Vas stil oblachenja je...

moguce, ali barberi o kojima smo ja i nixxx pricali i sta je kolega malo iznad pitao odnosi se na-kackete ;)

Не могуће, него је Барбери компанија која производи одећу свих врста а не само качкете ;) Мада у праву си, оно о чему смо ја и ти причали се конкретно односило на качкете ;)

Kako se oblacite?
Da li imate odredjeni stil...da li ste originalni, prepoznatljivi?
Koji modni detalj najvise volite? Kako se oblacite kad idete u grad a kako za skolu?
:smile: :smile: :smile:

pozzz... 8)

:smile: :smile: :smile:

Oblačim se sasvim obično-farke (. . . , šorcevi, suknje, tričetvrt. . . ), majica (dugi, kratki rukavi, bez rukava-zavisi od vremena). . .

Imam određeni stil (gorepomenuti).

Orginalna, proznatljiva-teško, ima mnogo tinejdžera, ljudi koji furaju takav stil. Jedino što me malo izdvaja od drugih-volim tamnije boje tj. crnu kombinovanu sa nekim drugim bojama.

Modni detalj(ako se to tako može nazvati) obavezno je crna brojanica.

Grad-škola, ne primećujem razliku!

Oblačim se sasvim obično-farke (. . . , šorcevi, suknje, tričetvrt. . . ), majica (dugi, kratki rukavi, bez rukava-zavisi od vremena). . .

Imam određeni stil (gorepomenuti).

Orginalna, proznatljiva-teško, ima mnogo tinejdžera, ljudi koji furaju takav stil. Jedino što me malo izdvaja od drugih-volim tamnije boje tj. crnu kombinovanu sa nekim drugim bojama.

Modni detalj(ako se to tako može nazvati) obavezno je crna brojanica.

Grad-škola, ne primećujem razliku!

I ja isto... nemam neki odredjen stil...
dorbo, za grad-izlazak se sredim malo vishe nego za shkolu...

Prepravljano, krpljeno, ***, ako stoji, i pocepano!
Al opet sve zavisi od plate matoraca...Leti se sljaka u stampariji pa se kupe dva para starki koje se nose dok se ne raspadnu.Onda krece skola...tad preturamo po maminim i tatinim starim(hippie) krpama, sta valja se prekroji, dosiju se sarene zakrpe radi fazona,neki dugmici tu i tamo, izveze se peace i jos nesto.....i TA-DA!
ko da sam izasla iz Urban shopa!

ne razumem osobe koje kupuju dukseve od 5 000, a jos manje roditelje koji im to dopustaju!
osoba se ne vrednuje po odeci, vec po onome ispod( muskarci! NEMOJTE NI DA POMISLITE NA TO!!!)

A dobro,de,neki ljudi nose i pidzame po gradu:lol:

elem.veceras sam shvatila da u ormaru imam jednu majicu zelene boje,dve roze duksa ,i sve ostalo crno. :neutral:

treba da unesem neke zive boje malo.

Marta, što se te crne boje tiče... Desila mi se jedna pomalo neprijatna i čudna stvar koja me je naterala da promenim malo boje.

Posle škole, a zadnji čas je bio kod razredne, ona meni kaže da ostanem. Zapitah se šta se desilo... kad ona pridje i reče žena: " A zašto si ti stalno u crnom" ? :/ Jel se nešto desilo? :/

I tako ja razveselim ormar ljubičastom i bordo bojom. (:

Back