Ja imam jednu pricu koja mozda i nije tako strasna ali je cudna u svakom pogledu.
Pre jedno 7 godina u mom naselju je zivela jedna baka koja je bila potpuno sama i polupokretna.
Niko je nije obilazio niti cuvao,cak sta vise bilo je mnogo onih koji su je na ruzan nacin ismevali.
Sa obzirom da je moja baka za koju sam bila jako vezana umrla,a ova starica je zivela blizu mene,ponekad sam isla da joj kupim hleb i mleko i iznesem smece da ne bi smrdelo u kuci.
Jedne veceri je u kraju nestalo struje i pozurila sam da se vratim kuci posto je nas kraj poznat p manijacima i narkomanima.Na putu do kuce(kojim idem stalno)cula sam glas u onom mraku iza ledja kako mi kaze:dodji da mi pomognes pala sam.
Okretala sam se iza sebe bio je mrak,nigde zive duse,a ja cujem babin glas.Nastavim par koraka dalje kada opet:dodji da mi pomognes pala sam.
Tada sam vec pocela da se vracam nazad jer bila sigurna da me neko doziva u pomoc,ali nikoga nije bilo i drugim putem se vratila kuci sva uspanicena i preplasena.
Dva ili tri sata kako sam ja dosla kuci,bas u toj ulici jednu devojku su presreli i oteli joj novac i telefon,usput joj opalili i par samara.
Nikada mi nece biti jasno kako sam ja cula babin glas,jer je ona tada bila ziva.Da je vec preminula bilo bi mi jasno,ok njena dusa,verujem u duhove....ali ovo je stvarno neverovatno....njen glas,tako jasan i blizu kao da stoji tik iza mene a nigde nema nikoga....u toj ulici ima svega nekoliko kuca,i te ljude koji tu stanuju mahom poznajem,jer je naselje malo,a tu sam rodjena i odrasla sam tu.......
Nikad necu shvatiti.