Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 72.661
Pa oženjeni lažu da su neoženjenivaraju isto jer ko sa kim vara?
sigurno muskarci ne varaju sa tarabama![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa oženjeni lažu da su neoženjenivaraju isto jer ko sa kim vara?
sigurno muskarci ne varaju sa tarabama![]()
zato ne skaces u krevert cim ga vidis nego ukapiras da li mozes uvek da ga zoves, da li je uvek dostupan..lako se to da proveriti.Pa oženjeni lažu da su neoženjeni
Moja drugarica, udata, nedavno traži hitnu kafu sa nas tri najbolje njene drugarice. Tuga, u očima očaj. Šta je bilo? Vara me. Šok, tuga, nevjerica nas tri, sve smo na rubu plača zbog nje i prva dođem sebi i upitam je: kako znaš?zato ne skaces u krevert cim ga vidis nego ukapiras da li mozes uvek da ga zoves, da li je uvek dostupan..lako se to da proveriti.
Moja drugarica, udata, nedavno traži hitnu kafu sa nas tri najbolje njene drugarice. Tuga, u očima očaj. Šta je bilo? Vara me. Šok, tuga, nevjerica nas tri, sve smo na rubu plača zbog nje i prva dođem sebi i upitam je: kako znaš?
-počeo redovno prati zube
![]()
ja sam neozenjen i nikad nisam imo devojku, ni decka, niti bilo kakvu blizu emotivnu konekciju osim sa jednom (preko interneta, nista uzivo) kojoj sam se zgadio, a vec ima i muza sa kojim ima dete, imam 23 godine, za one koji ne znaju, baj da vejPa oženjeni lažu da su neoženjeni
Moja drugarica, udata, nedavno traži hitnu kafu sa nas tri najbolje njene drugarice. Tuga, u očima očaj. Šta je bilo? Vara me. Šok, tuga, nevjerica nas tri, sve smo na rubu plača zbog nje i prva dođem sebi i upitam je: kako znaš?
-počeo redovno prati zube
![]()
Sve im je oprošteno.A šta ako ne idu u crkvu?
Ako se udajes samo da bi bila sigurna, materijalnog obezbeđena i poštovana, ali bez ljubavi, nemoj se udavati.Pa vidiš i sama da je muškarcu dato da povali jer nema skrup
A brak predje u naviku , postovanje i sigurnost sto je recimo opet katastrofa
Nemoj se udavati
Ako se udajes samo da bi bila sigurna, materijalnog obezbeđena i poštovana, ali bez ljubavi, nemoj se udavati.
To je to, još jedan razlog

sve ima početak i kraj,ali ako se udaješ,ženiš treba biti iz ljubavi ,pa dok traje traje, sve ostalo je Vasa LadačkiUdaljeno se iz ljubavi ako je posledica dugog braka da imamo naviku , postovanje i sigurnost a to je vama muškarcima okidač da varate a ženama nije
Tako si ti rekao !
P.s ja sam sama materijalno obozbedena
I nikad nisam rekla daj već sam imala jer sam radila uvjek
Nisam siguran, ozenjeni obicno igraju na kartu da su ozenjeni kada traze nesto... ozenjeni su na neku foru privlacniji, to im je adutPa oženjeni lažu da su neoženjeni

A ono jes. Razveden da je valjao ne bi ga ostavila, slobodan da je valjao neka bi ga već uzela, udovac ubio jednu i tebe će. Oženjeni zakon?Nisam siguran, ozenjeni obicno igraju na kartu da su ozenjeni kada traze nesto... ozenjeni su na neku foru privlacniji, to im je adut![]()
jednom ces se spotaciFlertujem ali ne varam. Taj flert meni znaci, a realno je benigno.

cek, zar ne rece da si se udala sa 20?!
P.s ja sam sama materijalno obozbedena
I nikad nisam rekla daj već sam imala jer sam radila uvjek
A ono jes. Razveden da je valjao ne bi ga ostavila, slobodan da je valjao neka bi ga već uzela, udovac ubio jednu i tebe će. Oženjeni zakon?![]()
Ogorčena je ta, ja ne mislim takoMotorna plavuša vazda kaže ab einem gewissen Alter ist es mit den Männer wie mit Toiletten entweder besetzt oder beschissen
Znaci malo je vulgarno ali je tako
Muškarci su kao WC ili su zauzeti ili su srranje da oprostite Al ona tako kaže ima 49 godina i razvedena

Nije tačnoSlobodan muskarac preko 40 definitivno ima falinku.
Slobodna zena preko 35 isto.
odakle ti to.Slobodan muskarac preko 40 definitivno ima falinku.
Slobodna zena preko 35 isto.
Ogorčena je ta, ja ne mislim tako![]()