VAŠ KRAJ

Od skoro sam na BB, blizu Meka, pa me interesuje, gde u blizni ima:
1. Obucar
2. Hemijsko ciscenje
3. Staklorezac
:)))
Hvala svima unapred...:hvala:
Obućara takođe imaš preko puta Osnovne škole Filip Kljajić (u Gogoljevoj ulici), a staklorezca ispod poslastičarnice Robot preko puta Ponča. Nije na odmet da znaš više mesta gde možeš da odeš.

Pozdrav svima, jel moze neko da mi kaze gde se nalazi stadion FK Radnicki Novi Beograd?
Moj brat se seli uskoro na NBG pa bi pokusao tamo da zaigra a ne zna stadion gde je :)
Takodje jos neke informacije o klubu su dobrodosle, pozdrav svima

Bash mali broj ljudi sa strane(tj iz drugih delowa grada) woli nbg,ali ja ga ne bih menjala ni za shta....ima neshto posebno u tim betonskim zgradama...i terenima...hahah nalupala sam se....pozzzz swima :heart:

pozz i tebi....novi beograd je postao sasvim ok mesto. animozitet ga prati iz ranijih vremena, kada je bio peščara sa soliterima... sada je zeleno i ima lepe parkiće. kod naše zgrade, za divno čudo, čitav jedan plac uređuju da bude park - nema sega-mega marketa, nego drveće, popločane staze, lampe. kažu de će biti i fontanica...super!

Slika007.jpg
[/IMG]

Bash mali broj ljudi sa strane(tj iz drugih delowa grada) woli nbg,ali ja ga ne bih menjala ni za shta....ima neshto posebno u tim betonskim zgradama...i terenima...hahah nalupala sam se....pozzzz swima :heart:

pozz i tebi....novi beograd je postao sasvim ok mesto. animozitet ga prati iz ranijih vremena, kada je bio peščara sa soliterima... sada je zeleno i ima lepe parkiće. kod naše zgrade, za divno čudo, čitav jedan plac uređuju da bude park - nema sega-mega marketa, nego drveće, popločane staze, lampe. kažu de će biti i fontanica...super!

Za mene je preseljenje sa Vracara u blokove kod okretnice tramvaja pocetkom devedesetih bio sok i bilo mi je stvarno tesko da se naviknem. A onda je taj deo poceo da ozivljava...
Sada sam u Mirijevu i nedostaje mi Novi Beograd, setnje pored Save ili kroz blok 45, pa muvanje po Piramidi.
Novi Beograd nekad, kad je bio zaista samo spavaonica i danas su dva sasvim razlicita grada. A cinjenica je da i danas ljudi koji nisu ziveli tu imaju odbojnost prema njemu.
Zao mi je samo sto se i previse gradi i postaje pravi sarenis i nesklad od tih novih zgrada u blokovima.

Back