Vas nacin da raskinete sa devojkom

Ja obično tako, uvek upali.
Ali danas ona mene ostavi sa gomilom reči, neke su bile polu- uvrede, neke uvrede :zelenko:jer nikako nisam hteo ninakav doček Nove.
Najlepše mi kad nisam u gužvi, a pošto to neće da razume, i nikad nije mogla, nego stalno drami nešto, onda je super ispalo danas.
I feel so free !!!!!!!!!!!!!:zskace:

Ako ne moze da te razume, nije za tebe !

Onda ti je bolje bez nje .....

Ja obično tako, uvek upali.
Ali danas ona mene ostavi sa gomilom reči, neke su bile polu- uvrede, neke uvrede :zelenko:jer nikako nisam hteo ninakav doček Nove.
Najlepše mi kad nisam u gužvi, a pošto to neće da razume, i nikad nije mogla, nego stalno drami nešto, onda je super ispalo danas.
I feel so free !!!!!!!!!!!!!:zskace:
nisi joj valjda cestitao novu godinu???
ma otkaci tu polovaru ko zardjali vagon da te ne koci vise , baci je ko vuc krompir i uvali nekom drugom nesrecniku pa nek se on bakce....

Evo kako je Vujaklija pojasnio pristup prema dosadnim polovnjacama.

Šut u dupe

Metoda ispraćanja nepoželjnih gostiju kao i onih koji su se zadržali duže nego što su poželjni.
Dakle na ovaj nacin vi ispracate nepozeljnu zensku personu cije vam drustvo i prisustvo vise ne prijaju , dakle nista licno u pitanju je vas nacin resavanja problema nepozeljne gosce.z;)

Nije ti to lose ali na tu pricu treba dodati i ono glavno za kraj, dakle kad je tako nalozis i izobecavas joj sve i svasta onda samo odleprsas i nestanes bez traga ostavljajuci je u teskom rebusu.Posle nekog vremena se pojavis sa nekom klinkom i kazes joj da volis drugu a njoj za utehu kazes da je nisi nikada ni voleo jer je matora i nikakva.

Razbusenu polovnjacu treba odmah pedalirati cim predosetis da stvari krecu u nepozeljnom pravcu.Kome treba matora cangrizava gnjiloguza polovnjaca kad je grad sad prepun trtastih jedrih klinki .

Kolega je u pravu samo jos da napomenem da ova nije izdrzala i da se preobratila prerano, i time pokazala svoju pravu prirodu....
Sta mislis da si se ozenio, ona trudna, i da ti ovako uradi? Bilo bi mnogo teze izaci iz tog pakla i gomila njih je tako nasamarena....
Evo ti jedan istinit primer , bila nova godina i moj buraz svratio kod jedne moje bivse gde radi u prolazu (busna polovnjaca presao bataljon preko nje ,pusi guta i sve, lazljiva namazana al glumi dobro i ima facu nevinasce) i pitao je gde je bila i ona kaze nisam isla nigde bila kuci ,moj ***** dezurao pa nisam htela bez njega (inace lik ne zna nista teska betica cim su njega ostavili da dezura, plus zaljubio se) z:shock:

Eto ti primer kako mogu da glume ,smerne ,fine i postene,dok se ne uvale...naravno posle ga varala, lik se razveo posle par godina i nadrljao postenski....

Poslednja izmena:
Evo kod mene je u smeni jedna mlada pripravnica veceras joj sleduje nova porcija trpanja. Najavio sam joj to jos pre nove godine da se spremi za orgije:zstidljivko:.Kad je dosla da stazira glumila mi je tu neku sveticu i pokusala je da vrda u fazonu da ima verenika ali sam je lako obrlatio i da vidis cuda mala se opasno navadila.Tesko zabu u vodu naterati.:zskace:

uh pripravnice se taslace ko nenormalne secam se mojih mladalackih dana samo sto sam se zaposlio, ma sve one malo glume i tvrde pazar dok se ne uvere da je sigurno i da nece da se sazna.
Jadan taj patofna-verenik, buduci muz ,verovatno nije dobio ribe od nje ni za novu godinu....:hahaha:
hahaha kakvih naivcina sve ima da ne poverujes.....:zblesav:

nisi joj valjda cestitao novu godinu???
ma otkaci tu polovaru ko zardjali vagon da te ne koci vise , baci je ko vuc krompir i uvali nekom drugom nesrecniku pa nek se on bakce....

NIsam, mada me malo grizla savest, red je, ali ipak nisam...da me ne obrlati ponovo ili da krene da piča "kako je jurim".(Jurim ja u suprotnom pravcu, hahaha)
A ti si u pravu, vec sam cuo sa kojim će drustvom za Srpsku Novu i koga je tu nameračila kao sledeću žrtvu.

Mani stvarno dobro ovako. Najbolji savet za raskid dajem iz iskustva: učini sve da zvanično ONA raskine, a ti otšetaš slobodan i veseo.:zskace:

NIsam, mada me malo grizla savest, red je, ali ipak nisam...da me ne obrlati ponovo ili da krene da piča "kako je jurim".(Jurim ja u suprotnom pravcu, hahaha)
A ti si u pravu, vec sam cuo sa kojim će drustvom za Srpsku Novu i koga je tu nameračila kao sledeću žrtvu.

Mani stvarno dobro ovako. Najbolji savet za raskid dajem iz iskustva: učini sve da zvanično ONA raskine, a ti otšetaš slobodan i veseo.:zskace:

kakva savest prema beskrupuloznoj polovari ,ides dalje u nova osvajanja i pobede trazis bolju(nevinu) jer bolja postoji ,.....klasika zene su ko majmuni- ne pustaju jednu granu (muskarca) dok se ne uhvate za drugu.

Zene se bez muskarca zapravo drze rukama za vazduh.Nisu nikad bile sposobne bilo sta da stvore bez pomoci muskarca i njegove kontrole.Cak ni najobicniji tipicno zenski kucni poslovi ne mogu biti valjano obavljeni bez kontrole muskarca.Muskarac uvek mora da naredi i zapovedi zeni sta kad i kako da uradi.

Back