponekad...

Pre neku godinu je neki nash reper u Dominikani dozhiveo automobilsku nesrecu, on se zvao Tosha...
Epa kad je bilo na tv_u ja sam mislio da je to bio toshe proeski...

Pre neku godinu je neki nash reper u Dominikani dozhiveo automobilsku nesrecu, on se zvao Tosha...
Epa kad je bilo na tv_u ja sam mislio da je to bio toshe proeski...
Eto, to npr, nisam cula, za tog repera, ali znam da su svi mumerolozi izneli shokantne podatke o Tosi nakon uzasne tragedije.
Pokusajte da nadjete, bio je neki forum sa tom temom, nesto tipa: numerologija Tose Proeskog, tako nekako, uf, kako mi zao sto sam zaboravila, a bas vredi procitati to.
Ako neko zna, neka kaze, molim vas.

i ja isto za prag...kada sam bio kod mojih u cg (nebitno gde) imao sam jednu komsinicu babu koja je volela da me cuva i sa njom sam stalno igrao karte(ona me i naucila imao sam 6,7,8 god) i stalno je nesto muljala i govorila uroci,maleri itd...e sad kada sam se jednog jutra igrao ispred njene kuce auticima ona nailazi i pita me sta to radim,ja joj kazem pravim parking za auto(bio sam klinac pravi kopao nesto za autice)kada je ona pocela da vristi i da zakopava ono i kaze-sta to radis to znaci da kopas grob jednom stanaru te kuce-uvela me unutra i poodobro objasnila da to nesme da mi se ponovi......e sad mnogo je proslo od tada da ne smaram ali znajuci nju mislim da sam nesvesno ubo neke rituale....

ne razumem...pls, pojasni mi...
i napisi tu pricu o Tosetu, pls...
Znas kako, kafice, citala sam o tome puno i brzo, jer je bilo nenormalno mnogo podataka, ali nisam sigurna da sam u stanju da prenesem verodostostojno to sto sam procitala . Pokusacu da kazem sto sazetije, ali se unapred ogradjujem ukoliko nesto bude nejasno.
Nakon neverovatne tragedije, astrolozi, numerolozi i jos poneki (ne secam se), poveli su polemiku vezano za taj dogajaj. Ispostavilo se da je sve bilo zapisano. Podudarili su se brojevi. Tipa: datum rodjenja, vreme i datum smrti, njegov prvi album, prvi nastup, nevrovatno mnogo detalja vezanih za datume i brojeve iz njegovog privatnog i javnog zivota, broj nastupa, pesama, reci u ponekim pesmama i konacni broj SU BILI UVEK JEDAN ISTI BROJ!!!!:shock: Po secanju, 26. Mozda i nije, ali valjda je bio taj broj. Citala sam toliko o tome da mi je sada sve pomesano. Najzanimljivije nije vezano za svu tu koincidenciju oko brojeva, koja niko da porekne ne moze da je fascinantna, nego podatak da taj broj 26 na jevrejskom( e, sada me ne drzite za rec, opet MISLIM, jevrejskom) znaci BOG.
E, sada kada sam pokusala veoma lose da vam prepricam polemiku koja se vodila na nivou astrologa i numerologa, molim da se oni koji znaju vise od mene na ovu temu ukljuce sa svojim komentarima.
Inace, drugi deo pitanja koje si mi postavio-la. Verujem da smo svi povezani i na neki neobjasnjiv nacin umemo da osetimo neke stvari kojih dok se ne dese nismo svesni da smo ih vec doziveli, "predvideli".
Ne znam kako da objasnim taj fenomen, ali znam da postoji u svakom od nas vise-manje.

Znas kako, kafice, citala sam o tome puno i brzo, jer je bilo nenormalno mnogo podataka, ali nisam sigurna da sam u stanju da prenesem verodostostojno to sto sam procitala . Pokusacu da kazem sto sazetije, ali se unapred ogradjujem ukoliko nesto bude nejasno.
Nakon neverovatne tragedije, astrolozi, numerolozi i jos poneki (ne secam se), poveli su polemiku vezano za taj dogajaj. Ispostavilo se da je sve bilo zapisano. Podudarili su se brojevi. Tipa: datum rodjenja, vreme i datum smrti, njegov prvi album, prvi nastup, nevrovatno mnogo detalja vezanih za datume i brojeve iz njegovog privatnog i javnog zivota, broj nastupa, pesama, reci u ponekim pesmama i konacni broj SU BILI UVEK JEDAN ISTI BROJ!!!!:shock: Po secanju, 26. Mozda i nije, ali valjda je bio taj broj. Citala sam toliko o tome da mi je sada sve pomesano. Najzanimljivije nije vezano za svu tu koincidenciju oko brojeva, koja niko da porekne ne moze da je fascinantna, nego podatak da taj broj 26 na jevrejskom( e, sada me ne drzite za rec, opet MISLIM, jevrejskom) znaci BOG.
E, sada kada sam pokusala veoma lose da vam prepricam polemiku koja se vodila na nivou astrologa i numerologa, molim da se oni koji znaju vise od mene na ovu temu ukljuce sa svojim komentarima.
Inace, drugi deo pitanja koje si mi postavio-la. Verujem da smo svi povezani i na neki neobjasnjiv nacin umemo da osetimo neke stvari kojih dok se ne dese nismo svesni da smo ih vec doziveli, "predvideli".
Ne znam kako da objasnim taj fenomen, ali znam da postoji u svakom od nas vise-manje.
Astrolozi i numerolozi su sharlatani koji ne znaju kako drugachije da uzmu pare narodu. Ne verujem ni malo u to.

sad se setim, jednom ishli ulicom ja, moj drug, drugarica starija 2 god., i brat mladji 6 god. i bilo mozhda 10,11 uveche, ishli mi po nekim mrachnim ulicama i okrenemo se mi i vidimo ide neki pijanac za nama... mi skrenemo desno u neku ulicu koja vodi do livade i shume (da bi pobegli), kad pijanac krene za nama... i on sve ubrzava, ide brzhe,brzhe, mi se usrali... krenemo mi da trchimo, josh nosimo sa sobom neke baterijske lampe, i sakrijemo se mi iza kola, kad ono ja provirim i vidim stoji on na 20m od nas, i mi krenuli bro za trchimo, moj brat plache, mi ne znamo dal da se smejemo il da plachemo.... i stigneo kutji i isprichamo matorima, ali niko nam ne veruje, zato shto smo mi celo veche prichali da se igramo nekih istrazhivanja.... sad se smejemo samo kad pomislimo na to... bilo je mozhda per 2,3 god....

jao tako je mene pratio jedan pervertido matori.Imala sam nekih 10 godina i bio je dan.Izvela sam psa u mali tashmajdan i kao setam u krug po parku stazom ,kuche ide blizu mene i sve kul.I primetim ja da zamnom sve vreme ide neki matori i kao nosi povodac u ruci,ja se osvrnem,psa nigde....i ja kao nista idem setam i sve gledam dal deda ima psa-nema.i ja krenem drugom stazom da presecem park i on zamnom i sve vreme kao nosi povodac kao da sam debil i da ne vidim da nema psa i ja kao ignorisem dok na kraju nisam pala u paniku i ubrzala korak i naravno on je pozurio zamnom i ja vezem psa i krenem kuci polu-trcecim korakom.On je krenuo zamnom ali sam uspela da pobegnem.Nije mi jasno kako ga nije bilo strah od psa koji ima 35 skoro 40 kila...da je nesto pokusao da mi uradi Goldi bi ga iskidala sasvim sigurno

...Ja se plasim da to cak i izgovorim....n...n......UUUUUffFf ajd sad ...JA,JA,JA sam jednom video ]RUSKU JAKIC...[BUUAAAAAAAA.....Utvara iz naj crnjih snova...ne ne salim se imam i ja jednu nad prirodnu ali me mrzi da pisem samo da znate da se desila pre 3- 4 godine i bilo je u kampu na divcibarima sedeli smo svi onako oko male vatre i pricali neke viceve nebitno..kad odjednom onako SVETLA noc (skoro pa svetla) vidimo mi nesto se ogromno crno sta god da je meni je licilo na ....(nemam pojma) tako smo se uplasili da je to strasno...etoVi sad nemorate da verujete ustvari ko uopste procita ovo smorice se i reci ce ma da iskuliraj al eto...

hvala ti puno na odgovoru...
mislim da sam i ja citao to o Tosetovoj numerologiji... al' mislim da je u pitanju broj 25 (u svakom slucaju je datum kada je poginuo) ...znam da je svaki vazniji dan u njegovom zivotu bio povezan sa tim brojem...
...jos jednom ti hvala na odgovoru...
:D:D:D

hvala ti puno na odgovoru...
mislim da sam i ja citao to o Tosetovoj numerologiji... al' mislim da je u pitanju broj 25 (u svakom slucaju je datum kada je poginuo) ...znam da je svaki vazniji dan u njegovom zivotu bio povezan sa tim brojem...
...jos jednom ti hvala na odgovoru...
:D:D:D
Ma, taman posla,:) nema na cemu,bilo mi je zadovoljstvo ako sam ti barem priblizno nesto opisala, a veruj neuporedivo je veca ta polemika bila nego sto sam ja napisala.Steta sto nemam vise informacija. I mene sve to okupira i tera na razmisljanje.:roll::roll::roll:
Pisite ko zna vise nesto.
Misteriozno jeste, strasno jeste.

...Ja se plasim da to cak i izgovorim....n...n......UUUUUffFf ajd sad ...JA,JA,JA sam jednom video ]RUSKU JAKIC...[BUUAAAAAAAA.....Utvara iz naj crnjih snova...ne ne salim se imam i ja jednu nad prirodnu ali me mrzi da pisem samo da znate da se desila pre 3- 4 godine i bilo je u kampu na divcibarima sedeli smo svi onako oko male vatre i pricali neke viceve nebitno..kad odjednom onako SVETLA noc (skoro pa svetla) vidimo mi nesto se ogromno crno sta god da je meni je licilo na ....(nemam pojma) tako smo se uplasili da je to strasno...etoVi sad nemorate da verujete ustvari ko uopste procita ovo smorice se i reci ce ma da iskuliraj al eto...

Ono za Rusku, blesav si nacisto!:rotf::rotf::rotf::super:
Ovo drugo...poznat mi je taj osecaj. Ako te ne mrzi, napises malo opsirnije.

Ruska stvarno postoji; i ja sam je vidjela... __ (ostavicu prazno, nemam adekvatno prestravljenog smalija)
+ je provjerljivo jal postoji jal ne postoji...
+ fakat je strasna
-------------------------------
tako da - ovo je definitivno najstrasnije iskustvo do sada ;)
apsolutni pobjednik u svim kategorijama...svaka cast!

ps bar dok neki hrabi i ludi forumas ne okaci svoju forku sa npr. Majklom Đeksonom...:mrgreen:

Back