Mange Iz Katange
Zainteresovan član
- Poruka
- 411
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno neka kletva,neko hoce da te urekneЕ...да...од скоро свако друго јутро кад се пробудим,нађем жуту ружу на прагу...поновило се 3 пута....ја ставио натпис на врата...више волим нарцисе,кад после два дана ујутру нађем букет нарциса на прагу...![]()
![]()
Skoro sam citao knjigu "IT",ili na Srpskom "TO",od Stivena King-a.Odlicna knjiga,toplo je preporucujem.Takodje preporucujem knjigu "Ukleta zima" Od Dena Simonsa.
Šta je ovo dozvoljen zez na temi?![]()
Pa dobro,dosta horor knjiga sam procitao,dok sam bio mladji citao sam 'Grozomoru" od R.L. Stajn-a.Dobre su knjige od Den-a simonsa,Leto noci,teror,ukleta zima...za moj ukus, obe previse sajnsfiksovanebolja mu je magla ili onaj kad su u avionu, zab sam kako se zove
ih koliko mi je drago da vidim da je tema i dalje ziva..koliko toliko
![]()
Ne znam za to,ali ako negde izmedju ponoci i 3 ujutru gledas u pun mesec duze od pet minuta,kasnije ces imati nepodnosljive kosmare.Tako mi je prico deda,njegov prijatelj je radio u trecoj smeni i non stop gledao u pun mesec,imao je kosmare nekoliko dana,nije mogao da izdrzi i blago je skrenuo.meni je ispricao deda da ako gledas pet min. u nebo pojavi ti se u glavi sveto pismo i pocinjes nesvesno da govoris necu necu necu ?
Ajde bas cu to da probam vecerasNe znam za to,ali ako negde izmedju ponoci i 3 ujutru gledas u pun mesec duze od pet minuta,kasnije ces imati nepodnosljive kosmare.Tako mi je prico deda,njegov prijatelj je radio u trecoj smeni i non stop gledao u pun mesec,imao je kosmare nekoliko dana,nije mogao da izdrzi i blago je skrenuo.
Ajde pokusajAjde bas cu to da probam vecerasP.S. bas lepo sto je tema ponovo ozivela
![]()
Pa dobro,dosta horor knjiga sam procitao,dok sam bio mladji citao sam 'Grozomoru" od R.L. Stajn-a.Dobre su knjige od Den-a simonsa,Leto noci,teror,ukleta zima...
Pa u Srbiji je izaslo samo sest delova grozomore,meni je tetka iz Kanadade pre jedno 12 godina donela 10 knjiga grozomore.U Srbiji sam samo nasao sest(Mumija,Kamp Kosmara,krv cudovista,kuca smrti,ukleta maska i duh iz susedstva).Kad sam dobio internet,odmah sam hteo da vidim sve knjige grozomore,i video sam da ima cak 56 knjiga,od tih knjiga je nastala i serija koju sam gledao pre jedno desetak godina.Srpski pisci takodje imaju neke dobre naslove."Djavo i mala gospodja" od Djordja Milosavljevica.Ja takodje imam povecu kolekciju horor knjiga.robert lorens stajn.. moj omiljneni kad sam bio klinac..grozomora sbih 6 imam i dan danas kod kuce, gorza proza sve 4, ukleta kuca sve 3, soba kosmara sve 3.. king, salemovo... simons, leto noci, ukletu zimu.. to je ono sto imam u svojoj mladalackoj kolkeciji..
ima tu jos dobrih naslova..
Ovih nekolIko noci je moglo to da se uradi,mesec je bio pun,i jako vidljiv.i ja cu veceras da probam tu fou s punim mesecom
![]()
Skoro sam citao knjigu "IT",ili na Srpskom "TO",od Stivena King-a.Odlicna knjiga,toplo je preporucujem.Takodje preporucujem knjigu "Ukleta zima" Od Dena Simonsa.
Е па можемо да причамо јер сам прочитао књигу и одгледао филм...исто сам урадио са исијавањем....обожавам Стивена Кинга
Мени Р.Л. Стајн као малом није баш био фаворит...Јел се у тој књизи стално помиње нека цурица Хана.