Vaša najstrašnija iskustva???

Е...да...од скоро свако друго јутро кад се пробудим,нађем жуту ружу на прагу...поновило се 3 пута....ја ставио натпис на врата...више волим нарцисе,кад после два дана ујутру нађем букет нарциса на прагу... :eek: :huh:
Verovatno neka kletva,neko hoce da te urekne :think:?

Ovo mi se skoro desilo.Vracamo se stariji brat i ja sa svadbe.Bilo je negde oko 4 sata posle ponoci.Prolazimo mi pored neke sume,bas ogromne sume,pred kraj sume se nalaze 2 puta,jedan koji ide levo a jedan koji ide pravo.Odjednom iz sume izleti neki jelen,stade on na sred puta i nece da se pomeri,mi hocemo da krenemo levim putem,on bas stane na taj deo puta i nece da se pomeri,odlucimo da idemo pravo,mozda jelen hoce da nas upozori.Stigli smo kuci,ja sam ubrzo zaspao.Kad sam se probudio setio sam se da nam je neki covek rekao da podjemo tim putem pored sume i da skrenemo levo.Ne znam da li je jelen bezao od vuka,ili je stvarno hteo da nas upozori.

meni je ispricao deda da ako gledas pet min. u nebo pojavi ti se u glavi sveto pismo i pocinjes nesvesno da govoris necu necu necu ?
Ne znam za to,ali ako negde izmedju ponoci i 3 ujutru gledas u pun mesec duze od pet minuta,kasnije ces imati nepodnosljive kosmare.Tako mi je prico deda,njegov prijatelj je radio u trecoj smeni i non stop gledao u pun mesec,imao je kosmare nekoliko dana,nije mogao da izdrzi i blago je skrenuo.

Ne znam za to,ali ako negde izmedju ponoci i 3 ujutru gledas u pun mesec duze od pet minuta,kasnije ces imati nepodnosljive kosmare.Tako mi je prico deda,njegov prijatelj je radio u trecoj smeni i non stop gledao u pun mesec,imao je kosmare nekoliko dana,nije mogao da izdrzi i blago je skrenuo.
Ajde bas cu to da probam veceras :D P.S. bas lepo sto je tema ponovo ozivela :D

Pa dobro,dosta horor knjiga sam procitao,dok sam bio mladji citao sam 'Grozomoru" od R.L. Stajn-a.Dobre su knjige od Den-a simonsa,Leto noci,teror,ukleta zima...

robert lorens stajn.. moj omiljneni kad sam bio klinac.. :) grozomora sbih 6 imam i dan danas kod kuce, gorza proza sve 4, ukleta kuca sve 3, soba kosmara sve 3.. king, salemovo... simons, leto noci, ukletu zimu.. to je ono sto imam u svojoj mladalackoj kolkeciji.. :lol: ima tu jos dobrih naslova..

robert lorens stajn.. moj omiljneni kad sam bio klinac.. :) grozomora sbih 6 imam i dan danas kod kuce, gorza proza sve 4, ukleta kuca sve 3, soba kosmara sve 3.. king, salemovo... simons, leto noci, ukletu zimu.. to je ono sto imam u svojoj mladalackoj kolkeciji.. :lol: ima tu jos dobrih naslova..
Pa u Srbiji je izaslo samo sest delova grozomore,meni je tetka iz Kanadade pre jedno 12 godina donela 10 knjiga grozomore.U Srbiji sam samo nasao sest(Mumija,Kamp Kosmara,krv cudovista,kuca smrti,ukleta maska i duh iz susedstva).Kad sam dobio internet,odmah sam hteo da vidim sve knjige grozomore,i video sam da ima cak 56 knjiga,od tih knjiga je nastala i serija koju sam gledao pre jedno desetak godina.Srpski pisci takodje imaju neke dobre naslove."Djavo i mala gospodja" od Djordja Milosavljevica.Ja takodje imam povecu kolekciju horor knjiga.

Skoro sam citao knjigu "IT",ili na Srpskom "TO",od Stivena King-a.Odlicna knjiga,toplo je preporucujem.Takodje preporucujem knjigu "Ukleta zima" Od Dena Simonsa.

Е па можемо да причамо јер сам прочитао књигу и одгледао филм...исто сам урадио са исијавањем....обожавам Стивена Кинга

Back