Vaša najstrašnija iskustva???

Ja sam bogami plasljiva osoba! Kada stavim hleb u toster i ono zazvoni iznenada, ja se prepadnem! Ali da predjemo na stvar..... Od moje bake tata je bio star is otisao on u goste kod njegove cerke i njenog muza. (mozda vam nije strasno,ali pazite,prica je tek pocela!) On je ostao da prespava kod njih,ali je on spavao pored prozora...... Jedne noci on...(Oh moj boze jezim se dok pisem!!) ok, da nastavimo , cuje on neke zvukove i on ode da vidi sta je kad ono on vidi neko crveno stvorenje sa decom (malim crvenim stvorenjima) ta stvorenja su pocela da ga vuku kroz prozor i on se branio ali nije uspeo, dole on padne i slomi kuk! Kada se probudio iz kome bio je u bolnici i rekao je svima da je video djavolicu ili takozvanog "drekavca"!

Ovo je istinita priza ali i dan danas niko neveruje tom cudnovatom dogadjaju.

Jana

Ja sam bogami plasljiva osoba! Kada stavim hleb u toster i ono zazvoni iznenada, ja se prepadnem! Ali da predjemo na stvar..... Od moje bake tata je bio star is otisao on u goste kod njegove cerke i njenog muza. (mozda vam nije strasno,ali pazite,prica je tek pocela!) On je ostao da prespava kod njih,ali je on spavao pored prozora...... Jedne noci on...(Oh moj boze jezim se dok pisem!!) ok, da nastavimo , cuje on neke zvukove i on ode da vidi sta je kad ono on vidi neko crveno stvorenje sa decom (malim crvenim stvorenjima) ta stvorenja su pocela da ga vuku kroz prozor i on se branio ali nije uspeo, dole on padne i slomi kuk! Kada se probudio iz kome bio je u bolnici i rekao je svima da je video djavolicu ili takozvanog "drekavca"!

Jana

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::zcepanje::zcepanje::hahaha::hahaha::dash::hahaha1:

'Vako...Ja imam nekoliko strasnih iskustava...Mislim,nisu strasna,na kraju ispadnu smijesna :D...Pa da pocnem: Bio Ja kod druga u vikendici sa Njim i jos jednim drugom i nakacimo se mi na pivce(Jelen).I popijem Ja dobro,i krenem kuci,vece,Sunce vec zaslo,jos se nije skroz smaricilo,a pun Mjesec na nebu...I idem Ja tako cestom i gledam gledam kako je mjesec lijep(***,Meni je tada bio lijep) i osjetim nuspojavu piva.Stanem pored ceste da se ispisam u neki jarak.Ispred Mene jarak i livada,a iza mene cesta i suma.I pisam Ja tako ,i dalje gledam u Mjesec,kad cuem suska nesto iza Mene u sumici.Suska sve jace i jace...Ja se malo zamislim oko toga,ali ubrzo skontam da sam se istripovao i okrenem se da nastavim gledati u Mjesec.U sumici i dalje suska,Ja zakopcavam sli i stavljam Tvrtka u gace,kad iza Mene velikom brzinom projuri komsija u golfu dvojci.I kako sam Ja gledao u Mjesec neobracajuci paznju na cestu i auto,kad je ono naislo iza Mene Ja sam pao u jarak u koji sam se malo prije toga izmokiro.Ja odmah povezem suskanje granja i lisca u sumici iza i pad u jarak(i dalje ne shvacajuci da je iza Mene projurilo auto) ,iskocim iz jarka i potrcim kuci.Kasnije Mi je komsija ispricao kako zamalo nije udario neku budalu koja je stajala pored puta :lol: .Meni je tada bilo strasno,ali je ustvarismijesno :mrgreen: (PS komsija nikad nije saznao ko je bio kreten pored puta kojeg zamalo nije uradio ;) )

Drugo iskustvo: Ja i drustvo krenuli da se zajebavamo po sumi koja se nalazi iznad Naseg naselja(inace zivim u jednom Epic naselju u kojem ljudi vjeruju u sve i svasta,vidjaju sve i svasta i desava se sve i svasta).I udjemo mi u sumu i idemo makadamom,jedinim putem kroz tu "ukletu" sumu(tako su ljudi o njoj pricali).Sa obje strane makadama se nalazi suma,gusta suma puna siblja,granja itd. itd...I nakon nekog vremena vidimo Mi da je tu "raskrsnica" ,to jest tu se razdvaja makadam i jos jedan zemljani put.I dosadilo je Nama da idemo makadamom pa krenemo na zemljani put.Ubrzo naidjemo na drvenu kapiju.Otvorimo Mi kapiju ,ostavimo je otvorenu i krenemo dalje.Nakon sto smo presli 10ak metara vidimo da se sa lijeve strane puta nalazi bdo i na brdu vocnjak,a sa desne i dalje suma.Ispred Nas smo vidjeli jednu kucu srednje velicine,Veliku ostavu,supu ili sta vec ,nekoliko plastova sijena i svinjac ali bez svinja.Nigdje nema zive duse,sve izgleda staro i ofucano,mada je oko kuce bilo dosta stvari u normalnom stanju kao da neko stalno zivi tu(kante,orudje,igracke itd.) I gledamo Mi tako,ali se bojimo da pridjemo.tada jedan drug povice da vidi nekog starca u vocnjaku.Mi svi pogledamo prema vocnjaku a starca nigdje(doduse Ja sam samo vidio kao neku sjenku koja je u jednom milionitom dijelu sekunde nestala).I useremo se Mi,ali ipak Ja i taj drug sto je vidio starca odlucimo da se priblizimo kuci,a ostali su ostali na tom mjestu.I krenemo Mi,primicemo se kuci,vidimo da nema nikoga,ali su Nam i dalje cudne sve te stvari na zemlji oko kuce.Odjednom smo culi jasan zvuk automobila koji pali motor i krece,iako tu nije bio nijedan auto a makadamom i zemljanim putem se nije moglo ici ,dakle na to se mjesto nije moglo doci autom.Tad se skroz useremo i krenemoda trcimo.Trcimo tim zemljanim putem prema kapiji,zvuk auta se i dalje cuje.Na Nase zaprepascenje vidimo da je kapija zatvorena,"zakljucana",to jeste zicom povezana tako da bi se kapija zatvorila zica se mora staviti,a to nije mogao da uradi vjetar ili sta vec.Mi i dalje trcimo,jedan od mojih drugova skace i razvaljuje jedno "krilo' kapije nogom i prolazi na drugu stranu.za njim kapiju preskacem i Ja,jos je vise lomeci,jer nikome od Nas nije padalo na pamet da je "odkljucavamo".I Mi pobjegnemo iz sume,ne prestajuci trceci.da napomenem da se auto nije pojavilo,iako smo svi culi jasan zvuk.Provjerili smo,niko od Nas nije zatvorio kapiju,jer se niko nije tamo zadravao niti vracao prije nego sto smo poceli bjezati. Tada sam mislio da cu osjediti.Sledecih veceri sam lose spavao,kada bih izlazio napolje cuo bih glasove iz daljine koji Me dozivaju imenom.Takodje,da napomenem da nismo konzumirali ni akloholni drogu,ni pecurkice niti bilo koju vrstu "opijata".kasnije nikad vise nismo zalazili tamo...

Treci dozivljaj: Prije nekoliko sedmica sam jednog popodneva opet popio malo,nesto sam slavio, i krenuo sam u drugi dio Mog prigradskog naselja prema kuci moje prijateljice.I idem Ja tako prema Njenoj kuci kad vucijaci Njenog komsije koji su bili u kavezu pocnu da laju i reze na Mene,a inace to nikad ne rade.I bas se tu,pored kuce Njenog komsije nalazi jedna sumica i staza kroz nju.I Ja se istripujem da ne idem dalje ,iako su vucijavci bili u kavezi i nisu Mi mogli apsoultno nista osim da laju i reze na Mene,pa krenem kroz tu sumicu stazom.Staza je bila kratka jer je suma bila mala pa sam za pola minute prosao kroz nju.Izasao sam na jednu livadu.Preko livade se takodje nalazi jedna staza na koju sumska staza izlazi pod pravim uglom(zaista ne znam zasto Vam to objasnjavam :D ).I krenem prvo tom stazom na jednu stranu znajuci da cu tako iduci za nekoliko minuta izaci kod kuce Mog poznanika i vratiti se u normalni dio naselja.I dodjem Ja blizu kuce Mog poznanika kad vidim da se ispred kuce Njegovog komsije nalazi ker,ne sjecam se koje rase koji mnogo laje na Mene.No,Ja se istripujem da je ker svezan pa krenem dalje.Odjedom se stvori jos jedan ker i oba me pojurise mnogo lajuci i rezeci.Ja,naravno,potrcah i vratih se na livadu.Krenem "dole niz" livadu do jedne ograde koju sam namjeravao preskociti i vratiti se u normalni dio naselja kad iz dvorista jedne kuce tu blizu iskoci jedan lovacki pas i poce lajati i rezati na Mene.Ja sam stajao kao ukopan,vec se cudeci ovolikoj agresivnosti prema meni od stranesvih pasa na koje sam nailazio tog dana.Ubrzo Me pojurio i lovacki pas.Ja shvatih da je najbolji izlaz da se vratim na sumsku stazu i izadjem u ulici Moje prijateljice,kad ispred Mene istrci jedan od dva psa koji su Me malo prije toga jurili.Ja potrcah na drugu stranu livade.Tamo se nalazi jedna kuca i oko kuce dvoriste,a u dvoristu neka baba.I ne znajuci kako da pobjegnem sa te livade,Ja upitam babu da li mogu proci krzo Njeno dvoriste da bih izasao na cestu .Ona Mi rece da mogu i Ja krenem,kad vidim ispred Mene,ispred babine kuce,vucijak.Ja se userem.Pitam babu da li je vezan.Ona kaze da jeste.nakon svih nevolja sa psima Ja sam morao da prodjem pored tog vucijaka koji je mnogo lajao i pokusavao da se otrgne.Ja brzo protrcas pored i vratih se kuci.Ovo Vama mozda izgleda malo glupo ali bilo je izrazito zajebano.Na povratku kuci svi su psi lajali i rezali na Mene,ali me vise nisu jurili.I dalje ne znam razlog za to,ali sam cuo da zivotinje osjete negativnu energiju i pokusavaju da je otjeraju od sebe.Izgleda da sam Ja tog dana bio prepun negativne energije :mrgreen:

Cesto sanjam strasne snove i imam kosmare.Prije sam sanjao uvijek lijepo,no sada se ne sjecam kad sam zadnji put nesto takvo sanjao.Imam nevjerovatno realne snove,pune straha i uzasa.Lose spavam. I da objasnim zbog cega se nekima dogadja da se probude paralizovani u sred noci i da vide jos nekoga,neku osobu,bice,entitet ili sta vec.Neki tvrde da je to poremecaj sna,no to nije uvijek odgovor.To Vi nenamjerno upadate u stanje blagog transa i krecete ,opet nenamjerno,da izvrsavate Astralnu projekciju.Budjenje i paraliza nastaje kada ste Vi vec krenuli da izlazite iz matrijalnog tijela,ali je um jos uvijek u mat. tijelu.Tada mozete da vidite i druga bica,bila ona u vasoj sobi ili iz druge dimenzije.Tako da nije iskljuceno ni da je to bice Vasim umom "dovedeno" tu ili je to neka vrsta duha koja se uvijek tu nalazi,samo je sada vidite.Takodje,to moze biti i stanje izmedju sna i jave,pa je to bice ili osoba ustvari iz Vasih snova,ali je vi vidite u sobi jer ste izmedju jave i sna.To moze da stvara nevjerovatan osjecaj uzasa i veliki strah,ali je u principu bezopasno.Paraliza ce proci sama od Sebe nakon nekog vremena,to je sigurno.Nestanak bica i prestanak paralize mozete ubrzati koncetracijom,opustanjem i dubokim disanjem.I Ja sam imao slicna iskustva,a slusao sam i iskustva drugih

tada sam bio kod brata u jednom selu.ja,moje tri sestre i on smo odlucili da prizivamo duhove.uzeli smo papir ispisali slova po njemu i prizivali duhove.Posle nekoliko minuta se pojavila neka senka na zidu u obliku nekog coveka.Ispala je varnica iz peci.mi smo izleteli iz sobe glavom bez obzira.to smo ispricali babi.Ona nam je rekla da nesmemo da prizivamo duhove jer oni mogu stvarno da se pojave.

:shock:

Pricala mi je baba.Kada je ona bila devojka ona i njene 2 sestre su se vracale sa igranke.(bio je pun mesec)Njihova kuca nalazi se na brdu.Ide se kroz dugu ulicu a sa svake strane su kuce.Baba i jedna sestra su posle uzbrdo i pricale su,tako da su i zaboravile za ovu sestru.Ona je stala i gledala je u komsijinu kucu.Na stepenicama kuce stajala je devojka sva u belom i mahala joj.Ta sestra je krenula ka toj devojci a ova je se sve vise odaljavala i odaljavala.Sestre kada su usle u kucu primetile su da nema te sestre i odmah su istrcale i pocele da je traze,videle su je kako ide ka groblju za tom devojkom.Stigle su je i videle kako su joj oci ''zaledjene'' tj gledaju samo u tu devojku.Pricale su joj a ova je samo gledala i gledala u tu devojku...Kada su oblaci presli preko meseca ta sestra je samo pala a devojka je nestala...Sledeceg jutra kada je ispricala sta je se dogodilo pozvali su najstariju zenu koja se razume u te stvari.Ona im je objasnila da je ta devojka ''vila'' tog sela i da je ta sestra imala (ne)srecu sto je videla.Jer se vila prikazuje samo ljudima kojima ce se dogoditi neka velika ne sreca.

Има занимљивих прича, дефинитивно не би требало читати између нула-нула и три:sad2: Моја прича је више трип, ал ајд пошто немам баш неког искуства на жалост, или боље рећи срећу;)

Враћам се из града, игром случаја трезан, пошто живим на периферији требало ми је око 45 мин до куће. Нестало струје, понедењак ниђе никога ко да влада куга, мркла мракчука око 1 после поноћи. Идем неком сабласном улицом и наилазим на неку велику живицу са леве стране. Одједно, не знам ни ја зашто, кажем себи замисли лика са капуљачом и цигаром иза живице у штеку. Корачам ка живици и одједном рулетна:eek: Стоји човек и пуши цигару, додуше без капуљаче, али зајеби, ја се усро жив:eek: фрапиро се, замало да вриснем:lol: А човек вероватно пати од несанице, изашо да попуши, опуштено пљугу...

Pricala mi je baba.Kada je ona bila devojka ona i njene 2 sestre su se vracale sa igranke.(bio je pun mesec)Njihova kuca nalazi se na brdu.Ide se kroz dugu ulicu a sa svake strane su kuce.Baba i jedna sestra su posle uzbrdo i pricale su,tako da su i zaboravile za ovu sestru.Ona je stala i gledala je u komsijinu kucu.Na stepenicama kuce stajala je devojka sva u belom i mahala joj.Ta sestra je krenula ka toj devojci a ova je se sve vise odaljavala i odaljavala.Sestre kada su usle u kucu primetile su da nema te sestre i odmah su istrcale i pocele da je traze,videle su je kako ide ka groblju za tom devojkom.Stigle su je i videle kako su joj oci ''zaledjene'' tj gledaju samo u tu devojku.Pricale su joj a ova je samo gledala i gledala u tu devojku...Kada su oblaci presli preko meseca ta sestra je samo pala a devojka je nestala...Sledeceg jutra kada je ispricala sta je se dogodilo pozvali su najstariju zenu koja se razume u te stvari.Ona im je objasnila da je ta devojka ''vila'' tog sela i da je ta sestra imala (ne)srecu sto je videla.Jer se vila prikazuje samo ljudima kojima ce se dogoditi neka velika ne sreca.

je l ima jos neka pricica
ja ovakve pricice obozavam a ne znam ni jednu

Moje najstrasnije iskustvo .

Jednom sam przio jaja,i vise nikad .
hebote to nije bio triler,nego horor. Hebo sam im majku za sva vremena. Od tad mi vise devojka ne dozvoljava da pridjem kuZini. :P (srecom,nisam przio svoja jaja. xaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax moro sam izvinTe. xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxa) :hahaha: :hahaha:
Moram da dodam,da je kokoska imala nocne more,kada je videla kako sam joj nagrdio jaja.
Tri dana je provela na aparatima. :hahaha: :hahaha:

ceo zivot se cuvam da ne dozivim neshto strasno tako da sam stalno u nekom iscekivanju katastrofe

ok bilo je mozda i nekig dozivljaja... ali ovo je neshto ipak konstantno.

i kad se opustim ima da stvarno dodje :)
ono kad se najmanje nadam dodje ono cega sam se plasila
il kad se najvise nadam. ali bar je interesantno

Moje najstrasnije iskustvo .

Jednom sam przio jaja,i vise nikad .
hebote to nije bio triler,nego horor. Hebo sam im majku za sva vremena. Od tad mi vise devojka ne dozvoljava da pridjem kuZini. :P (srecom,nisam przio svoja jaja. xaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax moro sam izvinTe. xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxa) :hahaha: :hahaha:
Moram da dodam,da je kokoska imala nocne more,kada je videla kako sam joj nagrdio jaja.
Tri dana je provela na aparatima. :hahaha: :hahaha:

i ovo je trebalo da bude smesno ili strasno???

Cao ljudi...drago mi je da sam napokon nasla ovakvu temu,jer su mi se izdesavale svakakve gluposti...nznm ni dakle da krenem,al evo ovo mi se skoro desilo...pre mozda mesec-dva,na stolu u sobi mojeg dede,i pokojne babe,pojave se naocare,za koje smo svi sigurni do smo ih stavili njoj,u sanduku!I dalje stoje,sta vise moj deda ih nosi,i nista mu se lose ne desava...al jedino ne kapiram kako su se tu pojavilee...msm ono,kad su ih vidli SHOCK! jel imao neko slucno iskustvo? :\

GADZA je cuDO

Nema na cemu na prici, više bih volio da se nije ni desila... El, et... No, odgovaram ti zato što, ipak, nije sanjala... A niti je on, ko god (tj. šta god bio) otišao, već se ponovo počeo vraćati, gore nego pre... Prvi put kada se pojavio nakon kraja price bilo je u petak prije divje-tri sedmice mislim, kada joj se obratio jednostavnim riječim: "Nemoj izgubiti onoga koga volis, jer će se tada sve promjeniti!"; nakon toga, veče poslije, ponovo joj je došao i, stavši joj više glave, jednostavno joj rekao: "Ne moraš me se bojati, za sad". Ok, to mi se činilo ohrabravajuće, ali *****... Naime, gospodin se pojavljivao još četiri puta (dva puta u snu, pravom, a dva puta na javi, jednom dok sam i ja bio kod nje, premda u drugoj sobi)... Prvi put kada se pojavio bilo je kada je otišla u vc (a, iznenadjujuće, u stanu joj u vc nema svijetla), a on je stajao kraj kade (odmah je izjurila odatle, a kasnije kada smo se vidjeli mi ispričala). Drugi put, jedno veče kada sam spavao kod nje ponovo je, kao i ranije kada bi ga sanjala, počela da jeca dok je nisam probudio; sanjala ga je, ali ne kao ranije mirnog; u tom snu ja sam spavao a on je došao i počeo da je odvlači za ruku; premda se otimala, nije uspjela, a onda je počela mene da budi (u snu), ali bezuspješno-tada, kada me je počela buditi, njegovo se lice izobličilo od zlobe. Na kraju sna jednostavno su nestali, a ja sam, kao, ostao da spavam... No, to je bio "samo" san... A sad, dva najgora dijela iz skorije prošlosti... Prvo, kada joj se pokazao u javi, ja sam naveče bio kod nje u stanu, njena sestra bila je u gradu, a nas dvoje u spavaćoj. Ne znam kada ona je otišla do toaleta; ja sam ležao, čekajući je, kada sam odjednom začuo njen krik. Nisam uspio ni da ustanem a ona je uletjela u sobu (sa sve spuštenim pantalonama-da nije jezivo bilo bi komično) i bacila se na krevet te počela da plače... Kada sam je smirio upitao sam je šta je bilo, premda sam već naslućivao, a ona je počela da prića. Naime, nakon što je piškila ustala je sa šolje i krenula da se ogleda (u toaletu je upalila svijeće); utom je odjednom ugledala njega u odrazu, iza njenog desnog ramena; prije nego što je uspjela i da pisne on je stavio prst na usta i onda joj prošaputao: "Ti si moja!". Nakon toga je izjurila iz toaleta i došla u sobu (ovo već nije bio san, a odglumiti takav užas koji joj je bio na licu prosto je nemoguće). Poslednji put, za sad, desio se juče oko šest poslije podne. Bio je san, ne java, ali užasnije nego što sam mogao i zamisliti. Spavala je u sobi, sanjajući samu sebe kako spava u toj istoj sobi i gleda udesno prema vratima i hodniku koji vodi od ulaznih vrata u stan do toaleta. Tada ga je i ugledala, kako polako korača od toaleta kroz hodnik, gledajući u nju tim svojim prodornim pogledom, noseći njen leš u rukama; dok je hodao, prosto je rekao "Vrijeme"...
Pa, Johne, hvala ti na mišljenju i pokušaju da racionalizeš stvari, ali nisi uspio (premda, naravno, poštujem tvoje mišljenej)... Duboko sam ubjeđen, sada više nego ikada ranije, da to nije nikakav lucidni san niti plod njene podsvijesti-nego zaista nešto stvarno, realno-andjeo smrti, uvjeren sam u to... Mada, može biti da je zaista sve to plod njene mašte, mada sumnjam...
P.S. Hahaha, Dart Vejder, prejako xD!... Jel ti rekao: "May the Force be with you!"? :P
Pozdrav...

Nek jednostavno pokusa da zivi s'tim.
Kad ga vidi, neka ga pita nesto.
Nije mi jasno, zasto uvek bezi.

Bio ja u susedno selo da radim, i zadrzao se prilicno, pobeze mi zadnji prevoz i sta cu, pa aj da ne moljakam nikog ,krenuo ja pesice.pa ako ustopiram koga ok, ako ne opet je ok. sta ima ni 3 km kroz njive.ali mrakcina ona najgora. ni zvezde ni meseca,kukuruzi veliki i suste.ja sam uzivao u svezem vremenu i koracao polako kuci. prodje jedan na motoru, pa prodje neki kamijon..i negde na pola puta cujem ja da ide nesto.pomislio sam da je neki fanatik na bajsu bez svetla.jos se mislio:ima da zavrsis u hronici prijatelju kad ides bez osvetljenja..i ide iza mene pa jedno minut.nikako da me zaobidje, ja jos kasljao malo da me primeti, da me ne zgazi.i zastao malo sa strane da prodje.ko zna mozda neki pijanac..zastanem ja. ono tisina..gledam par sekundi,osluskujem tisina.
ma ko ga jebbe nastavim ja.i opet isto cujem ja da ide iza(zapravo se culo kao neko slabije skripanje i krckanje)

kada mi je bio tik iz ledja bacim ja pogled.kada ono nema nikoga samo jedan obican tocak sa starih zapreznih kola
znaci obican jebbeni tocak koji se kotrljao iza mene.ajde difrenete tripujes se,izvadim ja mobilni onako lagano i smejem se halucinaciji, ukljuvim svetlo kada ono stvarno je jebbeni tocak! ne lezi vec stoji iza mene.izbecio se ja i krenem tih par koraka da vidim. kada se prokletinja iz stajanja krenula okretati prema meni.ako tada nisam umro od straha.dam se ja u beg.sto brze trim to se vise,brze cuje krckanje i skriptanje.trcao sam ja ko lud sigurno 4-5 stotina metara a ono mi iza peta, stignem do krivine onako trcei i vristajuci kada mi u susret krene neki auto, jos je bio daleko,i kako se priblizio samo je prestalo da se cuje krckanje.a ja sam vec ispljunuo dusu od sprinta i stao sam.okrenuo se i nije bilo nicega...puuu kako se sada jezim

Jana

:hahaha: :rotf: :hahaha1: :hahaha: :rotf: :dash: :hahaha1: :evil: :rotf: :hahaha:

'Vako...Ja imam nekoliko strasnih iskustava...Mislim,nisu strasna,na kraju ispadnu smijesna :D...Pa da pocnem: Bio Ja kod druga u vikendici sa Njim i jos jednim drugom i nakacimo se mi na pivce(Jelen).I popijem Ja dobro,i krenem kuci,vece,Sunce vec zaslo,jos se nije skroz smaricilo,a pun Mjesec na nebu...I idem Ja tako cestom i gledam gledam kako je mjesec lijep(***,Meni je tada bio lijep) i osjetim nuspojavu piva.Stanem pored ceste da se ispisam u neki jarak.Ispred Mene jarak i livada,a iza mene cesta i suma.I pisam Ja tako ,i dalje gledam u Mjesec,kad cuem suska nesto iza Mene u sumici.Suska sve jace i jace...Ja se malo zamislim oko toga,ali ubrzo skontam da sam se istripovao i okrenem se da nastavim gledati u Mjesec.U sumici i dalje suska,Ja zakopcavam sli i stavljam Tvrtka u gace,kad iza Mene velikom brzinom projuri komsija u golfu dvojci.I kako sam Ja gledao u Mjesec neobracajuci paznju na cestu i auto,kad je ono naislo iza Mene Ja sam pao u jarak u koji sam se malo prije toga izmokiro.Ja odmah povezem suskanje granja i lisca u sumici iza i pad u jarak(i dalje ne shvacajuci da je iza Mene projurilo auto) ,iskocim iz jarka i potrcim kuci.Kasnije Mi je komsija ispricao kako zamalo nije udario neku budalu koja je stajala pored puta :lol: .Meni je tada bilo strasno,ali je ustvarismijesno :mrgreen: (PS komsija nikad nije saznao ko je bio kreten pored puta kojeg zamalo nije uradio ;) )

Pokidao sam se od smeha! :hahaha: :rotf: Kakva si ti boodala... :hahaha1:
Vrlo zanimljiv mesec bio... :hahaha:

Drugo iskustvo: Ja i drustvo krenuli da se zajebavamo po sumi koja se nalazi iznad Naseg naselja(inace zivim u jednom Epic naselju u kojem ljudi vjeruju u sve i svasta,vidjaju sve i svasta i desava se sve i svasta).I udjemo mi u sumu i idemo makadamom,jedinim putem kroz tu "ukletu" sumu(tako su ljudi o njoj pricali).Sa obje strane makadama se nalazi suma,gusta suma puna siblja,granja itd. itd...I nakon nekog vremena vidimo Mi da je tu "raskrsnica" ,to jest tu se razdvaja makadam i jos jedan zemljani put.I dosadilo je Nama da idemo makadamom pa krenemo na zemljani put.Ubrzo naidjemo na drvenu kapiju.Otvorimo Mi kapiju ,ostavimo je otvorenu i krenemo dalje.Nakon sto smo presli 10ak metara vidimo da se sa lijeve strane puta nalazi bdo i na brdu vocnjak,a sa desne i dalje suma.Ispred Nas smo vidjeli jednu kucu srednje velicine,Veliku ostavu,supu ili sta vec ,nekoliko plastova sijena i svinjac ali bez svinja.Nigdje nema zive duse,sve izgleda staro i ofucano,mada je oko kuce bilo dosta stvari u normalnom stanju kao da neko stalno zivi tu(kante,orudje,igracke itd.) I gledamo Mi tako,ali se bojimo da pridjemo.tada jedan drug povice da vidi nekog starca u vocnjaku.Mi svi pogledamo prema vocnjaku a starca nigdje(doduse Ja sam samo vidio kao neku sjenku koja je u jednom milionitom dijelu sekunde nestala).I useremo se Mi,ali ipak Ja i taj drug sto je vidio starca odlucimo da se priblizimo kuci,a ostali su ostali na tom mjestu.I krenemo Mi,primicemo se kuci,vidimo da nema nikoga,ali su Nam i dalje cudne sve te stvari na zemlji oko kuce.Odjednom smo culi jasan zvuk automobila koji pali motor i krece,iako tu nije bio nijedan auto a makadamom i zemljanim putem se nije moglo ici ,dakle na to se mjesto nije moglo doci autom.Tad se skroz useremo i krenemoda trcimo.Trcimo tim zemljanim putem prema kapiji,zvuk auta se i dalje cuje.Na Nase zaprepascenje vidimo da je kapija zatvorena,"zakljucana",to jeste zicom povezana tako da bi se kapija zatvorila zica se mora staviti,a to nije mogao da uradi vjetar ili sta vec.Mi i dalje trcimo,jedan od mojih drugova skace i razvaljuje jedno "krilo' kapije nogom i prolazi na drugu stranu.za njim kapiju preskacem i Ja,jos je vise lomeci,jer nikome od Nas nije padalo na pamet da je "odkljucavamo".I Mi pobjegnemo iz sume,ne prestajuci trceci.da napomenem da se auto nije pojavilo,iako smo svi culi jasan zvuk.Provjerili smo,niko od Nas nije zatvorio kapiju,jer se niko nije tamo zadravao niti vracao prije nego sto smo poceli bjezati. Tada sam mislio da cu osjediti.Sledecih veceri sam lose spavao,kada bih izlazio napolje cuo bih glasove iz daljine koji Me dozivaju imenom.Takodje,da napomenem da nismo konzumirali ni akloholni drogu,ni pecurkice niti bilo koju vrstu "opijata".kasnije nikad vise nismo zalazili tamo...

Jesi proverio da nije opet bio komsija sa golfom dvojkom? :hahaha:

Salim se, ova je prica bas kul, kao neki scenario za film... :)

Back