Christina Bg 92
Ističe se
- Poruka
- 2.139
aha.....to je zbog zabune....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ti mislis.....cio svijet ga voli!!!!
![]()
da li je fanovima kronalda to uopshte bitno ?!?!?! njima je najbitnije kako on izgleda....u prevodu - koliko ima gela i pudera na sebi....
to nije tacno....meni nije najbitnije kako on izgleda,nego volim manchester united i pratim njihove utakmice i Krsto bas dobro igra!!!i vi pricajte sta god hocete al' svi znaju da on super igra....
to nije tacno....meni nije najbitnije kako on izgleda,nego volim manchester united i pratim njihove utakmice i Krsto bas dobro igra!!!i vi pricajte sta god hocete al' svi znaju da on super igra....
Oooo, pa ovde ima komicara![]()
Ne kazem da nije dobar. Ali sad bas najbolji????!!!! Tesko.
Samo se ti tak0 tesi...RONALDO JE NAJBOLJI,a to svi znaju,samo sto neki ne zele da priznaju!!!
Sta je samo Kaka radio celom timu Manchestera prosle sezone ...![]()
christina je u pravu.vas samo briga koliko gela ima u kosi i pudera na licu.
p.s. i koja mu je boja laka za nokte,na nogama.
Samo se ti tak0 tesi...RONALDO JE NAJBOLJI,a to svi znaju,samo sto neki ne zele da priznaju!!!
Ja sam prvo čuo za Leonarda(bile popularne nindža kornjače), pa za Rivalda valjda.
Prvog se ne sećam kao igrača(mada mi se "negde tamo mota" njegova slika u glavi), dok se drugog dobro sećam(i lika(liči na jednog mog daljeg rođaka) i dela)
Bas sam na taj mec pomislio pre nego sto sam poceo da pisem zadnji predzadnji post, Kaka i pre svega Sedorf su odigrali perfektno, a CRonaldo se nije video; ali jbg zato on daje 2-3 gola Fulamu![]()