crash90
Početnik
- Poruka
- 4
e ovako, dosao sam na ovaj forum sasvim slucajno, doziveo sam nesto i poceo istrazivati, nisam sve price procitao ali nasao sam par na ovom forumu koje su slicne mom iskustvu. naime, ja sam iz jednog sela iz slavonije, studiram u srbiji, obicno dodjem kuci za vikend, tad se i vidim sa drustvom iz sela. posto je moja ulica na kraj sela, a tu je i zeljeznicka stanica, obicno budemo tamo na stajalistu ako vreme to dopusta. tako je bilo i ovaj put. to se desilo pre mesec, dva. ja sam kasnio i dosao kasnije sam, oni su se vec bili okupili. nisam nista pio niti sam uzimao ista, odmah da napomenem, a prvi put mi se ovo desilo, i samo sam znaitezeljan po pitanju da li je neko imao slicno iskustvo ili da zna sta je to. ugl, posto smo bili na stajalistu, ja se odvojim, odem skroz do kraja stalalista da se olaksam. uz prugu je bio veliki kanal, a svuda okolo su njive, preko puta mene je bilo jedno drvo. ja sam se okrenuo prema tom drvetu i poceo vrsiti nuzdu. tako sam stajao par minuta. bila je vedra noc i sve se kristalno videlo. odjednom, nesto veliko skoci sa drveta i pocne trcati niz njivu od mene. nisam se bojao, samo sam gledao jer je dosta cudno izgledalo, pokusao sam sto vise detalja da zapamtim. tacno sam video zadnji deo tela, nalik psecem, nesto tipa kao hrtovi, stomak jako mrsav sa jakim zadnjim nogama, visoko(trcalo je na 4 noge) oko 1m, verovatno vise kojih 10cm. telo je bilo prekriveno tankom, sjajnom dlakom. lice tog stvora me je najvise zacudilo, nije imalo izduzeno njusku kao psi ili vukovi, vec je bila nalik ljudskom licu, ne govorim da je bilo ljudsko lice vec nalik njemu, rep nisam video, a ako je i bio mozda je bio podvijen mada ne verujem. kad sam ga izgubio iz videokruga, vratim se drustvu i kazem im kako sam video ogromnog psa kako je skocio sa drveta i pobegao, svi su mi rekli ma daj, zajeb*avas. i tako ja tome nisam pridavao pozornost do narednog dana. bilo mi cudno, sta "pas" radi na drvetu i otkud takva deformacija njegovog tela? to je sigurno nas promatralo sa tog drveta, valjda smo bili zanimljivi i kad sam ja otisao vrsiti nuzdu, slucajno sam bio pokrenut prema tom drvetu(drvo je uz kanal, a od mene i tog drveta ima 10ak m i deli nas taj kanal) i to se valjda uplasilo mene kako ga promatram, a ja ga nisam spazio dok nisam video kako nesto skace sa drveta i trci. na kraju sam pomislio da je to mozda vukodlak, ali jedan prijatelj mi rekao da je drekavac, poceo sam istrazivati o tome i dosao na ovaj forum slucajno, pa me zanima, sta vi mislite o tome?