Znas kako, kafice, citala sam o tome puno i brzo, jer je bilo nenormalno mnogo podataka, ali nisam sigurna da sam u stanju da prenesem verodostostojno to sto sam procitala . Pokusacu da kazem sto sazetije, ali se unapred ogradjujem ukoliko nesto bude nejasno.
Nakon neverovatne tragedije, astrolozi, numerolozi i jos poneki (ne secam se), poveli su polemiku vezano za taj dogajaj. Ispostavilo se da je sve bilo zapisano. Podudarili su se brojevi. Tipa: datum rodjenja, vreme i datum smrti, njegov prvi album, prvi nastup, nevrovatno mnogo detalja vezanih za datume i brojeve iz njegovog privatnog i javnog zivota, broj nastupa, pesama, reci u ponekim pesmama i konacni broj SU BILI UVEK JEDAN ISTI BROJ!!!!:shock: Po secanju, 26. Mozda i nije, ali valjda je bio taj broj. Citala sam toliko o tome da mi je sada sve pomesano. Najzanimljivije nije vezano za svu tu koincidenciju oko brojeva, koja niko da porekne ne moze da je fascinantna, nego podatak da taj broj 26 na jevrejskom( e, sada me ne drzite za rec, opet MISLIM, jevrejskom) znaci BOG.
E, sada kada sam pokusala veoma lose da vam prepricam polemiku koja se vodila na nivou astrologa i numerologa, molim da se oni koji znaju vise od mene na ovu temu ukljuce sa svojim komentarima.
Inace, drugi deo pitanja koje si mi postavio-la. Verujem da smo svi povezani i na neki neobjasnjiv nacin umemo da osetimo neke stvari kojih dok se ne dese nismo svesni da smo ih vec doziveli, "predvideli".
Ne znam kako da objasnim taj fenomen, ali znam da postoji u svakom od nas vise-manje.