VAŠ KRAJ

oleeee.jpg

Ee,..al najjace juce u Košutnjaku,neki pajser trči,pa stane i kao.."sparinguje sa nevidljivim protivnikom" i ispušta one zvuke fffff..ffffff.ff.ff.fffff.ff :neutral:,a ispred njega ide žena,njegova..ne'am pojma...ja tamo kad odem,odem da se opustim,ono..da izblejim,rnem,popijem pivo i tako..

Nego...jel idete vi u Košutnjak i koliko često?
Može i neka fotka,ako imate...:)

Poslednja izmena:
Zivim na 150 m od Košutnjaka i kad vidim ujutru dok setam psa sta ostave iza sebe ti sto jedu i piju, hebu po košutnjaku zlo mi je.

Posle prvomajskih praznika košutnjak je bio djubriste a ne šuma ....deponija.
Nikad necu shvatiti ako je vec uzitak jesti u prirodi zasto onda tu istu prirodu prljati ???
Jel bas jako tesko pokupiti svoje kese sa djubretom i poneti do kontejnera :dontunderstand:

O pikavcima necu ni da govorim.

A sto se filma tice ....propustili ste matorog kineza koji vezba taj-či ....to je dozivlaj ko u cirkusu mame mi moje. Čak se i moj pas ludo provodi gledajuci ga .

Zivim na 150 m od Košutnjaka i kad vidim ujutru dok setam psa sta ostave iza sebe ti sto jedu i piju, hebu po košutnjaku zlo mi je.

Posle prvomajskih praznika košutnjak je bio djubriste a ne šuma ....deponija.
Nikad necu shvatiti ako je vec uzitak jesti u prirodi zasto onda tu istu prirodu prljati ???
Jel bas jako tesko pokupiti svoje kese sa djubretom i poneti do kontejnera :dontunderstand:

O pikavcima necu ni da govorim.

A sto se filma tice ....propustili ste matorog kineza koji vezba taj-či ....to je dozivlaj ko u cirkusu mame mi moje. Čak se i moj pas ludo provodi gledajuci ga .
e..kapiram te...bas je uzas,ljudi su stoka,ja za prvi maj nikad nisam bio tamo..u stvari nikad nigde nisam bio za prvi maj,jer ne "obelezavam" taj datum,a svoju flasu od piva i kutiju od cigara sam uredno bacio u kantu kod kosarkaskog terena :)

Bila sam dok je bio onaj veliki sneg i prelepo je bilo, bas prava idila. Nazalost ne idem cesto, nije mi bas blizu. Mozda da su u funkciji mini golf tereni bih isla cesce. Pogled sa ski staze je jedan od najlepsih u gradu. Volim setnje stazicama, tako sam jednom nabasala na spomenik podignut na mestu ubistva kneza Mihaila.

Ako mene pitate potpuno je neverovatno da jedno takvo mesto kao sto je mesto ubistva Kneza Mihajla bude tako zapusteno i zakorovljeno, i sad da sprovedete anketu u Knez Mihajlovoj ulici niko ne bi znao gde je to.

Mi smo ga namenski trazili pre jedno par godina i jedva al jedva nasli od korova i djubreta.
pri tom nema nikakve table ni oznake ni bilo cega sto bi ukazalo na to gde se nalazis ...

To je nasa istorija ....tako mi cuvamo svoje korene.

A kad vec pomenuste ski stazu, opste je poznato da sam ja apsolutni fan iste , pisala sam o tome nasiroko i naveliko. Ne postoji nista opustenije i prijatnije nego prva jutarnja kafa na stazi . Jos ako imate drustvo koje ume da cuti .....milina :)

Ako mene pitate potpuno je neverovatno da jedno takvo mesto kao sto je mesto ubistva Kneza Mihajla bude tako zapusteno i zakorovljeno, i sad da sprovedete anketu u Knez Mihajlovoj ulici niko ne bi znao gde je to.

Mi smo ga namenski trazili pre jedno par godina i jedva al jedva nasli od korova i djubreta.
pri tom nema nikakve table ni oznake ni bilo cega sto bi ukazalo na to gde se nalazis ...

To je nasa istorija ....tako mi cuvamo svoje korene.

A kad vec pomenuste ski stazu, opste je poznato da sam ja apsolutni fan iste , pisala sam o tome nasiroko i naveliko. Ne postoji nista opustenije i prijatnije nego prva jutarnja kafa na stazi . Jos ako imate drustvo koje ume da cuti .....milina :)

A jel ti bas oces da ti zavidim na tome :lol:
Znas li kad bih ja trebalo da ustanem da stignem na prvu jutarnju kafu tamo :lol:
A verovatno je tada i najlepse, jer nema guzve, a pogled odluta u daljinu, mirise kafica :P
Ipak cu da dodjem bar jednom :lol:

Inace se u Kosutnjaku nalazi i spomenik srpskim vojnicima poginulim u odbrani Beograda 1915, a podigli su ga Nemci. Na spomeniku pise:
"SPOMENIK SRPSKIM RATNICIMA JUNAČKI IZGINULIM BRANEĆI BEOGRAD U JESEN 1915. GODINE PODIGNUT JE PO NAREĐENjU KOMANDANTA NEMAČKE VOJSKE MARŠALA FON MAKENZENA KAO IZRAZ POŠTOVANjA HRABRIM PROTIVNICIMA.“

Mislim da je ovo jedinstveni spomenik u svetu, a opet cini mi se da malo ko zna za njega.

Back