Mateja92
Primećen član
- Poruka
- 532
Hmmm sto tripujem 
Ima nesta slicno tvom "dogadjaju",ali ne zelim da pricam o takvim stvarima...

Ima nesta slicno tvom "dogadjaju",ali ne zelim da pricam o takvim stvarima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shvatam naravno..to ispadanje stvari po kuci samo od sebe, kao i uopste pojave tog tipa pred smrt neciju iz te kuce nije neuobicajena pojava. to se desava vrlo cesto i svi misle da je slucajnost, ali toliko podudarnosti na jednom mestu . . . vise je nego slucajno.
evo sta se desilo. moja pokojna baba imala je rodjenu sestru,. moja se baba udala i otisla u drugo mesto, a njena sestra ostala je u roditeljskoj kuci. cesto smo svi odlazili kod babine rodjene sestre...
onog trenutka kad su nam javili iz vma da mi je baba na operacionom stolu i da se bore za njen zivot, javila nam se njena sestra i rekla da su se vrata u njenoj kuci(dakle roditeljskoj kuci) sama od sebe otvorila, da je to znak da je moja baba umrla. sat vremena kasnije, deda je dosao iz bolnice sa groznom vescu, baba je bila umrla sat vremena ranije.
nadam se da sam jasan i da ste shvatili poentu price.
veruje se da dusa za prvih 40 dana od smrti obilazi sva mesta na kojima je pokojnik za zivota bio . . .
Shvatam naravno..
Hehe evo i mene ponovo
Sinoc se vracam iz skole mracnom ulicom (bas bas mracnom) i vidim neku seknu iza drveta i ja ono mislim ajde umoran sam sta sad i nastavim dalje.
Izadjem iz te ulice i odjednom nesta prolete iznad mene,ja padnem i rasecem ruku,isao sam da me "zarkpe" ahhh nemogu ni da gledam ruku,sta je to moglo da bude??
neko pio red bull pa dobio krila xD
kakva tragedija..kad sam javio gradonacelniku odma je stavio zastavu na pola kopljaNije smesno --..--,sje** sam celu ruku imam 100 kopci
motman?
Kao da nije bio obucen,tamno bela boja,visina oko 150cmkoje je velicine? kao covek? manje?
Kao da nije bio obucen,tamno bela boja,visina oko 150cm
Lici na ovog