Vas stil oblachenja je...

Ah,ubila bih za njegove lokne:heart: (mislim,ne bas njegove,nego da je moja kosa ko njegova:D)

a ko ti lici na njega..?

a ni ja ne volim kad je neko rumen,ili kad namerno stavi rumenilo ..:neutral:

kad sam se tako jednom nasminkala,moja tata doziveo sok,kaze ,licim na seljacku mladu:

Njak, ja sam užasno bleda u licu a ispod očiju šljive, a oči mi onako upadnute i obrazi isto... :lol:
Stvarno izgledam kao narkoman. :confused: A kosa - haos, haos. Sve raščupano, ukrivo, nit' ravno, nit' talasasto.

Inače, zaista se jednostavno oblačim, farmerice, pantalone, suknje i majice. Crno, ljubičasto, sivo, crveno - to su otprilike boje.
Džemper, košulje ponekad. Zimi kaput. Obuća - patike.

Prepravljano, krpljeno, ***, ako stoji, i pocepano!
Al opet sve zavisi od plate matoraca...Leti se sljaka u stampariji pa se kupe dva para starki koje se nose dok se ne raspadnu.Onda krece skola...tad preturamo po maminim i tatinim starim(hippie) krpama, sta valja se prekroji, dosiju se sarene zakrpe radi fazona,neki dugmici tu i tamo, izveze se peace i jos nesto.....i TA-DA!
ko da sam izasla iz Urban shopa!

ne razumem osobe koje kupuju dukseve od 5 000, a jos manje roditelje koji im to dopustaju!
osoba se ne vrednuje po odeci, vec po onome ispod( muskarci! NEMOJTE NI DA POMISLITE NA TO!!!)

Naravno, najbolje je ici kao, ja se izvinjavam KLOSAR z:hm:z:hm:z:hm:z:hm:

Naravno, najbolje je ici kao, ja se izvinjavam KLOSAR z:hm:z:hm:z:hm:z:hm:[/QUOTE

Ukusi su razliciti...Veruj mi...ne izgleda to tako lose.

autumnpeacefrontfull.jpg

tealpatchwk.jpg

amytealbutterflysidefront.jpg

Picture_1220.jpg

:hvala:

Casual uglavnom, dosta sam boravio po engleskoj i pokupio taj stil. Uglavnom farmerke obavezno, retko trenerka. Duksevi sa kragnicom i shalovi su mi trademark, znak prepoznavanja. Imam par fred perry stvari, znatno vise burberry majica i obozavam polo majice. Tu je i lonsdale, pierre cardin i ysl chesto. Ralph lauren trebam u londonu sad da uzmem ili u kanadi, zavisi gde pre odem. Lacoste isto cenim veoma, ali je u engleskoj daleko jeftiniji zato tamo i nabavljam vecinu stvari.....mnogi kazu da sam snob, ali ja se ovakvom garderobom lechim :D

Ovaj peace znak je postao blago iskomercijalizovan...
Svugde ga ima. Smučio mi se.

Kad sam pre pet godina tražila bilo koji komadić nakita s peacom, jedva sam u Švajcarskoj (dakle NE kod nas, bilo je nemoguće naći ga) našla minđuše koje sam potom nosila dok se nisu pokidale.

A sad... :neutral:

Svi se lože na peace. Kako pacifistički. Ah.

Kad sam pre pet godina tražila bilo koji komadić nakita s peacom, jedva sam u Švajcarskoj (dakle NE kod nas, bilo je nemoguće naći ga) našla minđuše koje sam potom nosila dok se nisu pokidale.

Слажем се.Пре кад сам причала о неким својим идејама и цртала peace као лични симбол на ликовном итд.сви су ме гледали као да сам пала с Марса (истина је да сам с Месеца:)) и говорили:Фуј,глупи хипику!:roll:

Данас сви носе мајице са поменутим знаком и пишу га на школским клупама,а ја сам давно престала да им се обраћам,јављам и сл.

Nemam određen stil oblačenja.Kada izlazim volim da nosim miniće(teksas miniće),haljine,hlače,neke fine majice,košulje,rolke.Kada nosim minić onda volim da obučem neku rolku ili neku malo zatvoreniju majicu,a kada nosim hlače onda obično nosim otvorene majice.Ne volim da se oblačim"prenapadno".A kada idem u školu onda nosim teksas hlače ili trenerke i zatvorene majice,dukseve...Ipak zna se šta je škola i kako treba da se oblačimo kada idemo u školu...;)

Ne mogu da se ne slozim sa tobom...Samo sto sam ja "ona otkacena u ritama" otkad znam za sebe...prvi peace znak mi je mama nasila na portiklu,a prva stvar koju sam naucila bila je (^O^)Y.....:D

Back