Vaša najstrašnija iskustva???

Ma bate pojavljivali joj se tragovi zuba na koži...Cela vilica...
zugun-prairieghost1.jpg

zugun-bitemarks.jpg

zugun-stigmata.jpg

Grebanje isto...Postoje ljudi koji mogu svojevoljno sebi da izazovu rane koje zamisle...Inače je poznato ako te neko hipnotiše i kaže ti da si isečen nožem pojaviće ti se posekotina...

летос су постављене нове камере у мојој школи (оне инфра црвене)
човек који је то радио, пустио снимак да види како раде....кад оно...
(снимак те ноћи, гледао је једно завучено крило школе,
то је музичка шк. а некад је ту био католички манастир, дакле мож'те мислити...)
каже, нешто бело мало изашло из једне учионице, приближило се камери
увећало се и видео се неки деформисани људси лик,
па се смањило као мало пре и ушло у другу учионицу:sad2:
а ја тамо идем сваки дан :sad2:

a izvini, nema me stvarno.....skola...ma non stop sam u zbrci, ali dodjem na kratko na forum da vidim sta ima novo
E, kad sam vec tu pomenula vile...drug mi je pricao ovo pre par godina
Neki njegov rodjak, tako nesto....isao u sumu, i video u sumi jedan otisak kruga na zemlji, kao da je nesto bilo tu. Posle toga stao je nogom u taj krug. Sledeci dan, noga je bolela do besvesti...
Sad, kako je to vezano sa vilama? Pa, postoji u raznim pricama, tj. bajkama da male vile igraju kolo, pa ko zgazi na to kolo slucajno ili namerno, ubiju ga.
Nisam mnogo pisala (kako umem) jer se plasim da ne omasim sa nekom informacijom...opet kazem, davno sam se bavila ovim vilama i legendama ko lujka xD

Poslednja izmena od moderatora:
a izvini, nema me stvarno.....skola...ma non stop sam u zbrci, ali dodjem na kratko na forum da vidim sta ima novo
E, kad sam vec tu pomenula vile...drug mi je pricao ovo pre par godina
Neki njegov rodjak, tako nesto....isao u sumu, i video u sumi jedan otisak kruga na zemlji, kao da je nesto bilo tu. Posle toga stao je nogom u taj krug. Sledeci dan, noga je bolela do besvesti...
Sad, kako je to vezano sa vilama? Pa, postoji u raznim pricama, tj. bajkama da male vile igraju kolo, pa ko zgazi na to kolo slucajno ili namerno, ubiju ga.
Nisam mnogo pisala (kako umem) jer se plasim da ne omasim sa nekom informacijom...opet kazem, davno sam se bavila ovim vilama i legendama ko lujka xD

da, veruje se da su ti otisci u stvari vilina kola, ili kolo kako volis, ali ne ide verovanje tako. naime, kazu da ako neko stane u taj krug, nikad se nece udati/ozeniti

Kad sam isekao ruku sa 7 godina...Skupljao sam insekte i držao ih u tegli(thomy majoneza) koju sam uvek nosio sa sobom...Jedne letnje večeri sam bio na polju kukuruza nedaleko od zgrade i trčao sa drugom koji mi je ''asistirao'' u potrazi...U jednom trenutku sam se sapleo i pao na teglu koja se razbila...Bilo je baš messy misim da sam izgubio oko pola litra krvi ako ne i više...Što bi reko Džimi Morison ''tada sam prvi put okusio strah''...Mada sve je bilo kao neki san u kome sam iz daljine čuo glasove drugih kao da mi je sve prekriveno nekom koprenom kao da me je neko prekrio nečim i odvojio od sveta živih.

Poslednja izmena:
Uhh pre neki dan sam se bas uplasio :sad2:,legnem ja oko ponoci u krevet sam nervozan posto sam izgubio krst(taj krst nosim na sebi od 3 godine nije zlatan ali mi znaci puno).
I nekako zaspim,i posle otvaram oci i vidim na jednom putu do moje kuce "sebe",znaci gledam sebe i vidim u ruci od tog "klona"ili cega vec krst,pocnem da govorim da mi vrati krst,.
ali on pocne da bezi sustignem ga i da mu uzmem krst taman sto sam ga dodirnuo trgnem se iz sna ili cega vec...i vidm da sam u mom krevetu ponovo sav znojav a u ruci mi stojI krst :sad2:.
STA JE TO MOGLO DA BUDE??!!

este me se pozeleli....eve svecani pocetak...bio sam u selu i setao se sumom u 7...tad se smracilo sve u sesnaest...setam ja setam..kad vidim u daljini neke okrugle krvavo crvene oci(to se na kraju ispostavilo).....ja krenem da se priblizavam sa smehom na licu jer sam mislio da mi je tu zadnje svetlo sa bicikle ...koje sam tad izgubio...vidim ja to se pomera....ja se vec us*o ziv kad pocinjem da vidim neke noge i ruke i kao neka krila....kad se to vinulo u vazduh sa brze bolje kuci ...kad 2 dana kasnije citam o moth manu (coveku moljcu)...i vidim podudara se....???da li je to to....ili sam kupio neka cudna zadnja svetla :pop2: :pop3:

To sa moth man-om ima i Ameriki tamo je prvo i počelo...To je verovatno ptica
Crane_Sandhill_1_-_Bosque_del_Apache_NM.jpg
a owl man je ovo čudo http://2.***************/_BdsHAVrH9FA/TTlDuFy_KgI/AAAAAAAAABk/mE6Omitt0wA/s1600/eurasian+eagle+owl+%2528bubo+bubo%25291.jpg
Mislim uplašilo bi svakoga.

A ja bas volim sove, cak sam jednu malenu sovu koja je ispala iz gnezda nasla u parku i spasila pre nekoliko godina i cuvala je kuci neko vreme dok nije ojacala
i mogla sama da poleti. Meni su one bas :ok: A najstrasnija iskustva su mi vezana za insekte, hebote njih sto mrzim, npr kad mi je jednom osica upala u casu sa sokom
i ja ne gledam i krenem da popijem i cujem nesto zuji u casi :eek: brale kad sam videla bacila sam i casu i sok i sve u p.m. i skocila pola metra u vis, kakav šok za mene :lol: :(

Zdravo svima! Procitala sam puno prica na ovom forumu vezanih za strasna iskustva i nakon svega sto sam procitala,osecam potrebu da napisem par nekih svojih iskustava. Za neke sam kriva sama a neki su se prosto dogodili sami od sebe, ni ja ih nisam nikad razumela. Pocecu sa prvim, a to se desilo kad sam imala nekih 12-13 godina. Tad sam zivela u Srbiji i bila je zima. Kao i svake zime, ja i moja mama i jos jedna sestra smo spavale u istu sobu jer je u toj sobi jedino bilo grejanje. Ja sam spavala na krevet preko puta moje mame i probudila sam se otprilike pred zoru mada jos uvek nije bilo svanule,znacio bio je mrak i dalje.Ustala sam iz kreveta jer sam bila strasno zedna i htela sam otici do kuhinje da popijem casu vode,medjutim kad sam ustala videla sam da ljudsko bice crne duge uvijene kose sedi za malim stolom u nasoj sobi i pusi cigaru gledaji u men bez treptanja. Posto moja mama ima crnu kosu,pomislila sam da je ona i lagano sam krenula ka toj osobi uz reci: Jao mama pa zar ovako kasno moras da zapalis cigaru,znas da mi smeta dim(jer inace imam astmu pa se onda gusim). I dok sam to izgovorila i prisla blize,shvatila sam da to nije moja mama! Sledila sam se sva, gledajuci u lik kako mi se smeska a oci se pomalo crvene. Izgledalo je kao musko lice ali je bila kosa duga. Na stranu preko puta lezala je moja majka i spavala. Shvatila sam da nije mama. I samo sam se ne osvrcuci onako sledjena od straha vratila u svoj krevet i bilo me je strah da vrisnem,mislila sam da je to neki lopov usao u nasu kucu, a ne znam sta bi imao ukrasti jer smo bili jako siromasni. Sklopila sam oci i molila Boga da taj covek ode i da nas ne povredi i nakon dve minute otvorila sam oci i on je i dalje bio tu. Glas mi je ponestao,strah se uvukla u kosti i osecala sam da cu umreti od straha. U tom trenutku, zaucio je ezan( iz dzamije poziv na molitvu onaj jutarnji jer smo zivele u gradu gde je bila jedna dzamija) i iste sekunde se taj lik pretvorio u kao neki prah i odleprso u pravcu toaleta. Ja sam se sledila! Otvarala sam oci i zatvarala pokusavajuci da shvatim jel ja to sanjam i znala sam da nije bio san. Stipala sam samu sebe i grizla usne samo da vidim jel cu se probuditi i nista. Bila je to stvarnost. I tako sam cutela dok nije svanulo i mama se probudila i onda sam uspela progovoriti i sve joj reci. Ona mi je naravno rekla da me je pubertet poremetio pa se umisljam a ostali su rekli da je to bio samo ruzan san. Naravno,niko mi nije poverovao. Ali..ja znam sta sam videla te noci. To je bio jedini put u zivotu da sam tako nesto videla,hvala Bogu za to. Medjutim,kasnije u zivotu sam prosla kroz neke stvari za koje sam sam kriva jer sam se u njih upustala. Eto ni vi necete verovati u ovo ali nije ni vazno.Zelim vam samo reci da nikad ne recite nikad,jer bas ono sto kazemo da nam se nemoguce desiti,bas nam se to dogodi.Pozz svima!

Zdravo svima! Procitala sam puno prica na ovom forumu vezanih za strasna iskustva i nakon svega sto sam procitala,osecam potrebu da napisem par nekih svojih iskustava. Za neke sam kriva sama a neki su se prosto dogodili sami od sebe, ni ja ih nisam nikad razumela. Pocecu sa prvim, a to se desilo kad sam imala nekih 12-13 godina. Tad sam zivela u Srbiji i bila je zima. Kao i svake zime, ja i moja mama i jos jedna sestra smo spavale u istu sobu jer je u toj sobi jedino bilo grejanje. Ja sam spavala na krevet preko puta moje mame i probudila sam se otprilike pred zoru mada jos uvek nije bilo svanule,znacio bio je mrak i dalje.Ustala sam iz kreveta jer sam bila strasno zedna i htela sam otici do kuhinje da popijem casu vode,medjutim kad sam ustala videla sam da ljudsko bice crne duge uvijene kose sedi za malim stolom u nasoj sobi i pusi cigaru gledaji u men bez treptanja. Posto moja mama ima crnu kosu,pomislila sam da je ona i lagano sam krenula ka toj osobi uz reci: Jao mama pa zar ovako kasno moras da zapalis cigaru,znas da mi smeta dim(jer inace imam astmu pa se onda gusim). I dok sam to izgovorila i prisla blize,shvatila sam da to nije moja mama! Sledila sam se sva, gledajuci u lik kako mi se smeska a oci se pomalo crvene. Izgledalo je kao musko lice ali je bila kosa duga. Na stranu preko puta lezala je moja majka i spavala. Shvatila sam da nije mama. I samo sam se ne osvrcuci onako sledjena od straha vratila u svoj krevet i bilo me je strah da vrisnem,mislila sam da je to neki lopov usao u nasu kucu, a ne znam sta bi imao ukrasti jer smo bili jako siromasni. Sklopila sam oci i molila Boga da taj covek ode i da nas ne povredi i nakon dve minute otvorila sam oci i on je i dalje bio tu. Glas mi je ponestao,strah se uvukla u kosti i osecala sam da cu umreti od straha. U tom trenutku, zaucio je ezan( iz dzamije poziv na molitvu onaj jutarnji jer smo zivele u gradu gde je bila jedna dzamija) i iste sekunde se taj lik pretvorio u kao neki prah i odleprso u pravcu toaleta. Ja sam se sledila! Otvarala sam oci i zatvarala pokusavajuci da shvatim jel ja to sanjam i znala sam da nije bio san. Stipala sam samu sebe i grizla usne samo da vidim jel cu se probuditi i nista. Bila je to stvarnost. I tako sam cutela dok nije svanulo i mama se probudila i onda sam uspela progovoriti i sve joj reci. Ona mi je naravno rekla da me je pubertet poremetio pa se umisljam a ostali su rekli da je to bio samo ruzan san. Naravno,niko mi nije poverovao. Ali..ja znam sta sam videla te noci. To je bio jedini put u zivotu da sam tako nesto videla,hvala Bogu za to. Medjutim,kasnije u zivotu sam prosla kroz neke stvari za koje sam sam kriva jer sam se u njih upustala. Eto ni vi necete verovati u ovo ali nije ni vazno.Zelim vam samo reci da nikad ne recite nikad,jer bas ono sto kazemo da nam se nemoguce desiti,bas nam se to dogodi.Pozz svima!

e, pa, anice, dobrodosla!
prica je cudna i podudara se sa mnogim pricama tog tipa. e sad pitanje je da li je to duh, da li vampir, da li mora?!
al toliko je podudarnosti da ne moze da ne bude nista

Nisam nikad razumela sta je to bilo.Imala sam par pretpostavki ali ni za jednu ne mogu reci da je bas tacna. U svakom slucaju, dosta godina kasnije, kad sam odrasla i upoznala decka kojeg sam zavolela i za njega se udala,pala sam u iskusenje da odem kod vracarke da mi spasi brak. Naime, u braku u kojem sam bila tek par meseci, moj muz se jako promenio i poludeo prema meni nacisto. Za sve me krivio i jednostavno mucio psihicki svojim ponasanjem,pa me i na kraju ostavio...zbog neke tamo sto je sreo preko interneta. Onda sam ja nakon razvoda otisla kod jedne jako jako poznate vracare u Srbiji i tad o tome nisam znala nista ali sam se kao davljenik uhvatila za slamku. Zamolila sam je da mu uradi bilo sta lose, samo da osveti moje suze. Ona mi je rekla da uzmem njegovu majicu koju je koristio i da joj donesem, to sam i uradila. Majica je bila kod nje par dana i onda mi je dala i rekla da je dam njemu da obuce i ja sam je kradom stavila u njegov ormar u stanu jer sam imala nas zajednicki kljuc od stana,iako tu vise nisam zivela. Prolazili su dani,nista se nije desavalo, i onda tako jednog dana,mozda nekih mesec dana nakon toga, cujem da je dao otkaz, poceo piti,ostavio tu ljubavnicu, prekinuo kontakt sa svojim roditeljima i totalno poludeo..Na kraju je namerno izazvao sudar u kojem je zamalo izgubio zivot. E tu sam se vec trznula,iako napominjem, to sam uradila iz ciste ljutnje iako nisam imala ocekivanja da ce sta uspeti da mu se ruzno desi. Platila sam toj vracari jako puno novca za tu majicu i onda sam pomislila da je mozda to i nesto sto uspeva. I kontaktirala sam je opet i rekla joj sta se desilo sa bivsim muzem i ona mi kaze : Pa zar mi nisi rekla da hoces da mu se desi bilo sta ruzno, da plati tvoje suze? I ja kazem jesam ali nisam verovala bas da ce to pokusaja samoubistva doci.Covek je skrenuo sa uma i pokusao svasta kako nebi oduzeo sebi zivot. Ona kaze e pa dete sad prekini ugovor sa djavolom ako mozes,nije to igra za decu kao sto si ti. I ja svesna situacije i pakla u kojem sam se nasla, zamolim je da ako ista postoji da to prestane jer ne zelim da se ubije.Htela sam samo da se malo napati kao sto je mene napatio zbog te tamo neke ali ne i da se ubije. Ona meni kaze jedino sto mozes je da odes po majicu i da je zapalis. I ja tako odem u stan i nadjem majicu medju prljav ves.Uzmem je i odnesem na jedno brdo i tu je i zapalim.Ona smrdi kao da je les. Odem ja tu noc kuci,zamolim se Bogu za oprostaj i legnem.E te noci su moje muke pocele. Cujem glasove po sobi, budim se od ruznih snova, i sve mislim ajde to je samo post efekat ovog kosmara. Medjutim, jedno vece mi se desilo nesto sto me je zauvek promenilo. Probudila sam se iz sna i otvorila oci.Lezala sam na krevetu i nisam se mogla pomaknuti.Nisam osecala svoje telo i sve oko mene je bilo mracno.Onda sam tako lezeci samo bila podignuta u vazduhu nekih 10cm od kreveta da sam od straha gotovo umrla.Osetila sam kako me nesto dize u vazduh i onda nakon par sekundi bacena sam na krevet osecala sam da mi je nesto selo na pluca i vrat da ne mogu da disem.Plakala sam i majka je moja usla u sobu i upalila svetlo. Pocela me je drmati dok me nije popustilo nisam se mogla pomaknuti.Onda mi je rekla da se dobro molim Bogu za oprostaj i da vise nikad ne idem vracarkama sto sam i poslusala.Medjutim, od tog nije proslo puno,i bolje je nego sto je bilo pre ali i dan danas kad ostanem sama, ne uvek ali cesto,posebno nocu,placam svoju osvetu suzama i strahom.Vidjam jako ruzne likove kad sam sama kako mi se smeju u lice i to uvek uvece pre nego zaspem ili kad se probudim.Moj savet je svima vama,koliko god vas neko povredio u zivotu i naneo vam zla, ne idite vracarima,pustite Bog nek im vrati,jer nije vredno.Zaista nije vredno. Eto to je jedan odlomak iz mog zivota iz kojeg sam izvukla dobru lekciju. Svaka se skola placa.

Zaista nemam ni najmanji razlog da pisem lazi na ovom forumu.Nikog od vas ne znam i nije mi stalo da bilo ko od vas veruje u moje price. Razlog sto sam napisala jedan mali a ruzni dogadjaj iz svog zivota je sto znam da postoji puno slabih osoba kao ja na ovom svetu koje budu povredjene i zele vratiti zlo zlom..I zato zelim opomenuti da to nije resenje. To je jama koju sam sebi covek iskopa. Imam jos dogadjaja,ali su svi vezani za taj moj put pronalazenja vracara i iskustva sa njima i post efekata nakon susreta sa njima i neuspelih poslova. Prosla sam celu Srbiju i cak i Bosnu trazecu babe vracare dok nisam srela tu jednu poznatu i vestu u Srbiji. Secam se da sam prvih mesec dana te moje zablude, pokusavala raznim ritualima postignuti cilj. Moja drugarica ima babu koja zna ponesto oko crne magije i jednom mi je dala recept kojim ce se njegovo zdravlje narusiti. Uzela sam te noci,onako sva u suzama i psihicki rastrojena od tuge, njegovu i moju sliku. Sliku sam trebala prvu izbosti njegove oci iglom koja je prethodno bila zagrejana i probiti mu oci. Necu pisati sav recept jer nebih da se neko posluzi tim zlom. Uglavnom,uradila sam sa nasom slikom kako mi je drugaricina baka rekla i odnela sam tu sliku nakon toga zakopala naopacke u zemlju. Baka je rekla da u roku od tri dana ce se njemu nesto ruzno desiti. Tako sam uradila i otisla spavati. Te noci sam sa suzama zaspala,proklinjuci ga jer sam mu dala svu sebe i ulagala u taj brak i vezu sve sto sam imala,a on me tako povredio.Moram napomenuti da par dana nakon razvoda nisam nista jela,samo pila jogurt i vodu da bih prezivela,jer sam svakako sve povracala.Onako drtajuci i u placu,zaspala sam.Onda sam se probudila negde oko pola 4 i strasno mi se piskilo od silne vode koju sam morala piti. Ustala sam i otisla do wc i ukljucila svetlo.Svi su spavali u kuci.Pogledala sam se na ogledalo,onako uzgred,i ugledala svoje onako nateklo od suza,crveno i izmoreno od tuge.Uzela sam vode u rukama i umila lice nebi li sklonula suze i kad sam podigla glavu da obrisem lice,videla sam njegov i moj lik naopacke. Bas kako sam sliku zakopala. Brzo sam oci trljala rukama i peskirom,nebi li taj strasni prizor nestao,ali i dalje je taj lik nas stojao,onako naopako.Srce mi se steglo,pobegla sam nazad u sobu i pokusala sebe ubediti da mi se pricinjava.A vrlo dobro sad znam da nije mi se pricinilo nego sam bas to videla.Kamo srece da sam tad stala sa tom magijom i tim babama,ali tad me je tuga i mrznja vodila,zelja za osvetom. Nakon sveg ovog sto mi se desilo,bila sam na to mesto gde sam sliku zakopala pre skoro godinu dana i kad sam otkopala,nasla sam sliku.Samo ne u jednom komadu.Nego rascepljena na pola,bas kao da je neko raspcepao nas onako zagrljene. Sliku sam zapalila jer sam svakako odlucila da sve te magicne rituale zapalim nebi li se oslobodila tog zla. Eto tako,dragi moji,to bi bio jos jedan dogadjaj iz moje svakodnevnice.A do pre godinu dana,ja uopste nisam verovala u te magije.To su za mene sve bile gluposti i lazi.Ovde gde ja zivim,ne prica se puno o tome.Ta je tema kao glupost,nije aktuelna.Ali na Balkanu,mnogo ih je okusilo i mnogo njih zna ove stvari.Samo sto se mnogi ne uvere dok ne dozive,bas kao ja:)

Zaista nemam ni najmanji razlog da pisem lazi na ovom forumu.Nikog od vas ne znam i nije mi stalo da bilo ko od vas veruje u moje price. Razlog sto sam napisala jedan mali a ruzni dogadjaj iz svog zivota je sto znam da postoji puno slabih osoba kao ja na ovom svetu koje budu povredjene i zele vratiti zlo zlom..I zato zelim opomenuti da to nije resenje. To je jama koju sam sebi covek iskopa. Imam jos dogadjaja,ali su svi vezani za taj moj put pronalazenja vracara i iskustva sa njima i post efekata nakon susreta sa njima i neuspelih poslova. Prosla sam celu Srbiju i cak i Bosnu trazecu babe vracare dok nisam srela tu jednu poznatu i vestu u Srbiji. Secam se da sam prvih mesec dana te moje zablude, pokusavala raznim ritualima postignuti cilj. Moja drugarica ima babu koja zna ponesto oko crne magije i jednom mi je dala recept kojim ce se njegovo zdravlje narusiti. Uzela sam te noci,onako sva u suzama i psihicki rastrojena od tuge, njegovu i moju sliku. Sliku sam trebala prvu izbosti njegove oci iglom koja je prethodno bila zagrejana i probiti mu oci. Necu pisati sav recept jer nebih da se neko posluzi tim zlom. Uglavnom,uradila sam sa nasom slikom kako mi je drugaricina baka rekla i odnela sam tu sliku nakon toga zakopala naopacke u zemlju. Baka je rekla da u roku od tri dana ce se njemu nesto ruzno desiti. Tako sam uradila i otisla spavati. Te noci sam sa suzama zaspala,proklinjuci ga jer sam mu dala svu sebe i ulagala u taj brak i vezu sve sto sam imala,a on me tako povredio.Moram napomenuti da par dana nakon razvoda nisam nista jela,samo pila jogurt i vodu da bih prezivela,jer sam svakako sve povracala.Onako drtajuci i u placu,zaspala sam.Onda sam se probudila negde oko pola 4 i strasno mi se piskilo od silne vode koju sam morala piti. Ustala sam i otisla do wc i ukljucila svetlo.Svi su spavali u kuci.Pogledala sam se na ogledalo,onako uzgred,i ugledala svoje onako nateklo od suza,crveno i izmoreno od tuge.Uzela sam vode u rukama i umila lice nebi li sklonula suze i kad sam podigla glavu da obrisem lice,videla sam njegov i moj lik naopacke. Bas kako sam sliku zakopala. Brzo sam oci trljala rukama i peskirom,nebi li taj strasni prizor nestao,ali i dalje je taj lik nas stojao,onako naopako.Srce mi se steglo,pobegla sam nazad u sobu i pokusala sebe ubediti da mi se pricinjava.A vrlo dobro sad znam da nije mi se pricinilo nego sam bas to videla.Kamo srece da sam tad stala sa tom magijom i tim babama,ali tad me je tuga i mrznja vodila,zelja za osvetom. Nakon sveg ovog sto mi se desilo,bila sam na to mesto gde sam sliku zakopala pre skoro godinu dana i kad sam otkopala,nasla sam sliku.Samo ne u jednom komadu.Nego rascepljena na pola,bas kao da je neko raspcepao nas onako zagrljene. Sliku sam zapalila jer sam svakako odlucila da sve te magicne rituale zapalim nebi li se oslobodila tog zla. Eto tako,dragi moji,to bi bio jos jedan dogadjaj iz moje svakodnevnice.A do pre godinu dana,ja uopste nisam verovala u te magije.To su za mene sve bile gluposti i lazi.Ovde gde ja zivim,ne prica se puno o tome.Ta je tema kao glupost,nije aktuelna.Ali na Balkanu,mnogo ih je okusilo i mnogo njih zna ove stvari.Samo sto se mnogi ne uvere dok ne dozive,bas kao ja:)

ja sam sve ubedjeniji da svaka od tih vracara saradjuje sa djavolom licno. nije to samo obicna energija u pitanju kako sam do skoro verovao. te stvari su cisto zlo, to je toliko snazno da nije s ovog sveta, sto kazu babe .
:)
koliko god da sam bio puta u zivotu povredjen, zaheban, uvredjen . . . nikada mi tako nesto nije padalo na pamet, toga sam se uvek uzasavao.
a sad mi reci, draga anice, pored te tuge i mrznje, ocaja i ogorcenja koji su te vodili da radis to, zar se nisi ni malo plasila posledica, samog tog povezivanja sa necistim silama. kako god to otrcano zvucalo, to jesu upravo neciste sile.
nije te ni malo bilo strah?

Nije me ni najmanje bilo strah, iz cistog razloga sto nisam verovala da to uopste moze dovesti do bilo cega. To sam radila da bih svoju savest ogorcenu zadovoljila, ne verujuci da ce se ista desiti.Cudan je to bio osecaj,radis nesto,a ne verujes da ce se desiti. Bas kao kad se trudis napraviti kolac po prvi put u zivotu,i zelis da ispadne dobar,ali si ubedjen da nece jer ti je prvi put da ga pravis.Nemas iskustva pa ne znas.

Nije me ni najmanje bilo strah, iz cistog razloga sto nisam verovala da to uopste moze dovesti do bilo cega. To sam radila da bih svoju savest ogorcenu zadovoljila, ne verujuci da ce se ista desiti.Cudan je to bio osecaj,radis nesto,a ne verujes da ce se desiti. Bas kao kad se trudis napraviti kolac po prvi put u zivotu,i zelis da ispadne dobar,ali si ubedjen da nece jer ti je prvi put da ga pravis.Nemas iskustva pa ne znas.

ipak, nikada se ne bih usudio na takvo sta.
naravno, najvise zbog straha od posledica. slusao sam razne price o tome kako prolaze oni koji takve stvari cine. sve im se na kraju vrati ali u mnogo vecoj i strasnijoj meri . . .
mada moguce je i da su te stvari koje su se tebio desavale samo plod tvoje maste prouzrokovane grizom savesti. duboko u sebi znala si da je to neispravno.

Da cudno je sve to...
I evo skoro sta mi je moj prijatelj pricao.
Od njegove zene tetka ili sta vec zvala ona u goste mog druga i zenu njegovu.I oni odu odnesu neke poklone,i posle pitala ko hoce kafu ko caj ili nesta drugo.
Posto moj prijatelj ne pije kafu zatrazio je caj,ta tetka cu da je zovem ode do kuhinje da spremi caj i dve kafe.Mom prijatelju se islo u wc i kad se ide u wc prolazi se kod kuhinje.
Bila vrata od kuhinje odskrinuta malo i on da proviri da li tetka sprema caj i vidi on da stavlja neke biljke u caj,on se cudio ali posle je reko da one doprinose aromi ili ukus caju.
Posle stigao caj i poceo on da pije taj caj a caj ima lep ukus i on ga je celog popio.Uvece se oni vrate kuci i legnu,bilo kasno...kad odjednom on vidi na plafonu neku zenu u belom i ima nesta kao na glavi neku biljku ili tako nesta,on se trgne sav znojav,i pocne nesta da ga probada u srce.
Posle se nekako trgo,ali je jedna preziveo te noci :sad2:....

Jutros oko 4-5, otisli svi na spavanje, samo ja budan u kuci...moja soba je blizu kuhinje i cujem stalno kako nesto cangrlja u kuhinji, cuje se kao kad keva dodje iz grada, pod pocne da "skripi" dok hoda po njemu, pa spusta na pod kese, otvara, zatvara...i nista, iskuliram ja to, reko' mozda se frizider pokvario i zabada...odem ja u wc umivam se, kad cujem nesto pade, ja se okrenem ono peskiri popadali sa civiluka...i danas mi javljaju da mi je baba umrla...slucajnost? Normalno da je slucajnost, nije sigurno baba dosla da skida peskire i gleda sta imamo od slatkisa u kuhinji... /:

@Mateja

Aj' 'leba ti ne tripuj vise...

Poslednja izmena:

Back