Mateja92
Primećen član
- Poruka
- 532
Pravo da ti kazem i ja sam se smorio ziv,nemam vise ideje o cemu da pisem,jel ima neka tema vezana za igrice ili tako nesta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je jednom moj bliski prijatelj rekao nesta za Lucifera...Da pocnem kao kazu da ako stojis tacno u 00:00 na raskrsnici prilazi ti lucifer.Ali u obliku tvoje majke,brata,prijatelja,ili nekog nepoznatog.Pitate koliko je sati.ako kazes da je 00:00 on te ostavi na miru,
ode negde,ali ako kazes sta te briga ili nemam sat,on ode ali kasnije cujes grozne zvuke neku muziku,i kasnije te neka sila odvuce u njegovo kraljevstvo...
Izgleda da sam samo ja aktivan al ajde...Kad sam bio sedmi razred ja i moj naj ortak smo bili na sedmom casu(Istorija).Hteli smo da pricovemo duha i sve smo uradili napisali azbuku,brojeve od 1-9 i nulu nacrtali andjela srce i uzeli iglu sa crvenim koncem i taman da krenemo meni padne pernica...da li je to bio neki znak da to neradimo ili nesta drugo...ali sve jedno umrli smo od straha xD...
Ja sredjivao ostavu moju i ja nadjem knjigu sto govori o raznim sektama ima preko 500 strana ima preko 200 sekti,tu knjigu mi je dao drug sto je sad osmi razred osnovne to je iz biblioteke skole "Stevan Sremac"..
Hmmm tek sam sad ovo video ali nema veze,neki ljudi kazu ako se tako nesta desi po noci da se treba baciti jastuk na pod,sad neznam dal to radi...
http://1.***************/-KXyBHsU8NrI/ThpgMSZTt9I/AAAAAAAABIw/jjO7_1Rbdno/s1600/Dracul.jpg
TO SU OMANE DEMONI ILI DUHOVI SA ONOG SVETA OBICNO SE POJAVLJUJU NA RASRSNICAMA U MRACNIM ULICAMA!!!U jednom selu u Šumadiji, odakle potiče moj deda, postoji već dugi niz godina priča o jednom biću koje su meštani nazvali Drekavac. Verovatno je većina čula za taj naziv.
Kad god sam otišla u selo preko leta, slušala sam puno puta priču ljudi koji su imali susret sa Drekavcem. I svačija priča je uvek bila identična, što znači da verovatno ne lažu. To mi je i deda potvrdio. Kažu, kad se neko zadesi sam na sred puta u sred noći (u selu ne postoji ulično svetlo), Drekavac skoči i popne mu se na leđa i počne jako da vrišti i da ispušta jezive glasove i čuje se kilometrima unaokolo. I tera tog čoveka da ga nosi na leđimasve dok ne počne izlazak sunca i prvi petao ne zakukuriče. Kada čuje petlov glas, Drekavac se jako uplaši i brzo pobegne. A pojavljuje se isključivo noću. Svetlosti se boji. Kažu da je užasan osećaj i da je to stvorenje baš jezivo. Ja lično ne znam da li je to stvarno istina, možda ti ljudi imaju puno mašte, ali opet toliko istovetnih doživljaja.... tako da ponekad i mislim da postoji ?!?!
![]()
Sta bi sa tom recenoicom?
treba pojašnjenje?
Treba da dobijem Nobelovu nagradu!!!
Imati ovakvu vlast, videti sve ovo što nas snalazi,
živeti i preživeti sve ovo, nemiriti se ta tim
i pored miliona što ćute, i dalje biti optimista,...
ipak smatram velikim ikustvom!!!
Sinoc se ja vracao sa rodjendan sa tri druga,i mi idemo ulicom bilo negde oko 23:40 tako nesta i odjednom jedan moj drugo pocne da kuka,mi ga pitamo staje a on kaze da je video neku figuru bez nogu kako ide iza neke kuce,mi dotrcimo do te kuce i nema nicega...nismo pili naravno,ali sam ja pricao strasne price do tada,mozda je od toga :/
a sto niko danju ne vidja te figure, nego samo nocu, tad ti se sve zivo prividja![]()
TO SU OMANE DEMONI ILI DUHOVI SA ONOG SVETA OBICNO SE POJAVLJUJU NA RASRSNICAMA U MRACNIM ULICAMA!!!
Tako jeI siluju mlade, nezasticene devojke...je l' tako?![]()
Da u svakoj kuci ima duhova nekih...mogu da budu losi da te zezaju,i dobri da ti pomazu.uhuhuuuuuuuu... pa ja to ponekad osetim. znaci to je duh.... ko zna.... mada nista mi se lose ne desi
Da u svakoj kuci ima duhova nekih...mogu da budu losi da te zezaju,i dobri da ti pomazu.
Evo kao prvo da napomenem da je ovo istina!!!
Jedan moj blizak prijatelj je poreklom iz jednog sela na severu srbije,malo selo ima mozda 30 kuca samo,i on mi je bas danas pricao da je jedno vreme dok je on bio mali postojao neki "duh",ili vampir.To je bilo jedno pre mozda 7 godina,tad je on savrsavao osmi razred.
I on kaze da se tad pojavilo to cudo,posto je u njegovom selu bilo samo nekoliko ulica svako je mogo videti sve i svasta.I tako kaze on bila noc,ima svetla na ulici,on se spremo da legne,i cuje iz kupatila da neko kuce laje.I on se obuce i brzo izadje u dvoriste da vidi sta je to,
kad on vidi samo neki covek u crnom prodje ulicu,a kuceta nigde.I on se nije uplasio,on legne i sutradan nista nije bilo.Kada se vracao iz skole on se dogovori sa cetiri druga da strazare u njihovoj ulici.I oni cuju ponovo neko kuce da laje,ali u drugoj ulici, i oni potrce,
i ponovo vide nekog coveka u crnom.I oni se sad svi uplase i brzo u kucu od jedne stare bake,ona imala nesanicu vec nekoliko dana.Ona je bila najstarija u selu,zivi sa sinom njegovom zenom i unucima i naravno sa muzem.I oni tako nju pitaju za tog coveka.
ali je ona rekla da nije nikad u selu bilo neceg paranormalnog,ali su se pojavljivali neki drekavci.I tako se oni bas uplase i odu u kuce svoje i sve zakljucali,takva situacija bila nekoliko dana,do tada svi saznali u selu.i jednu noc svi strazarise i doveli neko veliko kuce da brani,i pocne neko kuce da laje,i oni se uplasise a ono veliko kuce krene na to neko kuce,i odjednom svi videli u selu kako kuce od njihovog komsije juri nekog coveka u crnom.I nije bilo kuceta nedelju dana,posle se kuce vratilo normalno bez ogrebotine,i od tada nije vise niceg cudnog bilo u tom selu...
Izvinite zbog pravopisa.