Vaša najstrašnija iskustva???

не знам сећам се да сутра није било ништа на вестима.....а и некако ми се чинило да је летело ниско (мада шта сам ја као клинац могао да закључим шта је високо, а шта не).......све у свему слажем се да је могуће да је метеор..........

evo jos jedna prica za koju su mi pricali keva i deda i jos nekoliko njih....moj deda je imao jednog konja najboljeg u selu i jednog dana kad se probudio vidi on da su konju ispletene riblje pletenice(valjda se tako kaze za tu frizuru)a konju je to skorom nemoguce uraditi...i dedi bilo to cudno i sledece veceri on resi da ostane i posmatra sta se desava...on cekao cekao i vidi on kako neke zene prilaze konju i pocnu da mu prave onu frizuru od konjske grive...on kaze da nije bas sve video jasno ali kaze da su 100% bile vile...a on je imao dosta susreta sa vilama...

mogu jos nekoliko prica da ispricam u vezi vila ako hocete...ali su stvarno istinite...a ovaj moj deda zivi u selu gde su kuce udaljene po nekih dva kilometra i sve oko njega je suma i kamenjari a ima pored kuce odmah neki potok....znaci mesto je idealno za te price zato mu i verujem....

Мачке су рептили!

И то рептили вишег реда. Они што се шетају из треће у четврту димензију ко од шале.

Од рептила си безбедан тек у петој димензији.... и до тамо те чека напоран пут...
Све те успут гуштери ручкају...

Ако мачкама будеш веровао, никада нећеш стићи тамо.

to sto si rekao...nemam veze sa vezom... o cemu ti?

не знам сећам се да сутра није било ништа на вестима.....а и некако ми се чинило да је летело ниско (мада шта сам ја као клинац могао да закључим шта је високо, а шта не).......све у свему слажем се да је могуће да је метеор..........
Moze i odraslom choveku da se uchini da je nisko.

meteor, i ja sam ga videla, bilo je sutradan na vestima, da je verovatno zavrsio negde kod fruske gore, koliko se secam.. al jeste bilo malo jezivo u tom trenutku :lol:

Ja imam jednu pricu koja mozda i nije tako strasna ali je cudna u svakom pogledu.
Pre jedno 7 godina u mom naselju je zivela jedna baka koja je bila potpuno sama i polupokretna.
Niko je nije obilazio niti cuvao,cak sta vise bilo je mnogo onih koji su je na ruzan nacin ismevali.
Sa obzirom da je moja baka za koju sam bila jako vezana umrla,a ova starica je zivela blizu mene,ponekad sam isla da joj kupim hleb i mleko i iznesem smece da ne bi smrdelo u kuci.
Jedne veceri je u kraju nestalo struje i pozurila sam da se vratim kuci posto je nas kraj poznat p manijacima i narkomanima.Na putu do kuce(kojim idem stalno)cula sam glas u onom mraku iza ledja kako mi kaze:dodji da mi pomognes pala sam.
Okretala sam se iza sebe bio je mrak,nigde zive duse,a ja cujem babin glas.Nastavim par koraka dalje kada opet:dodji da mi pomognes pala sam.
Tada sam vec pocela da se vracam nazad jer bila sigurna da me neko doziva u pomoc,ali nikoga nije bilo i drugim putem se vratila kuci sva uspanicena i preplasena.
Dva ili tri sata kako sam ja dosla kuci,bas u toj ulici jednu devojku su presreli i oteli joj novac i telefon,usput joj opalili i par samara.
Nikada mi nece biti jasno kako sam ja cula babin glas,jer je ona tada bila ziva.Da je vec preminula bilo bi mi jasno,ok njena dusa,verujem u duhove....ali ovo je stvarno neverovatno....njen glas,tako jasan i blizu kao da stoji tik iza mene a nigde nema nikoga....u toj ulici ima svega nekoliko kuca,i te ljude koji tu stanuju mahom poznajem,jer je naselje malo,a tu sam rodjena i odrasla sam tu.......
Nikad necu shvatiti.

... znam za nesto, ali nisam siguan dali se moze npisati u ovom podforumu...
jedno vece sam putovao s drugarcom!u kolima smo zapoceli dosta tema, ali izmeju ostalog smo prcali i o Tosetu Proskom! na ovoj temi smo se zadrzali podosta! pricali smo kako je THE BEST, i jos mnogo toga! drugarica ga je cak i upoznala!
sutradan mi je ista ta drugarica javila da je Tose poginuo! nisam verovao svojim usima! ceo dan sam se osecao cudno! bilo mi je jako zao!
da li je ovo samo slucajnost? nemam pojma!

aj' sada vi ostavite svoje misljenje o ovome!

E jednom sam na tom brdu isao sa prijateljima i odjednom je nesto BELO na visini od nekih metar PRELETELO put! I kad smo pogledali gde je nestalo nismo nista nasli.

Ovo nije mnogo strasno ali ipak daa kazem zato sto se na ovom mestu uvek desavaju neke stvari....kad smo isli (opet na to brdo) moj drug se bezveze okrenuo zato sto je (kao) imao osecaj da ga neko pratii rekao jeda se svi okrenemo i kad smo se okrenuli odjednom je neka jako gusta magla pocela da izlazi iza nekog drveta!....ali posle (mozda) pet minuta jednostavno je nestala.....

Bukvalno, znam za isti dogadjaj...

evo jos jedna prica za koju su mi pricali keva i deda i jos nekoliko njih....moj deda je imao jednog konja najboljeg u selu i jednog dana kad se probudio vidi on da su konju ispletene riblje pletenice(valjda se tako kaze za tu frizuru)a konju je to skorom nemoguce uraditi...i dedi bilo to cudno i sledece veceri on resi da ostane i posmatra sta se desava...on cekao cekao i vidi on kako neke zene prilaze konju i pocnu da mu prave onu frizuru od konjske grive...on kaze da nije bas sve video jasno ali kaze da su 100% bile vile...a on je imao dosta susreta sa vilama...

mogu jos nekoliko prica da ispricam u vezi vila ako hocete...ali su stvarno istinite...a ovaj moj deda zivi u selu gde su kuce udaljene po nekih dva kilometra i sve oko njega je suma i kamenjari a ima pored kuce odmah neki potok....znaci mesto je idealno za te price zato mu i verujem....
Da ti deda nema selo u Timockoj krajini?

Јел вам се десило некад да лежите и као да "пропаднете" кроз кревет?.....не знам како да опишем тај осећај.......

Da, cesto. I to ne samo na krevetu kada lezim, nego u vrlo raznovrsnim situacijama. To je nesto poput nekog duplog desavanja, kao da sam i tu i negde drugde, neko odvajanje, nepripadanje, tesko objasnjiv osecaj... Kao da to nisam vise ja.

... znam za nesto, ali nisam siguan dali se moze npisati u ovom podforumu...
jedno vece sam putovao s drugarcom!u kolima smo zapoceli dosta tema, ali izmeju ostalog smo prcali i o Tosetu Proskom! na ovoj temi smo se zadrzali podosta! pricali smo kako je THE BEST, i jos mnogo toga! drugarica ga je cak i upoznala!
sutradan mi je ista ta drugarica javila da je Tose poginuo! nisam verovao svojim usima! ceo dan sam se osecao cudno! bilo mi je jako zao!
da li je ovo samo slucajnost? nemam pojma!

aj' sada vi ostavite svoje misljenje o ovome!

Vezano za Tosu, svasta sam cula. Ima toliko fascinantnih i neobjasnjivih prica. Tvoja je jos jedna koja potvrdjuje da svuda postoji leki link ka necemu o cemu niko nista ne zna, a poneko ume da oseca. Ponekad...

Neko gore spomenu vile.

Pričala mi prababa da je jednom prilikom, još kao devojčica, na nekom brdu iznad sela čuvala ovce. To je bilo pored Ljubuškog u Hercegovini.

Počela je strahovita oluja i ona nije mogla da se vrati kući, već se sklonila u jednu spilju.
Kad je nevreme prošlo već je pao mrak. Vraćala se kući i na jednoj bari blizu sela, koju su seljani zvali Lokva i koristili je za pranje i napajanje stoke, čula je muziku. Prišunjala se do Lokve skrivajući se iza drača i videla da pored Lokve neke devojke raspuštenih kosa (što je u to vreme bilo nepristojno), u belim prozirnim haljinama, igraju kolo. Izvor muzike nije mogla da otkrije.

Kad je bolje pogledala videla je da im noge ne dodiruju zemlju. Shvatila je da su to vile o kojima je slušala od starijih i da je to vilinsko kolo, u kojem ako te uhvate, igraš do smrti.
Jako se prepala i krišom je otišla kući.
Od toga doba čim je čula večernja zvona na crkvi, ulazila je u kuću i do jutra nije izlazila napolje. Umrla je u 90 i nekoj, ali do kraja života nije promenila taj običaj.

Back