Vaša najstrašnija iskustva???

e ovako, dosao sam na ovaj forum sasvim slucajno, doziveo sam nesto i poceo istrazivati, nisam sve price procitao ali nasao sam par na ovom forumu koje su slicne mom iskustvu. naime, ja sam iz jednog sela iz slavonije, studiram u srbiji, obicno dodjem kuci za vikend, tad se i vidim sa drustvom iz sela. posto je moja ulica na kraj sela, a tu je i zeljeznicka stanica, obicno budemo tamo na stajalistu ako vreme to dopusta. tako je bilo i ovaj put. to se desilo pre mesec, dva. ja sam kasnio i dosao kasnije sam, oni su se vec bili okupili. nisam nista pio niti sam uzimao ista, odmah da napomenem, a prvi put mi se ovo desilo, i samo sam znaitezeljan po pitanju da li je neko imao slicno iskustvo ili da zna sta je to. ugl, posto smo bili na stajalistu, ja se odvojim, odem skroz do kraja stalalista da se olaksam. uz prugu je bio veliki kanal, a svuda okolo su njive, preko puta mene je bilo jedno drvo. ja sam se okrenuo prema tom drvetu i poceo vrsiti nuzdu. tako sam stajao par minuta. bila je vedra noc i sve se kristalno videlo. odjednom, nesto veliko skoci sa drveta i pocne trcati niz njivu od mene. nisam se bojao, samo sam gledao jer je dosta cudno izgledalo, pokusao sam sto vise detalja da zapamtim. tacno sam video zadnji deo tela, nalik psecem, nesto tipa kao hrtovi, stomak jako mrsav sa jakim zadnjim nogama, visoko(trcalo je na 4 noge) oko 1m, verovatno vise kojih 10cm. telo je bilo prekriveno tankom, sjajnom dlakom. lice tog stvora me je najvise zacudilo, nije imalo izduzeno njusku kao psi ili vukovi, vec je bila nalik ljudskom licu, ne govorim da je bilo ljudsko lice vec nalik njemu, rep nisam video, a ako je i bio mozda je bio podvijen mada ne verujem. kad sam ga izgubio iz videokruga, vratim se drustvu i kazem im kako sam video ogromnog psa kako je skocio sa drveta i pobegao, svi su mi rekli ma daj, zajeb*avas. i tako ja tome nisam pridavao pozornost do narednog dana. bilo mi cudno, sta "pas" radi na drvetu i otkud takva deformacija njegovog tela? to je sigurno nas promatralo sa tog drveta, valjda smo bili zanimljivi i kad sam ja otisao vrsiti nuzdu, slucajno sam bio pokrenut prema tom drvetu(drvo je uz kanal, a od mene i tog drveta ima 10ak m i deli nas taj kanal) i to se valjda uplasilo mene kako ga promatram, a ja ga nisam spazio dok nisam video kako nesto skace sa drveta i trci. na kraju sam pomislio da je to mozda vukodlak, ali jedan prijatelj mi rekao da je drekavac, poceo sam istrazivati o tome i dosao na ovaj forum slucajno, pa me zanima, sta vi mislite o tome?

Naisao si na Drekvaca 100%,ali prvi put cujem da drekavac tako izgleda o.O?Mozda su u Slavoniji oni takvi.Meni se desilo da vidim drekavca pre mozda 5-6 meseci.Bio je visok jedno 1m(ja sam 190),pa sam mogao da procenim.Malo dlakavo stvorenje cudnog lica,kao od psa,ali spljosteno.Koza mu se presijavala i non stop je kruzilo oko mog mladjeg brata.Mozda je to bilo neko slepo kuce,mozda je bilo povredjeno ili tako nesta.Idalje se pitam sta je to moglo da bude.

pa kontam to sve, ali cudno mi je bilo pa bas sam dobro se zagledao.. visok sam 1,93, bio u martama i vijetnamki, mozda ne voli metalce, ko ce ga znati, a ja se hteo bas porvati koju rundu sa njim :D salu na stranu, ne znam sta je to bilo, ja pucam na drekavca, ali cudno mi je, mesto je veliko 3000 stanovnika i ovo je prvi put da se tako nesto desilo, kontam da ako to postoji duze vreme da bi se znalo, pricalo bi se.. to sam ja sve i zaboravio, ali sad kad sam dosao kuci, bio tamo sestrin decko(bio je spavao par dana kod mene) i ugl kaze on meni da je cuo drekavca noc prije, pred nasim prozorom, komsija ima pse 2 velika rotvajlera, kaze psi poceli lajati, ovo samo zarezalo , psi pobjegli cvileci. on mi je i rekao da je to sta sam video drekavac, ja dosao na net da vidim sta je to, nisam bas upoznat sa time ali nakon svega, ne znam, verujem da je drekavac ali opet.. sto se tice tvog opisa, koliko sam skontao isti je opis, secam se kako je krzo presijavalo, dlaka je bila kratka par cm ali jako gusta, lice je bilo isto spljosteno, visine je tu, sad jedino sta ne mogu sa sigurnoscu reci je rep, ili ga nije imalo ili je bio podvijen, secam se da ga nisam video, jel to i kod tebe slucaj?

Poslednja izmena:
Naisao si na Drekvaca 100%,ali prvi put cujem da drekavac tako izgleda o.O?Mozda su u Slavoniji oni takvi.Meni se desilo da vidim drekavca pre mozda 5-6 meseci.Bio je visok jedno 1m(ja sam 190),pa sam mogao da procenim.Malo dlakavo stvorenje cudnog lica,kao od psa,ali spljosteno.Koza mu se presijavala i non stop je kruzilo oko mog mladjeg brata.Mozda je to bilo neko slepo kuce,mozda je bilo povredjeno ili tako nesta.Idalje se pitam sta je to moglo da bude.
Дрекавци дрекају z:lol: ..а овај није помињао никакве звуке...и ваљда би му скочио на леђа и био ту до јутра....тако барем каже леђенда

Ovo i nije najstarsnije,jer ih nisam mnogo imao,ali mi je na neki nacin drago..

Pre nekih mesec dana probudilo me je snazno lupanje na prozor moje sobe,skamenio sam se od straha...Dan pre toga sam rekao sam caletu da me probudi oko 3h za mec NBA lige...On je dosao da me probudi,malo jace lupio vratima svoje sobe i ja sam pomislio da je neko strano stvorenje uslo u moju sobu,oci nisam smeo otvoriti...Kada je naslonio ruke na moje lice ne mogu da opisem osecaj,mislio sam najgore misli...Nista mi nije preostalo no da lupim to stvorenje(u ovom slucaju moj cale) daljinskim upravljacem iz sve snage sto sam i uradio.Naravno,slomio sam caletu nos i dobio zabranu izlaska do kraja godine...Tragikomicno iskustvo.

Inace,kada sanjam kako bezim od nekog stvorenja nikako ne mogu da trcim...Negde sam citao da je to zbog toga sto savijemo noge u toku spavanja...Jednom je ortak spavao otvorenih ociju,mislio sam da me ****,ali zaista je bilo tako...

Ljudi ! ! ! :D Nije me bilo dugo, znam, al evo resila sam da nesto napisem tako....da dam svoj doprinos ovoj temi :D
Ovo se desilo jednoj mojoj drugarici kada je imala 10ak godina, sada ima 17.
Kad je bila bas tako mala, poslao je deda u prodavnicu, u selu. Al po danu, nije nista strasno u tome. Nego, njoj od kuce do prodavnice treba 5 minuta, sto je ukupno 10ak, manje vise, da ode i da se vrati. Ona je posla u 16.00 a kuci se vratila tacno u 18.58! :O Ona sama kaze, ja ne znam kako sam mogla toliko da provedem u tom putu. "Svesno se secam, povezano sve, da sam samo otisla i vratila se". Sta mislite, o cemu je rec? Ja sam prvo pomislila da je neki sat bio pokvaren, ali deda koji ju je poslao u prodavnicu se zalio i nervirao gde je toliko dugo ostala! :/ To mi je bas cudno.
Ili na primer, ista ta drugarica mi je pricala za njenog dedu/pradedu.
Kada se vracao iz lova, i normalno, nosio pusku sa sobom. A takodje, veoma kasno bilo. I tako ide, i na nekoj livadi vidi kolo prelepih devojaka obucenih u bele haljine, kako igraju kolo. A na nekom velikom kamenu, malo dalje, sedi neki covek i posmatra ih. I kada su devojke videle njenog dedu, pitale su ga da puca u onog coveka na kamenu. I taj covek odjednom poce da se smeje :O Kaze "Ajde, pucaj ako smes!" I covek se uplasi i puca! Ali nista! i dalje stoji! Covek mu kaze: "Ajde, ajde, pucajj PONOVO ako smes! Pucaj!" I on puca. AL opet nista! I ponovo ga izaziva da puca i TRECI PUT! Al njen deda se samo nasmeje i kaze "Necu" :) Uze pusku, i nastavi put. Sutradan mu je neka vracara tu u selu rekla da, kad bi pucao i 3. put, one bi ga ubile. A kada se vratio na ono isto mesto, na kamenu je bila neka zelena sluz :p
Evo jos jedne od te drugarice xD Sve sam price skoro od nje cula.
Znate ono za astralnu projekciju? Kad se tvoje astralno telo odvoji od fizickog, i moze da putuje :D E, to se njoj desilo jednom, pretpostavljam da je to pre nego san. Kada je legla da spava, i normalno sve, zatvorila oci, usporila disanje....I kako je utonula u san, oseca kao da ustaje...i odjednom se nalazi uspravno u svojoj sobi, moze da vidi sebe kako spava. I u jednom trenutku se naglo budi! Ne moze da dise! Svo vreme dok je "bila van svog tela" uopste nije disala, trebalo joj je dosta da povrati dah...a srce joj je kucalo kao ludo :/ Sumnjam da to moze od obicnog sna..:D
Aj malo vi xD Ima jos toga da pricam...sad malo viii! :* :D

Poslednja izmena:

Back