Vaša najstrašnija iskustva???

ljudi ... imam neshto da vas pitam ... gledo sam jedan deo nekog filma kako neki ljudi puste neku VHS kasetu i kad upale TV nema slike vetj samo ono belo ( neki to zovu sneg ) ... i posle par trenutaka , neko h zove na telefon i kazhe im UMRECES ZA NEDELjU DANA !!!
jel mozhe neko da mi kazhe kako se zove taj film ???

ljudi ... imam neshto da vas pitam ... gledo sam jedan deo nekog filma kako neki ljudi puste neku VHS kasetu i kad upale TV nema slike vetj samo ono belo ( neki to zovu sneg ) ... i posle par trenutaka , neko h zove na telefon i kazhe im UMRECES ZA NEDELjU DANA !!!
jel mozhe neko da mi kazhe kako se zove taj film ???

Nisam sigurna, ali mislim da je to neki japanski film i da se zove "Krug". Nisam gledala, ali bih rekla po opisu.

e a u prvom delu mi je najbolja scena kada ona riba bleji na drvetu i nakaza joj odsece glavu pa prikazu kako joj se proshiri zenica i telo samo padnew dole....ekstra,i onaj lik ludi sto se samo smeje,kakav smeh ima,da ga chujem u shumi,smrzla bih se od straha.....

Blejimo mi tako ispred kosa u ulici i gledamo u slabo osvetljenu tablu i nesto razgovaramo o kosarci kad odjednom neka senka ili neste zakuca na kos i nestane. Videli smo je samo na trenutak i u*****li se samo tako.

A jednom dok sam bio mladji blenuo ja predvece u nebo i vidim tri svetla kako rotiraju i spustaju se na dole... Ne da sam digao uzbunu... A verovatno je bio helikopter. ...

ma kakvi nestalo inspiracije...e ljudi ja se tek sad javljam zato sto mi je komp bio zabo na neko vreme *** keva RET nije bila platila internet pa zato....e imam ja jos neke pricice i nisu lose....morska zvezdo nije mi deda odatle nego je iz bosne ali je u srbiji rodjen mada je otisao tamo za nekom babom...xexexexe....kasnije pricam pricice

a prica o vilama imam koliko hoces ali nisu sve one koje su se meni desile neko i neke koje su mi drugovi pricali i njima neki likovi...ako hocete ispricacu vam...???

ovakvo desavanje se desilo mnogim ljudima koji zive u selima...Jednom moj deda terao krave i one samo stadose odjednom...on pocne da ih bije da ih udara i nema sta im nije radio skorom pa ih je ubio koliko ih je udarao *** bio se uplasio i on vidi kako neki leptir stoji kravama na rogovima(glavi)on pocne da tera leptira i ako je leptir odleteo sa rogova(glave)od krava one samo pocese da skacu i da ricu i pobegose...valjda su kao osetile sve one batine tek kad je leptir odleteo....ali stvarno se desilo kaze deda i ja mu verujem zato sto u kakvom on selu zivi nije ni cudo sto se je to desilo...

ja stvarno cerujem u vile zato sto ima tako puno prica o njima a i mnoge su istinite i u neke sam se uverio...a i zbog toga sto mi je dosta o njima deda pricao... a taj moj deda je mnogo posten u selu zato sto zna mnoge nacine da vam pomogne ako bolnice ne mogu....ja kad jos nisam bio ni rodjen moj ujak otisao kod mog dede i pocne da kuka kako ga bole krajnici i kako je isao kod mnogo doktora i ne mogu da mu pomognu i kako ga mnogo bole...i jednog dana pocne njega moj deda da leci ubaci mu ruke u usta i pocne nesto da prica i da nesto radi sa krajnicima(mada kazu mi keva da osecaj nije bas lep)i ujak se uplasi i pobegne u sobu da spava...sutradan on dodje kod dede i zamoli ga da mu dovrsi ono lecenje zato sto ga je jedan krajnik prestao boleti...i od tada vise nije imao probleme sa krajnicima...i ja sad skorije ttrebam da idem kod dede da ga posetim da i meni to isto uradi...

mozda je smesno ali i moja keva je imala mnoga iskustva koja ne smem da pricam jer sam joj se zakunuo da necu...ali stvarno je imala mnogo jeziva iskustva i sa duhovima i sa vracarama i sa kletvama i mnogim drugim stvarima ali izvinite jer ne mogu da pricam...moram prvo nju da pitam da li mogu pa cu vam pricati...MNOGO SU DOBRE PRICE!!!

Back