Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Al ste loši....uhvatili ste se za to slovo i ne puštate.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obućara takođe imaš preko puta Osnovne škole Filip Kljajić (u Gogoljevoj ulici), a staklorezca ispod poslastičarnice Robot preko puta Ponča. Nije na odmet da znaš više mesta gde možeš da odeš.Od skoro sam na BB, blizu Meka, pa me interesuje, gde u blizni ima:
1. Obucar
2. Hemijsko ciscenje
3. Staklorezac
))
Hvala svima unapred...![]()
Obućara takođe imaš preko puta Osnovne škole Filip Kljajić (u Gogoljevoj ulici), a staklorezca ispod poslastičarnice Robot preko puta Ponča. Nije na odmet da znaš više mesta gde možeš da odeš.
Slovo je ispravljeno, a vidim da ste svejedno razumeli pitanje.Al ste loši....uhvatili ste se za to slovo i ne puštate.
![]()
Bash mali broj ljudi sa strane(tj iz drugih delowa grada) woli nbg,ali ja ga ne bih menjala ni za shta....ima neshto posebno u tim betonskim zgradama...i terenima...hahah nalupala sam se....pozzzz swima![]()
pozz i tebi....novi beograd je postao sasvim ok mesto. animozitet ga prati iz ranijih vremena, kada je bio peščara sa soliterima... sada je zeleno i ima lepe parkiće. kod naše zgrade, za divno čudo, čitav jedan plac uređuju da bude park - nema sega-mega marketa, nego drveće, popločane staze, lampe. kažu de će biti i fontanica...super!
Šta li se od lepota krije leti u Sremčici?
Senjak... Tu sam provela svoje detinjstvo...![]()
Pa odkud je Senjak periferija?
Izvinjavam se, biću dobar neću nikad više...devojko sa periferije![]()
Definisi "provedem" !