Vaš omiljeni igrač?

christina je u pravu.vas samo briga koliko gela ima u kosi i pudera na licu.
p.s. i koja mu je boja laka za nokte,na nogama.

ja sam uvek u pravu.......:lol:

p.s. uopshte mi nije jasno kako neko moze da voli kronalda.....videste li ga danas kako se razocharao kad je kaka dobio priznanje od fife ???? a tek kad je saznao da je i messi ispred njega..... xaxxaxaxaxxa...tad mi ga je bilo zao po prvi put u zivotu..:lol: :lol: :lol:

CRonaldo ima sve predispozicije (osim intelektualnih) da bude najbolji fudbaler na svetu
brzinu, snagu, dribling
ali to zna da ima vrlo malo veze sa timskom igrom, mislim Alex je 200 puta objasnjavao

sto se tice Van Bastena, to je verovatno prvi strani fudbaler kome sam zapamtio ime, Milan je punio neke salabajzere, on je zavukao 4 komada
povreda ga je unistila, stvarno steta
verovatno je uz Euzebija najbolji napadac svih vremena
ako neko ima prilike nek vidi finale EP88 i njegov gol Rusima, savrsenstvo fudbala

sto se tice Berkampa, SP98 utakmica protiv Argentine, stvarno sjajan fudbaler, ja ga nisam voleo zbog pljavosti u igri

Ja sam prvo čuo za Leonarda(bile popularne nindža kornjače :lol: ), pa za Rivalda valjda.
Prvog se ne sećam kao igrača(mada mi se "negde tamo mota" njegova slika u glavi), dok se drugog dobro sećam(i lika(liči na jednog mog daljeg rođaka :mrgreen: ) i dela)

Back