Vaša najstrašnija iskustva???

Joj, moram ovo da pomenem, iako svi vec znate za to. Ono vilino kolo? Il kako mu je ime...Sto ima na livada uglavno u vidu kruga. I kao tu su plesale vile valjda. I ako zgazis na to bolece te noga. Stvar je u tome sto, koga god da sam pitala, a zgazio je, ozbiljno mu nije bilo dobro posle. Npr. boli ga koleno, ili utrni cela noga, pa bolii ceo dan! E, mene zanima ima li ko racionalno objasnjenje za to? Posto pre verujem da ima nesto u zemlji gde su ti krugovi, ili tako :'D. Ne verujem da je nesto preterano cudno, mada..moze biti :whistling:
Imate li vi kakve cudne primere mesearenja? :D xD
Ljudi moji, sta tebi mora da se desi u toku noci da bi uvece bio u krevetu, a ujutru se nasao u kupatilu?! :think: Ili, kao neka moja prijateljica, budi se sa oziljcima i krvavim flekama na posteljini :sad2:
ja znam za verovanje da ko stane u vilino kolo, nece se udati/ozeniti to za nogu prvi put ovde saznajem

Tacno u 00:00 idite do neke raskrsnice (da nema ljudi i automobila),i ukazace vam se neka baba ili sta vec,i pitace koliko je sati,ako kazete da je 00:00 valjda ce da ode,ako kazete pogresno ili necete da kazete valjda ce nesta da uradi.Nzm kako ide ta prica,davno sam je cuo.
bila na raskrsnici u sred sume doduse sa deckom ali sami smo bili, isli na nocni dzoging, niko nije naisao, a jos bio pun mesec obasjao celu sumu,
priznajem bila je bas horor atmosfera, i nadala sam se da ce nesto iskociti, ali avaj.

xm ...
chito sam jednom jedan chlanak u kojem kazhu
da postoji jedno polje u Ameritji ( blizu granitze TEXASA ) ... na tom polju se vodio gradjanski rat ... i dan danas se chuju priche o tom polju , kako se u kasne sate ( a i tokom belog dana ) chuju koraci trupa , udartzi bubnjara koji daje ritam hoda i chak kazhu da je grupa novinara videla ( providnog ) mrtvog vojnika koji putza iz pushke sav krvav !
Kad su pokushali da ga slikaju na slitzi se videla samo trava i GUUUUUUSTA magla sa jednom malom svetlom tachkitzom u centru na tom mestu de je vojnik !
Umeš ti da pišeš normalno???

Cuo sam za to polje,a i postoje mnoga druga polja gde se mogu cuti konji i topovi.I to se svake godine iznova desava sve dok se valjda proslot "ispravi".
Onaj bezglavi konjanik se cuje svake Noci Vestica u Uspavanoj dolini(to je selo blizu New York-a),i turisti svake godine dolaze da to cuju.Bukvalno kampuju pored tog mosta gde bi trebalo da prodje konjanik i Ikabad.

Cuo sam za to polje,a i postoje mnoga druga polja gde se mogu cuti konji i topovi.I to se svake godine iznova desava sve dok se valjda proslot "ispravi".
Onaj bezglavi konjanik se cuje svake Noci Vestica u Uspavanoj dolini(to je selo blizu New York-a),i turisti svake godine dolaze da to cuju.Bukvalno kampuju pored tog mosta gde bi trebalo da prodje konjanik i Ikabad.
nja, vise volim domace pricice i verovanja . . .

Cao , ja sam nov na forumu , od malena me interesuju ovakva prica i pratim paranormalno jos odavno , horor fiolmovi , jezive price ...:think: , Imam dosta prica , evo par njih . 1. se dogodila mojoj snaji , oni su kada su bili mali u komsiluku imali druga , on se udavijo u jednoj bari blizu kuca , kaze da su svako vece slusali kako neko plave iz bare . 2. se dogodila mom dedi dok je cuvao ovce :hahaha: , pricao je kako bi kada se zadrzi malo duze , pored reke imao obicaj videti vile . 3. je moja prica , meni se desavalo da cujem korake ispred sebe a nevidim nikoga , da ostavim nesto na jednom mestu , potom jos zapisem da sam ga tu ostavio , i stavim ceduljicu ispod npr daljinskog , a nadjem daljinski na drugom mestu , a ceduljicu na onom mestu gde sam je ostavio . :roll: , nekad se uvece probudim i cujem glasova iz druge sobe , ali samo dok lezim , a kada ustanem , sve se smiri . Imali neko objasnjenje za ovo , sem mozda da sam lud ??? :hahaha: :p

Cao , ja sam nov na forumu , od malena me interesuju ovakva prica i pratim paranormalno jos odavno , horor fiolmovi , jezive price ...:think: , Imam dosta prica , evo par njih . 1. se dogodila mojoj snaji , oni su kada su bili mali u komsiluku imali druga , on se udavijo u jednoj bari blizu kuca , kaze da su svako vece slusali kako neko plave iz bare . 2. se dogodila mom dedi dok je cuvao ovce :hahaha: , pricao je kako bi kada se zadrzi malo duze , pored reke imao obicaj videti vile . 3. je moja prica , meni se desavalo da cujem korake ispred sebe a nevidim nikoga , da ostavim nesto na jednom mestu , potom jos zapisem da sam ga tu ostavio , i stavim ceduljicu ispod npr daljinskog , a nadjem daljinski na drugom mestu , a ceduljicu na onom mestu gde sam je ostavio . :roll: , nekad se uvece probudim i cujem glasova iz druge sobe , ali samo dok lezim , a kada ustanem , sve se smiri . Imali neko objasnjenje za ovo , sem mozda da sam lud ??? :hahaha: :p

Zezaju te patuljci, ne boj se bezopasni su.

Meni je drug pricao o nekoj sumi u srbiji, zaboravio sam kako se zove fazon cetereska ili tako nesto.. nebitno tamo je kao ubijeno celo selo, a suma je naravno neka precica, no tim putem prodje jedan auto u pet-sest sati jer ljudi ne zele da prolaze tamo.. Sad su dva ortaka od mog druga hteli da ispadnu mudonje i krenuli su tamo ujutru oko dva sata i negde na sredini puta im se ugasio auto, izasli su napolje da provere no sve je bilo u redu sa kolima i u trenutku su poceli da se cuju neki glasovi nesto kao vrisak i pevanje u isto vreme inace suma kao da pada na taj put(ne znam kako da objasnim ali izgleda ovako \_/, put je u sredini xD) i usli su u kola, dok je bio zatvoren prozor sve je bilo ok, u trenutku kada bi malcice otvorio prozor glasovi su se ponovo culi, jos blize neko pre. Ostali su u kolima do sest ujutru, nisu htela da prorade, jos januar mesec, smrzli su se ali nisu imali sta da rade.. sad da li je neko cuo za tu sumu i neke price o njoj?

Evo jedan dogadjaj iz moje mladosti :D

Pre neku godinu vracamo se ja i moj brat sa treninga(fudbala)
Bilo je oko 8 sati ne secam se bas sad.
Roditelji su nam rekli da tacno u 8 budemo kuci,a mi smo se malo zadrzali.
Kako bi smo na vreme stigli mi smo isli kroz groblje imala je precica.
Naravno posto je stariji on je bio ispred mene
Bila je noc.
Trcali smo najbrze sto smo mogli,mislim ko u noc sme da prolazi kroz groblje? pogotovo 12 godisnjak i 15godisnjak
Odjednom udario sam u kamen i pao.
Brat se vratio i pomogo mi da ustanem
10 metra od nas bilo je neko veliko drvo
Na drvetu je bilo nesto
Gledali smo i cudili se sta je to?
Odjednom pocelo je kao da uvlaci vazduh ali mi smo to culi nadam se da me razumete
Mi smo izmomenta poceli da bezimo
Trcali smo ali nas je nesto teralo na levu stranu
Kao da nas je usisavalo
Mislim brate suze su mi krenule na oci kolko sam se uplasio
Nekako smo stigli kuci i mesec dana nisam mogo da spavam....

Ovo mi je najstrasniji dogadjaj koji mi se desio

Meni je drug pricao o nekoj sumi u srbiji, zaboravio sam kako se zove fazon cetereska ili tako nesto.. nebitno tamo je kao ubijeno celo selo, a suma je naravno neka precica, no tim putem prodje jedan auto u pet-sest sati jer ljudi ne zele da prolaze tamo.. Sad su dva ortaka od mog druga hteli da ispadnu mudonje i krenuli su tamo ujutru oko dva sata i negde na sredini puta im se ugasio auto, izasli su napolje da provere no sve je bilo u redu sa kolima i u trenutku su poceli da se cuju neki glasovi nesto kao vrisak i pevanje u isto vreme inace suma kao da pada na taj put(ne znam kako da objasnim ali izgleda ovako \_/, put je u sredini xD) i usli su u kola, dok je bio zatvoren prozor sve je bilo ok, u trenutku kada bi malcice otvorio prozor glasovi su se ponovo culi, jos blize neko pre. Ostali su u kolima do sest ujutru, nisu htela da prorade, jos januar mesec, smrzli su se ali nisu imali sta da rade.. sad da li je neko cuo za tu sumu i neke price o njoj?

deluje kao iz filma, skoro sam gledala film o slicnoj sumi zove se dead end
odlican psiho hororcic ;)

- - - - - - - - - -

Evo jedan dogadjaj iz moje mladosti :D

Pre neku godinu vracamo se ja i moj brat sa treninga(fudbala)
Bilo je oko 8 sati ne secam se bas sad.
Roditelji su nam rekli da tacno u 8 budemo kuci,a mi smo se malo zadrzali.
Kako bi smo na vreme stigli mi smo isli kroz groblje imala je precica.
Naravno posto je stariji on je bio ispred mene
Bila je noc.
Trcali smo najbrze sto smo mogli,mislim ko u noc sme da prolazi kroz groblje? pogotovo 12 godisnjak i 15godisnjak
Odjednom udario sam u kamen i pao.
Brat se vratio i pomogo mi da ustanem
10 metra od nas bilo je neko veliko drvo
Na drvetu je bilo nesto
Gledali smo i cudili se sta je to?
Odjednom pocelo je kao da uvlaci vazduh ali mi smo to culi nadam se da me razumete
Mi smo izmomenta poceli da bezimo
Trcali smo ali nas je nesto teralo na levu stranu
Kao da nas je usisavalo
Mislim brate suze su mi krenule na oci kolko sam se uplasio
Nekako smo stigli kuci i mesec dana nisam mogo da spavam....

Ovo mi je najstrasniji dogadjaj koji mi se desio

pa opisi malo blize kako je to izgledalo i kako je, majku mu, usisavalo vazduh?

Back