goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Malo poznat slučaj
Poltergeist koji GRIZE!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a izvini, nema me stvarno.....skola...ma non stop sam u zbrci, ali dodjem na kratko na forum da vidim sta ima novo
E, kad sam vec tu pomenula vile...drug mi je pricao ovo pre par godina
Neki njegov rodjak, tako nesto....isao u sumu, i video u sumi jedan otisak kruga na zemlji, kao da je nesto bilo tu. Posle toga stao je nogom u taj krug. Sledeci dan, noga je bolela do besvesti...
Sad, kako je to vezano sa vilama? Pa, postoji u raznim pricama, tj. bajkama da male vile igraju kolo, pa ko zgazi na to kolo slucajno ili namerno, ubiju ga.
Nisam mnogo pisala (kako umem) jer se plasim da ne omasim sa nekom informacijom...opet kazem, davno sam se bavila ovim vilama i legendama ko lujka xD
da, veruje se da su ti otisci u stvari vilina kola, ili kolo kako volis, ali ne ide verovanje tako. naime, kazu da ako neko stane u taj krug, nikad se nece udati/ozeniti
Zdravo svima! Procitala sam puno prica na ovom forumu vezanih za strasna iskustva i nakon svega sto sam procitala,osecam potrebu da napisem par nekih svojih iskustava. Za neke sam kriva sama a neki su se prosto dogodili sami od sebe, ni ja ih nisam nikad razumela. Pocecu sa prvim, a to se desilo kad sam imala nekih 12-13 godina. Tad sam zivela u Srbiji i bila je zima. Kao i svake zime, ja i moja mama i jos jedna sestra smo spavale u istu sobu jer je u toj sobi jedino bilo grejanje. Ja sam spavala na krevet preko puta moje mame i probudila sam se otprilike pred zoru mada jos uvek nije bilo svanule,znacio bio je mrak i dalje.Ustala sam iz kreveta jer sam bila strasno zedna i htela sam otici do kuhinje da popijem casu vode,medjutim kad sam ustala videla sam da ljudsko bice crne duge uvijene kose sedi za malim stolom u nasoj sobi i pusi cigaru gledaji u men bez treptanja. Posto moja mama ima crnu kosu,pomislila sam da je ona i lagano sam krenula ka toj osobi uz reci: Jao mama pa zar ovako kasno moras da zapalis cigaru,znas da mi smeta dim(jer inace imam astmu pa se onda gusim). I dok sam to izgovorila i prisla blize,shvatila sam da to nije moja mama! Sledila sam se sva, gledajuci u lik kako mi se smeska a oci se pomalo crvene. Izgledalo je kao musko lice ali je bila kosa duga. Na stranu preko puta lezala je moja majka i spavala. Shvatila sam da nije mama. I samo sam se ne osvrcuci onako sledjena od straha vratila u svoj krevet i bilo me je strah da vrisnem,mislila sam da je to neki lopov usao u nasu kucu, a ne znam sta bi imao ukrasti jer smo bili jako siromasni. Sklopila sam oci i molila Boga da taj covek ode i da nas ne povredi i nakon dve minute otvorila sam oci i on je i dalje bio tu. Glas mi je ponestao,strah se uvukla u kosti i osecala sam da cu umreti od straha. U tom trenutku, zaucio je ezan( iz dzamije poziv na molitvu onaj jutarnji jer smo zivele u gradu gde je bila jedna dzamija) i iste sekunde se taj lik pretvorio u kao neki prah i odleprso u pravcu toaleta. Ja sam se sledila! Otvarala sam oci i zatvarala pokusavajuci da shvatim jel ja to sanjam i znala sam da nije bio san. Stipala sam samu sebe i grizla usne samo da vidim jel cu se probuditi i nista. Bila je to stvarnost. I tako sam cutela dok nije svanulo i mama se probudila i onda sam uspela progovoriti i sve joj reci. Ona mi je naravno rekla da me je pubertet poremetio pa se umisljam a ostali su rekli da je to bio samo ruzan san. Naravno,niko mi nije poverovao. Ali..ja znam sta sam videla te noci. To je bio jedini put u zivotu da sam tako nesto videla,hvala Bogu za to. Medjutim,kasnije u zivotu sam prosla kroz neke stvari za koje sam sam kriva jer sam se u njih upustala. Eto ni vi necete verovati u ovo ali nije ni vazno.Zelim vam samo reci da nikad ne recite nikad,jer bas ono sto kazemo da nam se nemoguce desiti,bas nam se to dogodi.Pozz svima!
Zaista nemam ni najmanji razlog da pisem lazi na ovom forumu.Nikog od vas ne znam i nije mi stalo da bilo ko od vas veruje u moje price. Razlog sto sam napisala jedan mali a ruzni dogadjaj iz svog zivota je sto znam da postoji puno slabih osoba kao ja na ovom svetu koje budu povredjene i zele vratiti zlo zlom..I zato zelim opomenuti da to nije resenje. To je jama koju sam sebi covek iskopa. Imam jos dogadjaja,ali su svi vezani za taj moj put pronalazenja vracara i iskustva sa njima i post efekata nakon susreta sa njima i neuspelih poslova. Prosla sam celu Srbiju i cak i Bosnu trazecu babe vracare dok nisam srela tu jednu poznatu i vestu u Srbiji. Secam se da sam prvih mesec dana te moje zablude, pokusavala raznim ritualima postignuti cilj. Moja drugarica ima babu koja zna ponesto oko crne magije i jednom mi je dala recept kojim ce se njegovo zdravlje narusiti. Uzela sam te noci,onako sva u suzama i psihicki rastrojena od tuge, njegovu i moju sliku. Sliku sam trebala prvu izbosti njegove oci iglom koja je prethodno bila zagrejana i probiti mu oci. Necu pisati sav recept jer nebih da se neko posluzi tim zlom. Uglavnom,uradila sam sa nasom slikom kako mi je drugaricina baka rekla i odnela sam tu sliku nakon toga zakopala naopacke u zemlju. Baka je rekla da u roku od tri dana ce se njemu nesto ruzno desiti. Tako sam uradila i otisla spavati. Te noci sam sa suzama zaspala,proklinjuci ga jer sam mu dala svu sebe i ulagala u taj brak i vezu sve sto sam imala,a on me tako povredio.Moram napomenuti da par dana nakon razvoda nisam nista jela,samo pila jogurt i vodu da bih prezivela,jer sam svakako sve povracala.Onako drtajuci i u placu,zaspala sam.Onda sam se probudila negde oko pola 4 i strasno mi se piskilo od silne vode koju sam morala piti. Ustala sam i otisla do wc i ukljucila svetlo.Svi su spavali u kuci.Pogledala sam se na ogledalo,onako uzgred,i ugledala svoje onako nateklo od suza,crveno i izmoreno od tuge.Uzela sam vode u rukama i umila lice nebi li sklonula suze i kad sam podigla glavu da obrisem lice,videla sam njegov i moj lik naopacke. Bas kako sam sliku zakopala. Brzo sam oci trljala rukama i peskirom,nebi li taj strasni prizor nestao,ali i dalje je taj lik nas stojao,onako naopako.Srce mi se steglo,pobegla sam nazad u sobu i pokusala sebe ubediti da mi se pricinjava.A vrlo dobro sad znam da nije mi se pricinilo nego sam bas to videla.Kamo srece da sam tad stala sa tom magijom i tim babama,ali tad me je tuga i mrznja vodila,zelja za osvetom. Nakon sveg ovog sto mi se desilo,bila sam na to mesto gde sam sliku zakopala pre skoro godinu dana i kad sam otkopala,nasla sam sliku.Samo ne u jednom komadu.Nego rascepljena na pola,bas kao da je neko raspcepao nas onako zagrljene. Sliku sam zapalila jer sam svakako odlucila da sve te magicne rituale zapalim nebi li se oslobodila tog zla. Eto tako,dragi moji,to bi bio jos jedan dogadjaj iz moje svakodnevnice.A do pre godinu dana,ja uopste nisam verovala u te magije.To su za mene sve bile gluposti i lazi.Ovde gde ja zivim,ne prica se puno o tome.Ta je tema kao glupost,nije aktuelna.Ali na Balkanu,mnogo ih je okusilo i mnogo njih zna ove stvari.Samo sto se mnogi ne uvere dok ne dozive,bas kao ja![]()
Nije me ni najmanje bilo strah, iz cistog razloga sto nisam verovala da to uopste moze dovesti do bilo cega. To sam radila da bih svoju savest ogorcenu zadovoljila, ne verujuci da ce se ista desiti.Cudan je to bio osecaj,radis nesto,a ne verujes da ce se desiti. Bas kao kad se trudis napraviti kolac po prvi put u zivotu,i zelis da ispadne dobar,ali si ubedjen da nece jer ti je prvi put da ga pravis.Nemas iskustva pa ne znas.