VAŠ KRAJ

moj kraj je strashno bucan i moja pluca mozda vise nisu u stanju da to podnesu. to je pocetak 29.novembra. inace je odlicno jer zivim u gradu to mi se dopada ali isto tako ima i mane a to su autobusi. plasim se kerova ovde ih bas i nema. odnosno bucan+zagadjen :(
tako da to bas i nije kraj, ne smatram to krajem, kraj je recimo kad zivis u braci jerkovic blok 1

ne volim sto ima toliko predgradja, ljudi izpredgradja su zilaviji od nas iz grada i nadjacace nas. mada sam druga generacija, mama je rodjena u bgd tata nije, mamini su se doselili oko i posle rata

Novi Beograd, 5 min do savskog keja....priroda i reka na 5 minuta od betona..
Volim Nbgd ma obožavam i kada završe aqua park biće super.. Pored njega
svidja mi se Bežanija i Cerak prelep i miran kraj

A ja patim za svakim delom Beograda... Posle 12 god. zivljenja u raznim delovima grada morala sam da se vratim u usranu provinciju jer moji vise nisu mogli da mi placaju kiriju. Sad sam kao pocela sama da zaradjujem, pa se iskreno nadam da ce doci dan kada cu se jednom za svagda vratiti u NAJLEPSI i NAJUZBUDLJIVIJI na svetu. Izdvojila bih 21. novobeogradski blok - zbog blizine starog dela grada, zbog blizine reke, zbog puno otvorenih povrsina; Dedinje - zbog svih onih prelepih bezbriznih godina provedenih u tom kraju i kraj oko Tasa - zbog crkve Sv. Marka, zbog mog fakulteta i najvecih mojih ljubavi...
Moj Beograde, venem kad nisam u tebi! Ali, vraticu se ja, makar mi bilo poslednje!
I da, imam trip, posto sam tako lutalica po svetu, da kad umrem jednog dana, gde god to bilo, da me kremiraju i moj pepeo prospu sa Kalemegdana ispred Pobednika, pa neka me kosava nosi...

Moj kraj... pa za mene najlepsi .. sve mi je na 5 minuta .. zeleznicka, autobuska, Knez... zivim u centru ...ne znam da li bih mogla da zivim u nekom drugom delu grada.. navikla sam se na centar...

boli tebe elan...sve ti pod nosom....jos u Beogradu

a moj kraj je bio pre dva dana blok 30 i ponekad onaj kraj Brace Jerkovic gde je ona hala(ne znam koji zenski odbojkaski klub igra u njoj) ali tu negde.....
...naravno, samo kada sam u gostima

a blok 30 mi je extra, preko puta SIV pa iza njega staza za bajs pa sam se malo vozao od Zemuna pa do muzeja primenjenih umetnosti...ma bilo mi super 10 dana u gostima...mog'o bi ponovo:)

xpajamacax:
banovo brdo.
e, žarkovac....nemoj da se guraš u brđane
bad_egg.gif

žarkovo nije banovo brdo.
žarkovo je selo, kraj čukarice ( nekada je tako vođeno u knjigama)
priznajem samo do mosta...do stare okretnice 23-ojke
e vidi se da pojma nemaš.Ubuduće nemoj da se ovoliko brukaš.Sad će čika da te nauči...Banovo Brdo je bilo deo Žarkovačkog atara.Da se razumemo ja sam živeo na BB od rođenja pa do svoje 26. na Košutnjaku kraj bazena:ne branim Žarkovce nego samo kažem da ne govoriš neargumentovano.A da su bugari...to jesu :razz: :wink: .Šala ,žarkovci,bez ljutnje

Mislim ono tamo mi je jedna rodbina svaki skoro vikend dolazim kod njih panekada budem i na vise dana, odlicno je. U pitanju je blok 30 tako da ono za to vreme neko sto dolazim tamo niko me ni nedira uvek se neki "ortaci" skupljaju ispred ulaza mislim ono. Tu je o odmah stanica sve je ok. Pozdrav za sve...

u svakom se bloku ortaci skupljaju ispred ulaza :):)
evo ja se bas vratio sa piva :)
btw, ja sam komsija tvojoj rodbini ja sam u 38. bloku....
nego, svi ti blokovi su k'o mala sela, na jako bliskom rastojanju...znas sve ljude iz bloka, makar iz vidjenja, kad odes do prodavnice bar 3 puta kazes nekom cao, svi se znaju, svi pricaju price o drugima...
a ti sto piju pivo....to su uglavnom iskusni blokmeni koji bleje po bloku i imaju paranoju da kad odu negde preko reke, da ce neko da ih bije :) bas sam pricao sa jednim ortakom koji je isto u tom tripu :)

Ima vrlo dobra biciklisticka staza, i duge staze za setnju, a to meni vrlo odgovara, blizu je savski kej, i to mi savrseno odgovara, ako ne nadjem stan na Slaviji, onakav tacno kakav sam opisala ili na Vracaru, onda cu iznajmiti stan u Novom Beogradu.

Back