Pazi... evo 2 istinite priche,znam likove i likushe kojima se to dogodilo..i Nije za smeh..
1:moj komsija 20 nesto godina je spavao u sobu sa njegovom sestrom,isto oko 20 nesto godina...on je inace profesionalni vaterpolista(bio,nazalost)...i jedno vece,krene likusha u WC,oko 2,3 uvece..i vidi devojku...i legne o5 da spava...posle 2,3 min krene ona o5,i o5 vidi devojku koja nece da se pomeri sa vrata...I pocne devojka da je bije,grebe,cupa..ona pocne da sutira,samara brate,on nije mogao da se probudi..i nekako odgurne devojku na krevet,i ode do sobe gde su spavali njeni roditelji..legne izmedju njih,i kaze da je ta devojka bila iznad njene glave celu noc..i raspitaju se oni,jer mi znamo 100000 vracara,i kaze ona da je to kao vrana u ljudskom obliku..i ode lik na bazen,pijan,u vrujce...i krenuli kuci.i nije video da je bazen polu prazan,i kaze ae jos 1 skok,i skoci,i polomi 4 prsljena,i pogine..
2:2 likushe moje komsinice,i 3 lika koji se medjusobno poznaju msm poznaju ove likushe..Ima kafic/kafana Gold negde u Slovcu... i vracali se ta 3 momka,1 spavao pozadi,i vide lika,kao senka,bez ruku..i pomisle da mu nije dobro..naprave oni krug da vide lika,kad ono nema ga...ispricaju oni ovima dvema i nista..vracale se one 2,malo pijane,i vide istog lika ...i vrate se i one,kad ono nista... i chuju na tvu da su 2 lika poginula tu blizu,a 1 preziveo... i odu oni kod neke vracare,i pitaju za to..kaze ona,deco da sta stali pored te senke,da ste prisli,pitali nesto,videli njeno lice,uslo bi u vas,skocilo na kola,i svi bi ste to vece poginuli..samo ovaj decko sto je spavao ne bi,njemu ne bi bilo sudjeno,jer ga nije video..
Pa vi recite da nista ne postoji..i meni se desilo nesto,ali nmg da qcam..