Ljudi ! ! !

Nije me bilo dugo, znam, al evo resila sam da nesto napisem tako....da dam svoj doprinos ovoj temi

Ovo se desilo jednoj mojoj drugarici kada je imala 10ak godina, sada ima 17.
Kad je bila bas tako mala, poslao je deda u prodavnicu, u selu. Al po danu, nije nista strasno u tome. Nego, njoj od kuce do prodavnice treba 5 minuta, sto je ukupno 10ak, manje vise, da ode i da se vrati. Ona je posla u 16.00 a kuci se vratila tacno u 18.58! :O Ona sama kaze, ja ne znam kako sam mogla toliko da provedem u tom putu. "Svesno se secam, povezano sve, da sam samo otisla i vratila se". Sta mislite, o cemu je rec? Ja sam prvo pomislila da je neki sat bio pokvaren, ali deda koji ju je poslao u prodavnicu se zalio i nervirao gde je toliko dugo ostala! :/ To mi je bas cudno.
Ili na primer, ista ta drugarica mi je pricala za njenog dedu/pradedu.
Kada se vracao iz lova, i normalno, nosio pusku sa sobom. A takodje, veoma kasno bilo. I tako ide, i na nekoj livadi vidi kolo prelepih devojaka obucenih u bele haljine, kako igraju kolo. A na nekom velikom kamenu, malo dalje, sedi neki covek i posmatra ih. I kada su devojke videle njenog dedu, pitale su ga da puca u onog coveka na kamenu. I taj covek odjednom poce da se smeje :O Kaze "Ajde, pucaj ako smes!" I covek se uplasi i puca! Ali nista! i dalje stoji! Covek mu kaze: "Ajde, ajde, pucajj PONOVO ako smes! Pucaj!" I on puca. AL opet nista! I ponovo ga izaziva da puca i TRECI PUT! Al njen deda se samo nasmeje i kaze "Necu"

Uze pusku, i nastavi put. Sutradan mu je neka vracara tu u selu rekla da, kad bi pucao i 3. put, one bi ga ubile. A kada se vratio na ono isto mesto, na kamenu je bila neka zelena sluz

Evo jos jedne od te drugarice xD Sve sam price skoro od nje cula.
Znate ono za astralnu projekciju? Kad se tvoje astralno telo odvoji od fizickog, i moze da putuje

E, to se njoj desilo jednom, pretpostavljam da je to pre nego san. Kada je legla da spava, i normalno sve, zatvorila oci, usporila disanje....I kako je utonula u san, oseca kao da ustaje...i odjednom se nalazi uspravno u svojoj sobi, moze da vidi sebe kako spava. I u jednom trenutku se naglo budi! Ne moze da dise! Svo vreme dok je "bila van svog tela" uopste nije disala, trebalo joj je dosta da povrati dah...a srce joj je kucalo kao ludo :/ Sumnjam da to moze od obicnog sna..

Aj malo vi xD Ima jos toga da pricam...sad malo viii! :*