varijacije na temu

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.033
daklen, el uvek vazi da je omiljena poza omiljena poza, a ne zavisi od partnera?
mislim, el nije da sa svakim partnerom te poze variraju, tako da sa nekim volite posebno odgore, a sa nekim posebno otpozadi i sta ti ja znam:think:

"aj raspicci blago cici" :rotf:

mao ce tung

Uglavnom ne zavisi od partnera, al' ne smem da kažem koja mi je omiljena.

ne razumem što ne bi rekla...? :confused:
...misim...el si poznata širom sveta po nekoj junik pozi koju samo ti na svetu koristiš, pa će da te prepoznaju, il šta...ne kontam...:/

...misim...zabole me koja ti je omiljena, nego čisto konstatujem da nema razloga da ne kaeš taku stvar...:/
...to ti je na ljisu ko kad u leksikonu pitaju koji ti je najomiljeniji sladoled...:lol:

pa evo ovako recimo ja sam zbunjena:)
jer na primer misionar sa jednim deckom je bila bezveze a sa drugim savrsena.
i sad, pitam ja vas, el volim ja tu pozu el ne volim?:think: ne znam vise nista:sad2:

moracu hitno da podsetim :sad2:

eh, kod mene nista dugo ne traje pa ni omiljena poza.....menjalo mi se kroz zivot a i menjalo sa partnerom....sad su mi omiljene: sa strane ja okrenuta ledjima ukljuceno i sa mojim zalaganjem, da lezi preko mojih ledja-za orgazam idealna, da sam na njemu ali okrenuta prema njemu i povijena unazad prema njegovim nogama....a kad nam situacija dopusta, obavezno kuhinjski sto.....:D

eh, kod mene nista dugo ne traje pa ni omiljena poza.....menjalo mi se kroz zivot a i menjalo sa partnerom....sad su mi omiljene: sa strane ja okrenuta ledjima ukljuceno i sa mojim zalaganjem, da lezi preko mojih ledja-za orgazam idealna, da sam na njemu ali okrenuta prema njemu i povijena unazad prema njegovim nogama....a kad nam situacija dopusta, obavezno kuhinjski sto.....:D

pa to je poza Astal da blista bejbi... :hahaha:

Back