Vaša najstrašnija iskustva???

Pre dve godine od prilike kada sam bio kod druga na rodjus, direktno iz skole sam otisao kod njega, i nista se nije desavalo kod njega, doslo vece, doso cale po mene kolima i mi krenuli kuci, ali sam se setio na pola puta da sam zaboravio skolski ranac kod ovoga pa smo se vratili, i dok smo isli kuci video sam nekog coveka, ali ne znam kako da objasnim, bio je obucen u nekako zlatnu boju, primetio sam da ima sesir, trcao je na jedno 20 metara ispred nas, ali, skroz na cudan nacin, noge su mu se pomerale sporo, ali on je isao prilicno brzo, kao da lebdi, izgledao je j*beno jezivo, pitao sam caleta da li je video, on je rekao da nije video nista o.o a jasno se mogao videti na jedno 5-6 sekundi :/

I jos jednom mi se desilo sr*nje, na jedno 500 metara od moje kuce, tamo skoro pa u sumi, ima jedna kuca u kojoj se jedan covek obesio, stara kuca, i ja i dva druga odlucili smo da odemo tamo i uslikamo par slika, jedan zid na kuci je vec pao od starosti, tako da smo polako usli unutra, nesto sam se istripovao kada sam usao da se onaj krug na strujometru okrece, ali sam mislio da je moja masta, uzeli smo par slika i posto je bio korov i kuca bila stara nismo mnogo ulazili unutra, nismo hteli da rizikujemo da se srusi na nas, otisli smo kod ovog druga, pogledali slike, i skoro svaka bila ok, na jednoj slici samo gde je slikao vrata, jasno se vidi senka nekog coveka dok otvara vrata i na jos jednoj slici kako je greda pala u praznini se vidi faca coveka, kao da je napravljena od dima cigarete, malo se jesmo uplasili tad xD ali nije bilo nista toliko cudno do uvece, kako ja zivim odvojeno od mojih roditelja, imam posebno kucu, lego sam da spavam, a struja je te noci bila uzasno slaba, lego sam da spavam i oko dva sata sam se probudio od krajnje podrugljivog i dubokog smeha, nisam bio siguran da li sam cuo smeh u snu ili sam cuo smeh u javi pa sam se zato probudio, ali je bilo j*beno jezivo, cela soba je bila hladna kao led, ali bilo je toplo vreme, spavao sam samo u boksericama, smrzo sam se, brzo sam zgrabio telefon i poceo da razgledam sobu posto je struja nestala tada, nista cudno nisam nasao, ali nisam spavao te noci, pokrio sam se, uzeo jednu britvu koju mi je cale dao i poceo sam da razgledam poruke po fonu sve do 4 sata dok nije pocelo da se vidi napolju, tada sam zaspao. :) nije toliko strasno, ali vas uveravam da je istinito 100% sam siguran da mi se to desilo, ne lazem i ne izmisljam :)

Meni je jednom moj bliski prijatelj rekao nesta za Lucifera...Da pocnem kao kazu da ako stojis tacno u 00:00 na raskrsnici prilazi ti lucifer.Ali u obliku tvoje majke,brata,prijatelja,ili nekog nepoznatog.Pitate koliko je sati.ako kazes da je 00:00 on te ostavi na miru,
ode negde,ali ako kazes sta te briga ili nemam sat,on ode ali kasnije cujes grozne zvuke neku muziku,i kasnije te neka sila odvuce u njegovo kraljevstvo...

Suuuuuper. Veceras idem do raskrsnice :ok:

Izgleda da sam samo ja aktivan al ajde :)...Kad sam bio sedmi razred ja i moj naj ortak smo bili na sedmom casu(Istorija).Hteli smo da pricovemo duha i sve smo uradili napisali azbuku,brojeve od 1-9 i nulu nacrtali andjela srce i uzeli iglu sa crvenim koncem i taman da krenemo meni padne pernica...da li je to bio neki znak da to neradimo ili nesta drugo...ali sve jedno umrli smo od straha xD...

Ako hoces da ti upali prizivanje duhova, umesto andjela i srca nacrtaj pentagram.

U jednom selu u Šumadiji, odakle potiče moj deda, postoji već dugi niz godina priča o jednom biću koje su meštani nazvali Drekavac. Verovatno je većina čula za taj naziv.
Kad god sam otišla u selo preko leta, slušala sam puno puta priču ljudi koji su imali susret sa Drekavcem. I svačija priča je uvek bila identična, što znači da verovatno ne lažu. To mi je i deda potvrdio. Kažu, kad se neko zadesi sam na sred puta u sred noći (u selu ne postoji ulično svetlo), Drekavac skoči i popne mu se na leđa i počne jako da vrišti i da ispušta jezive glasove i čuje se kilometrima unaokolo. I tera tog čoveka da ga nosi na leđima :huh: sve dok ne počne izlazak sunca i prvi petao ne zakukuriče. Kada čuje petlov glas, Drekavac se jako uplaši i brzo pobegne. A pojavljuje se isključivo noću. Svetlosti se boji. Kažu da je užasan osećaj i da je to stvorenje baš jezivo. Ja lično ne znam da li je to stvarno istina, možda ti ljudi imaju puno mašte, ali opet toliko istovetnih doživljaja.... tako da ponekad i mislim da postoji ?!?! :think:
TO SU OMANE DEMONI ILI DUHOVI SA ONOG SVETA OBICNO SE POJAVLJUJU NA RASRSNICAMA U MRACNIM ULICAMA!!!

Sinoc se ja vracao sa rodjendan sa tri druga,i mi idemo ulicom bilo negde oko 23:40 tako nesta i odjednom jedan moj drugo pocne da kuka,mi ga pitamo staje a on kaze da je video neku figuru bez nogu kako ide iza neke kuce,mi dotrcimo do te kuce i nema nicega...nismo pili naravno,ali sam ja pricao strasne price do tada,mozda je od toga :/

Sinoc se ja vracao sa rodjendan sa tri druga,i mi idemo ulicom bilo negde oko 23:40 tako nesta i odjednom jedan moj drugo pocne da kuka,mi ga pitamo staje a on kaze da je video neku figuru bez nogu kako ide iza neke kuce,mi dotrcimo do te kuce i nema nicega...nismo pili naravno,ali sam ja pricao strasne price do tada,mozda je od toga :/

a sto niko danju ne vidja te figure, nego samo nocu, tad ti se sve zivo prividja :lol:

Evo kao prvo da napomenem da je ovo istina!!!
Jedan moj blizak prijatelj je poreklom iz jednog sela na severu srbije,malo selo ima mozda 30 kuca samo,i on mi je bas danas pricao da je jedno vreme dok je on bio mali postojao neki "duh",ili vampir.To je bilo jedno pre mozda 7 godina,tad je on savrsavao osmi razred.
I on kaze da se tad pojavilo to cudo,posto je u njegovom selu bilo samo nekoliko ulica svako je mogo videti sve i svasta.I tako kaze on bila noc,ima svetla na ulici,on se spremo da legne,i cuje iz kupatila da neko kuce laje.I on se obuce i brzo izadje u dvoriste da vidi sta je to,
kad on vidi samo neki covek u crnom prodje ulicu,a kuceta nigde.I on se nije uplasio,on legne i sutradan nista nije bilo.Kada se vracao iz skole on se dogovori sa cetiri druga da strazare u njihovoj ulici.I oni cuju ponovo neko kuce da laje,ali u drugoj ulici, i oni potrce,
i ponovo vide nekog coveka u crnom.I oni se sad svi uplase i brzo u kucu od jedne stare bake,ona imala nesanicu vec nekoliko dana.Ona je bila najstarija u selu,zivi sa sinom njegovom zenom i unucima i naravno sa muzem.I oni tako nju pitaju za tog coveka.
ali je ona rekla da nije nikad u selu bilo neceg paranormalnog,ali su se pojavljivali neki drekavci.I tako se oni bas uplase i odu u kuce svoje i sve zakljucali,takva situacija bila nekoliko dana,do tada svi saznali u selu.i jednu noc svi strazarise i doveli neko veliko kuce da brani,i pocne neko kuce da laje,i oni se uplasise a ono veliko kuce krene na to neko kuce,i odjednom svi videli u selu kako kuce od njihovog komsije juri nekog coveka u crnom.I nije bilo kuceta nedelju dana,posle se kuce vratilo normalno bez ogrebotine,i od tada nije vise niceg cudnog bilo u tom selu...
Izvinite zbog pravopisa :).

Evo kao prvo da napomenem da je ovo istina!!!
Jedan moj blizak prijatelj je poreklom iz jednog sela na severu srbije,malo selo ima mozda 30 kuca samo,i on mi je bas danas pricao da je jedno vreme dok je on bio mali postojao neki "duh",ili vampir.To je bilo jedno pre mozda 7 godina,tad je on savrsavao osmi razred.
I on kaze da se tad pojavilo to cudo,posto je u njegovom selu bilo samo nekoliko ulica svako je mogo videti sve i svasta.I tako kaze on bila noc,ima svetla na ulici,on se spremo da legne,i cuje iz kupatila da neko kuce laje.I on se obuce i brzo izadje u dvoriste da vidi sta je to,
kad on vidi samo neki covek u crnom prodje ulicu,a kuceta nigde.I on se nije uplasio,on legne i sutradan nista nije bilo.Kada se vracao iz skole on se dogovori sa cetiri druga da strazare u njihovoj ulici.I oni cuju ponovo neko kuce da laje,ali u drugoj ulici, i oni potrce,
i ponovo vide nekog coveka u crnom.I oni se sad svi uplase i brzo u kucu od jedne stare bake,ona imala nesanicu vec nekoliko dana.Ona je bila najstarija u selu,zivi sa sinom njegovom zenom i unucima i naravno sa muzem.I oni tako nju pitaju za tog coveka.
ali je ona rekla da nije nikad u selu bilo neceg paranormalnog,ali su se pojavljivali neki drekavci.I tako se oni bas uplase i odu u kuce svoje i sve zakljucali,takva situacija bila nekoliko dana,do tada svi saznali u selu.i jednu noc svi strazarise i doveli neko veliko kuce da brani,i pocne neko kuce da laje,i oni se uplasise a ono veliko kuce krene na to neko kuce,i odjednom svi videli u selu kako kuce od njihovog komsije juri nekog coveka u crnom.I nije bilo kuceta nedelju dana,posle se kuce vratilo normalno bez ogrebotine,i od tada nije vise niceg cudnog bilo u tom selu...
Izvinite zbog pravopisa :).

Interesantna prica. Ajde pisi jos nesto :D :D :D

Evo sto mi je pricao otac od mog druga.Isto je istina.
Jos odavno kad je otac od mog druga bio imao jedno 16-17 ziveo je cini mi se negde blizu Podgorice.I tako kaze on vraco se sa drugovima iz skole bio dan negde tri sata sunce bije vrucina velika.i tako oni idu nekim brdascem ,
i oni vide nekog coveka u dugoj crvenoj haljini sa kapuljacom.I oni se uplase,a on im kaze da se ne boje nego da ga prate.I tako oni smognu snage i pocnu da ga prate(njih je bilo dosta oko desetoro).I oni ga prate tako jedno 10 minuta,
i i jedan drug od tog coveka kaze da hvali neko iz njihove grupe,oni se okreni i vide njih manje fali dvoje njih.A taj u suknji im kaze da slobodno nastave.I oni tako nastave i ponovo im posle nekog vremena zafali jos dvoje njih sad ih bilo sestoro,
i opet taj u suknji im kaze da nastave.Tako je bilo sve dok je ostalo njih cetvoro.I taj u haljini im rekao da su oni "izabrani" i reko im je da udju u sumu,ali su oni pobegli glavom bez obzira,kasnije kad su dosli do nekog parkica videli oni,
sve svoje drugove kako sede i nesta pricaju.A njih cetvoro im kazu da su oni isli sa nekim covekom i da su njih sestoro nestali.A ovih sestoro su krenuli da se smeju,i pitali ih da li im je dobro,mozda su kao to sanjali.
A njih cetvoro su se bas uplasili.Posle su se pridruzili ovima i oni se salili i pricali.I oni se svi rastanu oko osam uvece i taj otac od mog druga ode kuci da pita svog oca sta je to bilo,a on mu je rekao da je to neka "Setka Sume",
i da oni vrbuju nove clanove i da treba da se klone njih.Od tad im je svima bio to nauk da neprate nikog nepoznatog.

Back