- Poruka
- 43.954
Slobodan muskarac preko 40 definitivno ima falinku.
Slobodna zena preko 35 isto.
Mislim da u brak treba uskociti u 20-tim
Za brak je sem ljubavi potrebna i odredjena doza naivnosti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slobodan muskarac preko 40 definitivno ima falinku.
Slobodna zena preko 35 isto.
Vecinom je tako.odakle ti to.
mozda je muskarac preko 40 godina razveden pa je slobodan ili zena takodje
Kad mi kaze da ima 35 i da je mlada i slobodna…Mislim da u brak treba uskociti u 20-tim
Ako padnem, padu sam i bila sklonajednom ces se spotaci![]()
Da li je realno.Која наука?
Ако мушкарци варају више, варају са женама, или мислиш да су сви као ти?
Значи, колико мушкараца швалера толико и жена, у нормалним, хетеросексуалним, везама.
Не брукај се ти. Да би мушкарци варали, требају им жене (за тебе то не важи). Ако то не раде са удатим, испада да су све супер швалери и сви то раде са младим, неудатим и још их има толико да покрије твоју науку?Da li je realno.
Imaš deset bračnih parova. Da li je matematički moguće da su tri žene prevarile muža, a da su četiri muškarca prevarili svoje žene?
Probaj ovaj put da ne brukaš ETF.
Da li je moguće da toliko nemaš pojma.Не брукај се ти. Да би мушкарци варали, требају им жене (за тебе то не важи). Ако то не раде са удатим, испада да су све супер швалери и сви то раде са младим, неудатим и још их има толико да покрије твоју науку?
Већ сам ти једном подарио цуцлу! Користи је па ми се јави за коју годину.Da li je moguće da toliko nemaš pojma.
Nije ti palo na pamet da žena može da spava sa dva različita muškarca?
Znači u takvoj konstelaciji imaš jednu ženu koja je prevarila muža i dvojicu muškaraca koji su prevarili ženu.
Ako ti još uvek nije jasno, mogu da tu nacrtam, uvek sam bio strpljiv sa osobama koje sporije kapiraju.
Fala klincu da si najzad ukapirao. Pališ na guranje.Већ сам ти једном подарио цуцлу! Користи је па ми се јави за коју годину.
неки опет кажу, да ако је из љубави, није грех.7. ne čini preljube
Isto kao sto zenske kazu na svakom dejtu da su nevine.Pa oženjeni lažu da su neoženjeni
Jel ovo susret Fibi, Monika, Rejčel?Moja drugarica, udata, nedavno traži hitnu kafu sa nas tri najbolje njene drugarice. Tuga, u očima očaj. Šta je bilo? Vara me. Šok, tuga, nevjerica nas tri, sve smo na rubu plača zbog nje i prva dođem sebi i upitam je: kako znaš?
-počeo redovno prati zube
![]()
Ko više vara ? Ženske ili muškarci ?
ali ako tebi uspeva, kako si pisao, da zavedeš i budeš za udatom, to ne znači da iz toga možeš da izvlačiš opšte zaključke. pomisli da si oženjen da li bi ti bio veran i eto ti odgovora.
dakle , sta onda?Pa vidiš i sama da je muškarcu dato da povali jer nema skrup
A brak predje u naviku , postovanje i sigurnost sto je recimo opet katastrofa
Nemoj se udavati
od toga treba bjezati pogfotovo ako si samac nijesi u vezi. jer ako se zaljubis zavolis, ne gine ti ebena ceznja.ali ako tebi uspeva, kako si pisao, da zavedeš i budeš za udatom, to ne znači da iz toga možeš da izvlačiš opšte zaključke. pomisli da si oženjen da li bi ti bio veran i eto ti odgovora.
Mislim da u brak treba uskociti u 20-tim
nazvala si zenske?Ko više vara ? Ženske ili muškarci ?
Zašto ljudi žive u vezama i braku i idu na stranu ?
I kako možete odlaziti u crkvu kad znate da krsite božiju zapovest
7. ne čini preljube
![]()

uce kad se zavole... neko sa 20 neko sa 25...Slažem se da u brak treba stupati u dvadesetim godinama, da zajedno rastete, gradite, stvarate iskustva, prolazite kroz situacije koje su vam nepoznate i iz toga zajednički izlazite jači i stabilniji. Brak je putovanje, ne destinacija.
A ko više vara? Pa onaj koji nema skrupula, časti ni obraza![]()