Vaša najstrašnija iskustva???

au,ovo neke baba roge nesto..
ja sam se sledio pre neki dan kad sam vozio bajs,seo ja na to cudo posle deset godina, krenuli na adu i spustamo se niz neku veliku nizbrdicu i meni krene da krivuda volan, u susret mi ide kamion, a ja ne mogu da skrenem nikako i idem pravo na njega.. sva sreca u poslednjoj sekundi skrenem na pola metra i zaletim se u neki jarak.. zamalo da izginem..

Pazi... evo 2 istinite priche,znam likove i likushe kojima se to dogodilo..i Nije za smeh..

1:moj komsija 20 nesto godina je spavao u sobu sa njegovom sestrom,isto oko 20 nesto godina...on je inace profesionalni vaterpolista(bio,nazalost)...i jedno vece,krene likusha u WC,oko 2,3 uvece..i vidi devojku...i legne o5 da spava...posle 2,3 min krene ona o5,i o5 vidi devojku koja nece da se pomeri sa vrata...I pocne devojka da je bije,grebe,cupa..ona pocne da sutira,samara brate,on nije mogao da se probudi..i nekako odgurne devojku na krevet,i ode do sobe gde su spavali njeni roditelji..legne izmedju njih,i kaze da je ta devojka bila iznad njene glave celu noc..i raspitaju se oni,jer mi znamo 100000 vracara,i kaze ona da je to kao vrana u ljudskom obliku..i ode lik na bazen,pijan,u vrujce...i krenuli kuci.i nije video da je bazen polu prazan,i kaze ae jos 1 skok,i skoci,i polomi 4 prsljena,i pogine..

2:2 likushe moje komsinice,i 3 lika koji se medjusobno poznaju msm poznaju ove likushe..Ima kafic/kafana Gold negde u Slovcu... i vracali se ta 3 momka,1 spavao pozadi,i vide lika,kao senka,bez ruku..i pomisle da mu nije dobro..naprave oni krug da vide lika,kad ono nema ga...ispricaju oni ovima dvema i nista..vracale se one 2,malo pijane,i vide istog lika ...i vrate se i one,kad ono nista... i chuju na tvu da su 2 lika poginula tu blizu,a 1 preziveo... i odu oni kod neke vracare,i pitaju za to..kaze ona,deco da sta stali pored te senke,da ste prisli,pitali nesto,videli njeno lice,uslo bi u vas,skocilo na kola,i svi bi ste to vece poginuli..samo ovaj decko sto je spavao ne bi,njemu ne bi bilo sudjeno,jer ga nije video..

Pa vi recite da nista ne postoji..i meni se desilo nesto,ali nmg da qcam..

Ovo je toliko nepismeno, da je mene sramota...

Evo jos jednog strasnog iskustva ako se moze nazvati strasno: Pre jedno 2 nedelje nasao sam se na pogresnom mestu u pogresno vreme. Komsija od nekih 50-ak godina je dobio srcani napad ja se u tom trenutku vracao sa fudbala. Vidim okupili se ljudi na ulici pridjem blize i vidim covek lezi na ulici oni oko njega pokusavaju da ga ozive, mada on ne daje znake zivota. Sto je jos strasnije pored njega sin kuka, place, ma strasan prizor. Zvali su hitnu pomoc medjutim nisu cekali sanitet vec su ga posle nekog vremena uneli u auto i brzo odvezli za hitnu jer ce stici pre autom nego sanitet do njih. To se tako zavrsilo ja otis'o kuci ali ne mogu uopste da izbacim onaj strasan prizor iz glave...... Posle jedno pola sata javlja mi drug da su doktori samo konstatovli smrt kad su ga primili u hitnu. Proslo je nedelju dana od tog strasnog dogadjaja koji se dogodio jedno 100 m od moje kuce, vracam se jedno vece od ortaka nije bilo kasno negde izmedju 12 i 01h sat posle ponoci i skroz zaboravio na taj nemio dogaadjaj. (Zaboravio sam da napomenem da je pokojnikov otac preminuo pre 6 meseci) Stizem bas naspram pokojnikove kuce kad cujem one sove (kukuvije), koje po narodu donose nesrecu ili nagovestavaju smrt. Pogledam u pravcu kuce vidim prvo dva barjaka (u mom kraju je obicaj da se nakon smrti pokojnika okaci crni barjak na kucu i stoji na kuci dok se pokojniku ne navrsi godinu dana) na kuci, bacim pogled u pravcu zavijanja sove i vidim dve kukuvije(sove) na gornjoj terasi pokojnikove kuce lete jedna oko druge kao da se igraju. A na ulici nigde nikog manje mesto pa nema mnogo ljudi i ulice nisu bas prometne kasnije u noc. Svasta mi je prolazilo kroz glavu, ona slika komsije kako umire, njegov otac, barjaci na kuci one 2 sove na terasi......................... i bogami nije mi bas bilo sve jedno(ipak mislim da postoji nesto)...................
Mozda i nije neko strasno iskustvo ali eto reko' da podelim sa vama.............

Ovo se meni desilo u Soko banji...mislim da sam pisao vec, al ida se ponovim...

Naime, majka, sestre i ja smo otisli u Soko banju na odmor, a tamo ima jedna zgrada za koju misle da se sama od sebe zapalila, i sad...ispred i ispod te zgrade imaju neki, naizgled, mirni psi...i bili su mirni, sve dok nisam krenuo da udjem u tu zgradu, tad su poceli da rezu, cak im se boja ociju (ili se meni pricinilo) promenila u crvenkastu boju, rezali su i terali nas od zgrade...kad smo se pomerili nekih 5m, odmah su prestali da reze i delovali su mirni kao i na pocetku...
Eto, to mi deluje nekako cudno...

Ko zna sta cuva tu zgradu:neutral::neutral:

Hello, hello dragi moji forumaši :-)... Da se javim malo i ja :))))... Evo jedne pričice koju mi je ispričala moja drugarica, sad da li je istinita ili ne... Može se svrstati kako Vam drago... Ja verujem da jeste...

Naime, njena majka ima jednu stariju sestru i još dvoje mladjih... E sad, cela ta familija se ne slaze bas najbolje sa tom najstarijom sestrom... Naime, roditelji su u nju, kao ćerku najstariju polagali sve nade što se tiče školovanja... I Na početku fakulteta ona se zaljubi u nekom muslimana iz Bosne... Ali devojka potpuno odlepi... Izgubi glavu... Počne čudno da se ponaša, niko je ne prepoznaje... I posle vrlo kratkog vremena hoće ona da se uda za njega... Roditelji ne daju, kukaju, plaču, proklinju... Odu oni kod neke vračare ( nikad mi neće biti jasno, zašto ljudi čim im nešto nije p volji odma trčkaraju kod raznih baba vangi), i ona im kaže da je na njihovu ćerku nabačena neka strašna kletva od strane budućeg zeta familije... Kao neko iz njegove familije je mahardža ( nemam pojma ako se to tako zove), a te njihove muslimanske mahardze su kao najopasniji... I rekla im je ako je ne puste da se ona uda za njega, da će umreti... Da je ta rna magija toliko jaka i da nema pomoći... I šta će, ljudi je pustili, udala se... Ali i dalje nisu u dobrim odnosima...

Eto, to sam čula u skorije vreme... Da li je strašno ili nije... Može biti istinito... A i ne mora da znači... Šta znam, ja ne verujem u te vračare... Mislim, postoji nešto... Ali nikad mi nije palo na pamet da svoje neuspehe povezujem sa "tim"... POZZZZ

Hello, hello dragi moji forumaši :-)... Da se javim malo i ja :))))... Evo jedne pričice koju mi je ispričala moja drugarica, sad da li je istinita ili ne... Može se svrstati kako Vam drago... Ja verujem da jeste...

Naime, njena majka ima jednu stariju sestru i još dvoje mladjih... E sad, cela ta familija se ne slaze bas najbolje sa tom najstarijom sestrom... Naime, roditelji su u nju, kao ćerku najstariju polagali sve nade što se tiče školovanja... I Na početku fakulteta ona se zaljubi u nekom muslimana iz Bosne... Ali devojka potpuno odlepi... Izgubi glavu... Počne čudno da se ponaša, niko je ne prepoznaje... I posle vrlo kratkog vremena hoće ona da se uda za njega... Roditelji ne daju, kukaju, plaču, proklinju... Odu oni kod neke vračare ( nikad mi neće biti jasno, zašto ljudi čim im nešto nije p volji odma trčkaraju kod raznih baba vangi), i ona im kaže da je na njihovu ćerku nabačena neka strašna kletva od strane budućeg zeta familije... Kao neko iz njegove familije je mahardža ( nemam pojma ako se to tako zove), a te njihove muslimanske mahardze su kao najopasniji... I rekla im je ako je ne puste da se ona uda za njega, da će umreti... Da je ta rna magija toliko jaka i da nema pomoći... I šta će, ljudi je pustili, udala se... Ali i dalje nisu u dobrim odnosima...

Eto, to sam čula u skorije vreme... Da li je strašno ili nije... Može biti istinito... A i ne mora da znači... Šta znam, ja ne verujem u te vračare... Mislim, postoji nešto... Ali nikad mi nije palo na pamet da svoje neuspehe povezujem sa "tim"... POZZZZ

Ma to je ta najstarija sestra platila toj vracari da kaze njenim roditeljima da ce umreti ako je ne puste da se uda ne znam stvarno sta je tu neobicno ili strasno:dontunderstand:

Meni se to stalno desava... ali to se desava skoro svima u gradu :) tako da se ne plasim... ali mi je to nesto mnogo cudno

Mislim da su svetla tako podesena, u mnogim manje prometnim ulicama, da se same od sebe periodicno pale i gase, da bi se sacuvala struja.
Inace, pre, dok sam imala 14, 15 uvek su se svetiljke gasile kad prodjem ispod njih, ali sada se uglavnom pale.
Osecaj je nekako mocan, kao kada bi dodirnuo neki uredjaj koji ljudi pokusavaju na sve nacine da poprave i dovedu ga u funkcionalno stanje, i ti ga samim dodirom popravis.

Poslednja izmena:
Mislim da su svetla tako podesena, u mnogim manje prometnim ulicama, da se same od sebe periodicno pale i gase, da bi se sacuvala struja.
Inace, pre, dok sam imala 14, 15 uvek su se svetiljke gasile kad prodjem ispod njih, ali sada se uglavnom pale.
Osecaj je nekako mocan, kao kada bi dodirnuo neki uredjaj koji ljudi pokusavaju na sve nacine da poprave i dovedu ga u funkcionalno stanje, i ti ga samim dodirom popravis.

e tehnika je cudo... ;)

evo jedne.. nije mnogo strasna.. ja i moj brat jos uvek nismo bili rodjeni, tj moja majka je bila trudna i za nekih 2-3 meseca je trebala da rodi mog starijeg brata. moji mama i tata su prve 2-3 godine svog braka ziveli kod mog pokojnog dede i moje babe na selu. i tako jednog dan baba cistila oko kuce i slucajno nadje neko parce vate (malo vece parce) kad je videla sta je unutra pocela je da vice ,,sta su mi uradili deci...'' pocela je da kuka nesto. Tu su bili neki crni i crveni konci isprepleteni u cvorove, a to ne znam ni ja sta znaci ali nesto sto ne valja ja mislim. kada je moj , sad vec pokojni deda, odveo mojumamu jednoj zeni koja zna da skida te ,,kletve'' i te stvari ona mu je rekla da bezi kuci i da nije trebao da joj dovodi trudnu zenu. Moja mama se poradjala tada 48 sati. Moj brat a i ona su jedva ostali zivi. sada su hvala Bogu zivi i zdravi. Prica nije nesto ali je meni pomalo zanimljiva i jeziva

Malo mi je zao sto je tema skoro ugasena posto skoro nikog nema da pishe.
Ja sam bio mali kada se ovo desilo. Jednog dana moja majka je otisla u prodavnicu i kada se vratila na pragu je videla glavu od kokoske. Pomislila je da je neko kuche donelo tu, ali sutrdan je videla telo kokoske (bez glave) e tada se uplasila. Otisla je sa mojim tatom kod neke zene koja je rekla da moraju mene da nose kod nje. Ja se toga ne secam ali sam iz price cuo da je ta zena nesto pricala ispred mene (neke nepoznate reci) i tada je valjda skinula tu kletvu sa mene. Pricha nije nesto ali sva sreca nemam nista strasno

Back