coja_KV
Zainteresovan član
- Poruka
- 161
anri naravno:-D:-D:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mene zivo zanima zastoNiti je lep, niti je sladak...niti je *****
. Da je dobar igrac to stoji, ali tebe to ne zanima. Dakle, zasto ti se svidja Ramos
Meni je recimo omiljeni igrac Kaka:grin: em je lep, em je sladak[/QUOTE
Malo kasnim sa odgovorom ali dobroOdakle znas ti da mene to ne zanima??svidja mi se kako igra,dobar je igrac i to je to....i slazem se sa tobom u vezi Kake
![]()
Grande...Antonio Di Natale( 10 ) - Udinese Calcio
Jaooo GRIZZLY! Pa ja te obozavamStvarno je igracina...pravi vodja!
Ali Teri je Teri!;-)
Ne mogu da promenim, nesto zeza. Ali evo TERRY, TERRY, TERRY, TERRY!!!!Jaooo GRIZZLY! Pa ja te obozavam! JEDAN JE TERY!
Auuu bre koliko vas ima sto volite cika Terija pa vi lagano mozete da otvorite njegov fan klub u Srbijistvarno je car,zna svoj poso i obavlja ga maximalno korektno,skidam mu kapu...
Moja kapa je odavno dole, a upravo si se upisao na moj spisak omiljenijih clanova.Auuu bre koliko vas ima sto volite cika Terija pa vi lagano mozete da otvorite njegov fan klub u Srbijistvarno je car,zna svoj poso i obavlja ga maximalno korektno,skidam mu kapu...
Moja kapa je odavno dole, a upravo si se upisao na moj spisak omiljenijih clanova.![]()
vojvodo,jeka mozda izgleda ...tako bezopasno i ljubazno,ali kad sam ja jednom rekla da me boli ***** za Terryja ozbiljno se naljutila na mene...ali srecom,trajalo je 24 sata
@ Sara, Vojvoda Samo vi zezajte...![]()
![]()
@Vojvoda Ako da auto gol, pa boze moj svima se desava, zar ne?![]()