Vaša najstrašnija iskustva???

Ovo je istinita prica.U Americi pre oko 20 godina se u komsiluk jednog decka(imao je 15-16 godina),doselila lepa devojka,njen brat i roditelji.Ona je odmah otisla da se upozna sa tim deckom,imala je plavu dugu kosu ali je bila jako bleda u licu,slabo je izlazila po danu tacnije nikad,taj decko je ziveo sa mladjom sestrom i mamom i tatom(sestra je imala 14 godina).Jedne veceri je taj decko izbacivao smece i odjednom je cuo nesta,on se okrenuo i video je malog decaka u crnom,on se predstavio i rekao je da je on brat one devojke sto se doselila,upoznali su se i taj decko je usao unutra,sledeceg jutra ga je probudio zvuk auta.
Tada je ugledao njegove nove komsije kako iz gepeka vade neke kutije i na kutijama je bila nalepnica i pisalo je krv,izvadili su mnogo takvih kutija,on i njegova sestra su se uspanicili i odlucili su kad nove komsije odu negde nocu da ce da odu u tu kucu i da vide sta je unutra.Tako su i uradili kada nikog nije bilo oni su otisli u tu kucu tacnije u podrum i videli su veliki frizider u njemu je bilo desetine tih kutija sa zalednjenom krvlju i videli su kovceg ali je bio prazan.Sutradan uvece su nove komsije dosle u goste kod njih,i rekli su im da rade u bolnici i da snabdevaju pacijente krvlju,kasnije su otisli.I bratu i sestri je laknulo.Novih komsija nije bilo nekoliko dana,ali su ljudi oko te ulice bili pospani i imali su belege po vratu.Brat i sestra su ukapirali da su nove komsije ustvari bili vampiri.Njih dvoje su smogli snage da odu sa belim lukom i kolcem da ih ubiju,ali kada su usli sve je bilo prazno.samo je na stolu bila poruka.Ispisana je citkim rukopisom,pisalo je "Otisli smo u Rumuniju na odmor".Brat i sestra vise nikad nisu videli te komsije,kasnije je sve bilo u redu i sve je bilo mirno.

Bas sam jutros zidao nesta sa majstorom,on je stariji covek ima preko pedeset,i zna mnoge price ali istinite naravno.Pricao mi je da se u jos odavno doseli neki covek.
On je stalno nosio neki stari sesir,i cinilo se kao da je ima neka slova na celu,ali ko to moze da primeti,kada je taj majstor bio mlad on se dogovori da sa drugovima istrazi to.
Jedne noci su otisli oni kod njega i posmatrali su ga kroz prozor,videli su da je on sedeo sa nekom zenom i covekom,svi su bili u crnom,odjednom su ugasili svetlo.
Upalili su svecu uzeli neku knjigu i poceli oni nesta da rade,pricaju nesta ali ne na ovom jeziku,kao da je to bio latinski ili tako nesta,majstor Dule je samo rekao da je razumeo da su spominjali rec zivot,
On i njegovi drugovi su se uplasili otisli oni iza nekog zbuna i posmatrali.U tu kucu je uslo jo bar desetak ljudi i radili su neki obred zasekli su nekoj devojci ruku,kasnije su majstor Dule i njegovi drugovi pobegli do komsije.
Taj komsija je bio istoricar,i rekao im je da je to sigurno neka sekta,rekao je da se klone njih da ih ne vrbuju,kasnije je se taj sektas odselio u Austriju ili Nemacku,ne znam tacno i posle je sve bilo dobro.

Sinoc se ja sav umoran vracam iz kupatila i meni otvorena roletna jedno 10cm, i ja provirim i vidim neko ide ulicom u sorcu i majci na bretele sve kao da gleda u mene i ja mislim u sebi "Jel sam lud ili sta"?.Lupim ja lepo sebi samar i osvestim se i dobro je nema nikoga.Kad ti se spava bunovan si i imas halucinacije.

Sinoc se ja sav umoran vracam iz kupatila i meni otvorena roletna jedno 10cm, i ja provirim i vidim neko ide ulicom u sorcu i majci na bretele sve kao da gleda u mene i ja mislim u sebi "Jel sam lud ili sta"?.Lupim ja lepo sebi samar i osvestim se i dobro je nema nikoga.Kad ti se spava bunovan si i imas halucinacije.

ma to je od umora brate.. a i ovoliko prica ovde, pa ti se sve cini.. nisam nikad bas verovao u americke price o duhovima vampirima itd.. e ovo za sektu je tacno 100%,, ima ih svuda oduvek sam se plasio.. na exkurziji u 8. razredu jednoj mojoj drugarici je neka nepoznata zena dala malu plavu knjigu (msm da se zvala ,,Drama na golgoti'') kada je razredna videla odmah joj je uzela tu knjigu i bacila, i ispricala da male plave knjige nikako ne uzimamo zato sto te osobe koje ih daju sigurno pripadaju nekoj sekti.. ako neko drugi bude trazio za prizivanje duhova ti im kazi.. mene bas i ne zanima :D

ma to je od umora brate.. a i ovoliko prica ovde, pa ti se sve cini.. nisam nikad bas verovao u americke price o duhovima vampirima itd.. e ovo za sektu je tacno 100%,, ima ih svuda oduvek sam se plasio.. na exkurziji u 8. razredu jednoj mojoj drugarici je neka nepoznata zena dala malu plavu knjigu (msm da se zvala ,,Drama na golgoti'') kada je razredna videla odmah joj je uzela tu knjigu i bacila, i ispricala da male plave knjige nikako ne uzimamo zato sto te osobe koje ih daju sigurno pripadaju nekoj sekti.. ako neko drugi bude trazio za prizivanje duhova ti im kazi.. mene bas i ne zanima :D
Koliko puta su neki sektasi kucali kod mene na kapiju i davali mi knjige i letke ali sad ne kucaju vise,jer kad god mi to daju ja zovem kuce pa ih jurimo :).

Evo jedan nacin!
1.Uzmes staklenu casu i 42 parceta manjih papirica,na 30 papirica napises azbuku(sva slova),zatim na onih deset papirica slova(1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,),zatim poslazes u obliku otovrenog i zatim u taj krug ostala dva papirica stavis napises na njih da ne.Postavite jedan do drug ne smeju da se dodiruju!!!U centar stavite staklenu casu(od rakije moze)i pocnite,okrenite casu ka dole i zatim kaziprst stavite na dno i prizivajte,ali morate imati ime duha!!UPOZORENJE SAMO MOZE 3-4 LJUDI DA BUDE I NEMOJTE OVO DA RADITE,U PSIHIJATRIJAMA IMA DOSTA SLUCAJA KOJI SU PRIZIVALI DUHOVE I SKRENULI OD TOGA!!!

Evo jedan nacin!
1.Uzmes staklenu casu i 42 parceta manjih papirica,na 30 papirica napises azbuku(sva slova),zatim na onih deset papirica slova(1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,),zatim poslazes u obliku otovrenog i zatim u taj krug ostala dva papirica stavis napises na njih da ne.Postavite jedan do drug ne smeju da se dodiruju!!!U centar stavite staklenu casu(od rakije moze)i pocnite,okrenite casu ka dole i zatim kaziprst stavite na dno i prizivajte,ali morate imati ime duha!!UPOZORENJE SAMO MOZE 3-4 LJUDI DA BUDE I NEMOJTE OVO DA RADITE,U PSIHIJATRIJAMA IMA DOSTA SLUCAJA KOJI SU PRIZIVALI DUHOVE I SKRENULI OD TOGA!!!
taman posla da ovo radim...ne pada mi na pamet..

2.Uzmete vece list papira A4 moze format nacrtate lepo u sredini andjela i u centru srce,obojite srce sa bojicom crvenom,ali je najbolje sa vasom krvlju,dalje uzmete oko njega gore napisete azbuku dole brojeve(1,2,3,4,5,6,7,8,9,0) i pored andjela napisete da sa leve strane i ne sa desne,zatim uzmete iglu i crveni konac zabodete u srce i pitate "Duse da li si tu".I ako se javi nastavite da pitate.
BOLJE NEMOJTE DA RADITE KADA SE DUH JAVI ON UDJE U OSOBU KOJU PRVU VIDI I NIKAD NE IZADJE!!!

Back