Vaša najstrašnija iskustva???

Ljudi ! ! ! :D Nije me bilo dugo, znam, al evo resila sam da nesto napisem tako....da dam svoj doprinos ovoj temi :D
Ovo se desilo jednoj mojoj drugarici kada je imala 10ak godina, sada ima 17.
Kad je bila bas tako mala, poslao je deda u prodavnicu, u selu. Al po danu, nije nista strasno u tome. Nego, njoj od kuce do prodavnice treba 5 minuta, sto je ukupno 10ak, manje vise, da ode i da se vrati. Ona je posla u 16.00 a kuci se vratila tacno u 18.58! :O Ona sama kaze, ja ne znam kako sam mogla toliko da provedem u tom putu. "Svesno se secam, povezano sve, da sam samo otisla i vratila se". Sta mislite, o cemu je rec? Ja sam prvo pomislila da je neki sat bio pokvaren, ali deda koji ju je poslao u prodavnicu se zalio i nervirao gde je toliko dugo ostala! :/ To mi je bas cudno.
Ili na primer, ista ta drugarica mi je pricala za njenog dedu/pradedu.
Kada se vracao iz lova, i normalno, nosio pusku sa sobom. A takodje, veoma kasno bilo. I tako ide, i na nekoj livadi vidi kolo prelepih devojaka obucenih u bele haljine, kako igraju kolo. A na nekom velikom kamenu, malo dalje, sedi neki covek i posmatra ih. I kada su devojke videle njenog dedu, pitale su ga da puca u onog coveka na kamenu. I taj covek odjednom poce da se smeje :O Kaze "Ajde, pucaj ako smes!" I covek se uplasi i puca! Ali nista! i dalje stoji! Covek mu kaze: "Ajde, ajde, pucajj PONOVO ako smes! Pucaj!" I on puca. AL opet nista! I ponovo ga izaziva da puca i TRECI PUT! Al njen deda se samo nasmeje i kaze "Necu" :) Uze pusku, i nastavi put. Sutradan mu je neka vracara tu u selu rekla da, kad bi pucao i 3. put, one bi ga ubile. A kada se vratio na ono isto mesto, na kamenu je bila neka zelena sluz :p
Evo jos jedne od te drugarice xD Sve sam price skoro od nje cula.
Znate ono za astralnu projekciju? Kad se tvoje astralno telo odvoji od fizickog, i moze da putuje :D E, to se njoj desilo jednom, pretpostavljam da je to pre nego san. Kada je legla da spava, i normalno sve, zatvorila oci, usporila disanje....I kako je utonula u san, oseca kao da ustaje...i odjednom se nalazi uspravno u svojoj sobi, moze da vidi sebe kako spava. I u jednom trenutku se naglo budi! Ne moze da dise! Svo vreme dok je "bila van svog tela" uopste nije disala, trebalo joj je dosta da povrati dah...a srce joj je kucalo kao ludo :/ Sumnjam da to moze od obicnog sna..:D
Aj malo vi xD Ima jos toga da pricam...sad malo viii! :* :D

Ovo prvo je kada se covek "odvoji od realnosti",mom drugu se to desilo,bili smo svi na odmori,za njega se vreme zaustavilo,i stigao je na anatomiju tek posle 2 sata,a mislio je da je kraj odmora.
Drugo su vestice naravno.Trece,astralna projekcija mi se stalno desava,i zbog nje sam bas umoran,ponekad sednem na krevet,i gledam samog sebe po pola sata,nekad idem u drugu kucu,ali ta projekcija prestane kada se okrenem u krevetu,ili tako nesta.Puno snage trosim kada to radim.Ujutru podocnjaci i to ogromni,jedva hodam..

ODLICNO OBJASNJENJE! :D Ima smisla...iako je samo to odvajanje od realnosti cudno, objasnjava ovaj slucaj. Slazem se za drugu pretpostavku xD
A za astralnu projekciju, je l ima neki nacin da to sam izazoves? :D I kad odes u druge kuce, je l ozbiljno vidis ono sto se u tom trenutku desava? :D Mnogo me to zanima. A posle...je l se toga secas kroz maglu ili realno? :D Izvini zbog ovolko pitanja xD Bar na jedno da odgovoris, zadovoljna sam :D

ODLICNO OBJASNJENJE! :D Ima smisla...iako je samo to odvajanje od realnosti cudno, objasnjava ovaj slucaj. Slazem se za drugu pretpostavku xD
A za astralnu projekciju, je l ima neki nacin da to sam izazoves? :D I kad odes u druge kuce, je l ozbiljno vidis ono sto se u tom trenutku desava? :D Mnogo me to zanima. A posle...je l se toga secas kroz maglu ili realno? :D Izvini zbog ovolko pitanja xD Bar na jedno da odgovoris, zadovoljna sam :D
Moras da imas jaku psihu da projekciju izazoves izvan sna(u toku dana).Za drugu kucu nzm da li mozes dalje da odes,kada sam otisao u dedinu kucu trgnuo sam se i nasao u krevetu(osecao sam se umorno,bio sam zadihan).Secam se 70%,nekih delova projekcije se ne secam.Sva vrata u kuci su zakljucana,jer je doktor rekao da projekcija moze da bude opasna(jednog coveka je udario auto kada je izasao iz svoje zgrade,i to preko terase).Meni se preko leta desilo da izvrnem nogu,i jedva sam mogao da se krecem.Tada sam bio kod brata u selu, i bilo je negde oko 1h ujutru,pilo mi se vode(a ja i brat smo spavali u garazi jer je bilo pakleno vruce),i ja sam "ustao" i bez ikakvih bolova u nozi dosao u kucu i popio vode.Ujutru sam se probudio misleci da me je noga prestala,a bol je bio jaci.Idalje nmg da verujem sta sam uradio,kao da sam "preleteo" dvoriste.Naravno nisam bio pod dejstvom droga,ja sam sportista.

AHa...a imaju li neka uputstva kako se to radi? Makar i u snu? :D Tj, moras li da uradis nesto posebno da bi se to desilo..ili ti se desava uglavnom samo od sebe?
Pa sta je NAJGORE sto moze da ti se desi? Tog coveka je udario auto dok je bio "izvan" (?), a sta mu je bilo kad se probudi? Tebi su se eto, pojacali bolovi...:D Zeznuto je sve to, al zanimljivo pa moram da pitam. I samo jos jedno. Kada ti se to desi, jesi li uplasen? Mislim, u normalnim okolnostima covek bi se izbezumio kada bi video sebe kako spava... :D Ili ti je nekako bilo mutno i sasvim svejedno kao u snu? :D

AHa...a imaju li neka uputstva kako se to radi? Makar i u snu? :D Tj, moras li da uradis nesto posebno da bi se to desilo..ili ti se desava uglavnom samo od sebe?
Pa sta je NAJGORE sto moze da ti se desi? Tog coveka je udario auto dok je bio "izvan" (?), a sta mu je bilo kad se probudi? Tebi su se eto, pojacali bolovi...:D Zeznuto je sve to, al zanimljivo pa moram da pitam. I samo jos jedno. Kada ti se to desi, jesi li uplasen? Mislim, u normalnim okolnostima covek bi se izbezumio kada bi video sebe kako spava... :D Ili ti je nekako bilo mutno i sasvim svejedno kao u snu? :D

Desava se najcesce samo od sebe,npr. ako hoces da uradis nesta a nmz da se probudis,psiha ce da te probudi,i ti ces pokusavati da to uradis.Najgore sto se moze desiti je da se ubijes..Npr. nesvesno uzmes noz i zakoljes samog sebe.Covek kojeg je udario auto probudio se sa slomljenim rukama i slomljenom rukom,valjda je to preziveo.Prvi put sam se uplasio,ali mi je posle bilo ok,ne obracam paznju na svoje "telo",meni se to desi kada zaboravim nesta da uradim ili kada imam potrebe.

Samo verujem u neke paranormalne pojave i ta cuda,drekavac mozda postoji?Duhovi mozda postoje,demoni ne postoje.

pa pazi, ne bih se slozila, ako postoje andjeli, postoje i demoni, ako ima boga , ima i djavola, ako ima drekavaca i svih tih bica vezanih za necisto, u vezi je sa demonima
st je drugo crna magija, nego saradnja sa necistim silama, samim djavolom npr?
tako ja gledam na stvar

Joj, moram ovo da pomenem, iako svi vec znate za to. Ono vilino kolo? Il kako mu je ime...Sto ima na livada uglavno u vidu kruga. I kao tu su plesale vile valjda. I ako zgazis na to bolece te noga. Stvar je u tome sto, koga god da sam pitala, a zgazio je, ozbiljno mu nije bilo dobro posle. Npr. boli ga koleno, ili utrni cela noga, pa bolii ceo dan! E, mene zanima ima li ko racionalno objasnjenje za to? Posto pre verujem da ima nesto u zemlji gde su ti krugovi, ili tako :'D. Ne verujem da je nesto preterano cudno, mada..moze biti :whistling:
Imate li vi kakve cudne primere mesearenja? :D xD
Ljudi moji, sta tebi mora da se desi u toku noci da bi uvece bio u krevetu, a ujutru se nasao u kupatilu?! :think: Ili, kao neka moja prijateljica, budi se sa oziljcima i krvavim flekama na posteljini :sad2:

Joj, moram ovo da pomenem, iako svi vec znate za to. Ono vilino kolo? Il kako mu je ime...Sto ima na livada uglavno u vidu kruga. I kao tu su plesale vile valjda. I ako zgazis na to bolece te noga. Stvar je u tome sto, koga god da sam pitala, a zgazio je, ozbiljno mu nije bilo dobro posle. Npr. boli ga koleno, ili utrni cela noga, pa bolii ceo dan! E, mene zanima ima li ko racionalno objasnjenje za to? Posto pre verujem da ima nesto u zemlji gde su ti krugovi, ili tako :'D. Ne verujem da je nesto preterano cudno, mada..moze biti :whistling:
Ljudi moji, sta tebi mora da se desi u toku noci da bi uvece bio u krevetu, a ujutru se nasao u kupatilu?! :think: Ili, kao neka moja prijateljica, budi se sa oziljcima i krvavim flekama na posteljini :sad2:
:think:
zanimljivo

pa pazi, ne bih se slozila, ako postoje andjeli, postoje i demoni, ako ima boga , ima i djavola, ako ima drekavaca i svih tih bica vezanih za necisto, u vezi je sa demonima
st je drugo crna magija, nego saradnja sa necistim silama, samim djavolom npr?
tako ja gledam na stvar
hmm pa nzm,sledece godine kad budem isao u Crnu Goru(da vidim onu ukletu kucu),javicu se :D

Mesecaranje je pojava kada si nesta npr. zaboravio da uradis,i mozak zeli to da uradi(psiha to zeli),a ti to neces i mrzi te,pa se uvece probudis zahvaljujuci psihi,neznajuci sta radis zelis da uradis ono stop si hteo(ako si izgubio nesta i imas zelju da ga vratis,pocnes da mesecaris i da trazis taj predmet).
Pa mesecari mogu svasta da urade,ali nmg da otvaraju vrata,jel ako osecete hladnocu(ako je kvaka metalna),oni ce odmah da se trgnu.

Mesecaranje je pojava kada si nesta npr. zaboravio da uradis,i mozak zeli to da uradi(psiha to zeli),a ti to neces i mrzi te,pa se uvece probudis zahvaljujuci psihi,neznajuci sta radis zelis da uradis ono stop si hteo(ako si izgubio nesta i imas zelju da ga vratis,pocnes da mesecaris i da trazis taj predmet).
Pa mesecari mogu svasta da urade,ali nmg da otvaraju vrata,jel ako osecete hladnocu(ako je kvaka metalna),oni ce odmah da se trgnu.
Kako ti znas toliko o svemu ovome? :D Kao enciklopedija paranormalnog! :D
Ako me nesto mrzi? :') Nije cudo zasto sam ja krenula u skolu u 3 unoc xD

AHaa! Vidis, IMA tu neke logike! :D Pa aj kad si tako pun, baci jos neku pricu . :klap:

Isao sam skoro u neko selo bligu KG-a,i bio sam kod nekog dede i babe,ok su ljudi,imaju jedno 70 ovaca,i deda pricao da je pre imao 200 ovaca,i da ih je nesta ubilo.Prvo sam mislio da se sali,hoce da me "uplasi",pitam ga da li je to bio vuk,on kaze ne i pocne da mi prica.Svako vece je nestajala po jedna ovca,i uvek je pored mrtve ovce stajala jedna ziva,a ta ziva je bila sledece ubijena,i tako redom.Pocem sam da vakcinisem ovce,i svaka je imala malo zasecenu vunu blizu zadnjih ekstremiteta,podignem vunu i vidim oziljak,mozda je bio od vuka,ali vuk nemoze da pomera prednje noge kao covek ruke,nema dovoljno funkcija.Pitam dedu sta je to bilo,a on cuti.Tek mi se uvece ispricao da je to bio "drekavac" i da je lovio ovce,svake veceri jednu po jednu.Rekao je da je drekavac bio visok(negde oko 190),i da je imao debele noge i mrsave ruke.Imao je glavu kao vuk,i imao je tanak rep nalik repu pacova.Celu noc sam gledao u prozor,na ovce.Mozda sam video tog "drekavca",ali je to mozda bio vuk.Bio sam bas pospan,pa nisam mogao da obratim paznju na izgled tog cuda.

Isao sam skoro u neko selo bligu KG-a,i bio sam kod nekog dede i babe,ok su ljudi,imaju jedno 70 ovaca,i deda pricao da je pre imao 200 ovaca,i da ih je nesta ubilo.Prvo sam mislio da se sali,hoce da me "uplasi",pitam ga da li je to bio vuk,on kaze ne i pocne da mi prica.Svako vece je nestajala po jedna ovca,i uvek je pored mrtve ovce stajala jedna ziva,a ta ziva je bila sledece ubijena,i tako redom.Pocem sam da vakcinisem ovce,i svaka je imala malo zasecenu vunu blizu zadnjih ekstremiteta,podignem vunu i vidim oziljak,mozda je bio od vuka,ali vuk nemoze da pomera prednje noge kao covek ruke,nema dovoljno funkcija.Pitam dedu sta je to bilo,a on cuti.Tek mi se uvece ispricao da je to bio "drekavac" i da je lovio ovce,svake veceri jednu po jednu.Rekao je da je drekavac bio visok(negde oko 190),i da je imao debele noge i mrsave ruke.Imao je glavu kao vuk,i imao je tanak rep nalik repu pacova.Celu noc sam gledao u prozor,na ovce.Mozda sam video tog "drekavca",ali je to mozda bio vuk.Bio sam bas pospan,pa nisam mogao da obratim paznju na izgled tog cuda.
Covece, pa tebe to bas prati ! :confused: A meni nikad. :dash: Naslusana sam takvih prica o drekavcima, karakondzulama i kompaniji. I sigurno ima nesto cudno u svim tim dogadjajima :think: Al jednostavno ne mogu sto posto da verujem u sve to dok ne vidim,il bar delic osetim sama..Al opet, nije to naivno nista :/ A jedino me zanima ako "to" tako dugo ubija te ovce, sto se nisu skupili ti ljudi iz sela da otkriju sta se desava? :P Je l to samo njemu ili i ostalima?

Covece, pa tebe to bas prati ! :confused: A meni nikad. :dash: Naslusana sam takvih prica o drekavcima, karakondzulama i kompaniji. I sigurno ima nesto cudno u svim tim dogadjajima :think: Al jednostavno ne mogu sto posto da verujem u sve to dok ne vidim,il bar delic osetim sama..Al opet, nije to naivno nista :/ A jedino me zanima ako "to" tako dugo ubija te ovce, sto se nisu skupili ti ljudi iz sela da otkriju sta se desava? :P Je l to samo njemu ili i ostalima?

Samo njemu,jer je on na kraju sela,jedno 1km od ostalih kuca.Skupe se nekad ljudi,ali je to "cudo" pametno,i valjda oseti da ga neko posmatra i nece da napada.To mi malo lici na univerzalnog pretka kera(ogroman vuk koji je nestao pre 10000 godina),ali mi je cudan taj pacovski rep? :think:

jednostavno je, neki ljudi su osetljiviji, tj otvoreniji vise osluskuju i jednostavno osete i cak i vide odredjene stvari koje drugi koji su manje osetljibvi i ne veruju pa ni ne zele da se bakcu, oni ne osete, ja npr zelim da verujem, volim da verujem u ta cuda, nije da mise nikad bas nista nije desilo, ali nikad konkretno. poenta je sto se plasim, mozda me strah blokira, ima i toga ..
ali da nam je tema zanimljiva, jeste veoma
bilo bi lepo da jos neko doda neki dozivljaj
ovakve price su najbolje, posebno za nas sa mastom, svasta vidimo i kad nema nicega ... :)

Tacno u 00:00 idite do neke raskrsnice (da nema ljudi i automobila),i ukazace vam se neka baba ili sta vec,i pitace koliko je sati,ako kazete da je 00:00 valjda ce da ode,ako kazete pogresno ili necete da kazete valjda ce nesta da uradi.Nzm kako ide ta prica,davno sam je cuo.

Back