Ma jesi. Zato sam baš tebe i pitala.da, definitivno. Al nisam ti ja neki prilazi ac iskreno, ja idem na sigurno
Imaš to prirodno samopouzdanje kojem ne treba kalkulacija i glumljenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jesi. Zato sam baš tebe i pitala.da, definitivno. Al nisam ti ja neki prilazi ac iskreno, ja idem na sigurno
ne znam sta sa kazem, postidela si meMa jesi. Zato sam baš tebe i pitala.
salu na stranu, kalkulacija je providna, a glumatanje ne traje, uvek treba biti ono sto jesiMa jesi. Zato sam baš tebe i pitala.
Nemoj odmah da se uobraziš, nije ovde cilj da ti dajem kompliment.ne znam sta sa kazem, postidela si me![]()
dobar je Sensei, on sve vidi iz natalnih kartiNemoj odmah da se uobraziš, nije ovde cilj da ti dajem kompliment.
Ti si samo pokazni primer za @Sensei-a u našoj diskusiji
Sad što je ispalo pohvalno - hbg, nije mi bila namera
![]()
Ти онда мора да си чворак?Na kruski![]()
Ти онда мора да си чворак?
Сврака?Opet si promasio.
Pogadjaj opet![]()
Dakle, prelazimo na vredjanjeСврака?
Dakle, prelazimo na vredjanje?
Које птице највише воле крушке?
ChatGPT said:
Птице које највише воле крушке углавном су оне које једу воће и семенке. Најчешће су то:
Међутим, дроздови су најпознатији по томе што радо једу крушке у баштама и воћњацима. Ако желиш да привучеш птице које воле крушке, слатке и сочне, дроздови су најбољи кандидати.
- Дроздови (нпр. црвени и црни дрозд) — воле слатко воће као што су крушке, јабуке, бобице.
- Словенски врабац — иако више семе, понекад једу и воће.
- Совије очи — птице које једу воће, нарочито у јесен.
- Синице и други мањи птичићи понекад једу воће кад је доступно.
Svraka je jedna od najinteligentnijih ptica. I najhrabrijih.Сврака?