sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
i Derbiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako ćeš da ih porediš majku mu, napadača i plejmejkera?
Šta ti misliš ko je bolji, Runi ili Džerard?
Pa majstore nisam znao da je Del Piero napadac.
Ako s gledao neke meceve sa svetskog prvenstva 1998 i 2002,on je igrao plajmejkera i levo krilo.Isto tako dobro igra i u napadu.Ali prirodna pozicija mu je na sredini.
Da si se malo vise zainteresovao mozda bi i cuo da je Roberto Badjo(rec je o Juve-u) prodat da bi se oslobodila pozicija tada mladom Del Pieru, a koliko se secam Badjo je bio napadac, pa logicno da je del pieru prirodna pozicija u napadu
Eh, fudbalski...Ovde je svakom omiljeni igrač simpatičan, pa rek'o i ovaj je :wink:
I meni je Žilberto simpatičan(fudbalski mislim)
Zaboravih i Serhia Ramosa....on mi je jedan od omiljenih igraca!!!
Ima ih dosta - izdvojio bi Kaka',Ibrahimovic,C.Ronaldo,...
Kako trpas Kaku u isti kos sa ovim pajserima...:x
Pa nemoj sad nisu oni toliko losi,drugo je sta ti volis,a drugo je sta je dobro.;-)
Nisam ja ni rekao da su losi. Solidni su to igraci, pogotovo Kronaldo. A za Ibrahima je dovoljno reci da igra u Interu...i ne samo to, on je najbolji igrac Intera a to je dovoljan razlog da sa moje strane bude proglasen pajserom godine![]()
Zato sto ti najverovatnije navijas za AC Milan,a ponovo ti kazem ne mesaj strast sa realnoscu.Ja nisam neki obozavaoc Milana,ali ispao bi budala da kazem da je Kaka' los igrac.
Sta cu kad sam strastven!
Fudbal je strast!