NecaPereca
Početnik
- Poruka
- 41
a ima i ona prica o onom amerikancu koji je pre oko 100 godina nestao naocigled zene i dece i jos jednog coveka.. samo puf i nestade covek.. poslacu vam link ako uspem da nadjem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad nisam video ništa što izlazi iz okvira ''stvarnosti''...Sve je uglavnom bila stvarnost samo u tom trenutku nepoznata...Neka mesta imaju strašnu atmosferu ali ništa više od toga...A i to je dovoljno...
a ima i ona prica o onom amerikancu koji je pre oko 100 godina nestao naocigled zene i dece i jos jednog coveka.. samo puf i nestade covek.. poslacu vam link ako uspem da nadjem
Jel si nasao link?
upravo trazim.. naci cu do sutra sigurno..
Sinoc se ja sav umoran vracam iz kupatila i meni otvorena roletna jedno 10cm, i ja provirim i vidim neko ide ulicom u sorcu i majci na bretele sve kao da gleda u mene i ja mislim u sebi "Jel sam lud ili sta"?.Lupim ja lepo sebi samar i osvestim se i dobro je nema nikoga.Kad ti se spava bunovan si i imas halucinacije.
Koliko puta su neki sektasi kucali kod mene na kapiju i davali mi knjige i letke ali sad ne kucaju vise,jer kad god mi to daju ja zovem kuce pa ih jurimoma to je od umora brate.. a i ovoliko prica ovde, pa ti se sve cini.. nisam nikad bas verovao u americke price o duhovima vampirima itd.. e ovo za sektu je tacno 100%,, ima ih svuda oduvek sam se plasio.. na exkurziji u 8. razredu jednoj mojoj drugarici je neka nepoznata zena dala malu plavu knjigu (msm da se zvala ,,Drama na golgoti'') kada je razredna videla odmah joj je uzela tu knjigu i bacila, i ispricala da male plave knjige nikako ne uzimamo zato sto te osobe koje ih daju sigurno pripadaju nekoj sekti.. ako neko drugi bude trazio za prizivanje duhova ti im kazi.. mene bas i ne zanima![]()
hahahaha... na njih psom ili motkom trece nema xDKoliko puta su neki sektasi kucali kod mene na kapiju i davali mi knjige i letke ali sad ne kucaju vise,jer kad god mi to daju ja zovem kuce pa ih jurimo.
Ja imam dva psa jednog velikog on je cuvar,i malog on je lovac ali kad udje neko nepoznat u dvoriste odma grize slabu tacku..hahahaha... na njih psom ili motkom trece nema xD
taman posla da ovo radim...ne pada mi na pamet..Evo jedan nacin!
1.Uzmes staklenu casu i 42 parceta manjih papirica,na 30 papirica napises azbuku(sva slova),zatim na onih deset papirica slova(1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,),zatim poslazes u obliku otovrenog i zatim u taj krug ostala dva papirica stavis napises na njih da ne.Postavite jedan do drug ne smeju da se dodiruju!!!U centar stavite staklenu casu(od rakije moze)i pocnite,okrenite casu ka dole i zatim kaziprst stavite na dno i prizivajte,ali morate imati ime duha!!UPOZORENJE SAMO MOZE 3-4 LJUDI DA BUDE I NEMOJTE OVO DA RADITE,U PSIHIJATRIJAMA IMA DOSTA SLUCAJA KOJI SU PRIZIVALI DUHOVE I SKRENULI OD TOGA!!!
Ja sam kao mali hteo okupi se nas sedmoro i da pocnemo ja kazem "nema sanse"i odma sam pobegao.taman posla da ovo radim...ne pada mi na pamet..