Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.812
Ne podržavam već volim trolati po njenim temama.@Jugoslav Čvarak pretpostavljam da reakcijom ukazuješ da podržavaš varanje ili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne podržavam već volim trolati po njenim temama.@Jugoslav Čvarak pretpostavljam da reakcijom ukazuješ da podržavaš varanje ili?
ne vodio je na večeru u fensi restoran u Galeriji u Vudroa VilsonaAko bi moglo pojasnjenje ovoga.
Vodio je na vecere i kupovao prezente,
Ili
Se kurcio pred njom u Maxiju za kasom kako ima puno para, pa doneo korpu sa pazarom od 30 000 dinara?

Mi, u trenucima ocaja, radimo i jedno i drugo, pa sam morao da proverim.ne vodio je na večeru u fensi restoran u Galeriji u Vudroa Vilsona
jednokratno spiskao, lakše za evidenciju![]()
uči se nemački
Zavisi od konteksta varanja tj. koje su okolnosti i u kakvoj je vrsti odnosa par.Da li varanje treba krivično goniti?
Aludira na ovu temuAko bi moglo pojasnjenje ovoga.
Vodio je na vecere i kupovao prezente u vrednosti od 30 000 dinara,
Ili
Se kurcio pred njom u Maxiju za kasom kako ima puno para, pa doneo korpu sa pazarom od 30 000 dinara?
Ni manje ni više nego krivično?
Znači ništa prekršaj, već državnog odvjetnika uposliti da kazneno proganja milijune švalera i švalerki?
Ili bi osnovala nekakve milicije za moral i ćudoređe, kao što muslimani imaju?
Dok dođe vikend i manjak posla, krenu ti se ovakve opasne ideje motati po glavi.
![]()
![]()
Ništa ja ne znam!!!A da se recimo dobije godinu dana kazne za svako neverstvo , koliko godina bi ti dobijo ?
A?
Šta goniti, kamenovatiDa li varanje treba krivično goniti?
To je Madona uradilaПотпишете уговор пре брака да у случају јасно дефинисане преваре онај ко је преварио сноси те и те последице.
Не препоручујем присилу а још мање свеобухватне законе.
a seven dejs jesi kupio?mora da priloži račun da se vidi šta je kupio. Hrana, piće, prašak za veš.. sve se to računa. Dalje, kurtoni, pena za brijanje i žileti (za njenu depilaciju), plastična kesa za njene tampone,...
Забрањујеш људима да се понашају у складу са својим прохтевима?komunalna policijo, razidji se sa ljisa!
Evo da ti iskreno odgovorim na pitanje, iako ću se pred većinom tu zbog toga osramotiti - 0 godina.A da se recimo dobije godinu dana kazne za svako neverstvo , koliko godina bi ti dobijo ?
A?
A šta misliš o poliamoriji?Meni je varanje bezveze. To je kao da kopaš bunar na sto strana. Posvetiš se jednom i to je to. A ne čim zaškripi ti na drugu stranu. Podrazumeva se da su oboje otvoreni za ljubav, razmenu. Dakle posvećenost.![]()
Evo da ti iskreno odgovorim na pitanje, iako ću se pred većinom tu zbog toga osramotiti - 0 godina.

VarenjeUčini mi se da se tema zove Vranje![]()
kako bi smuvkao svih nekoliko?A šta misliš o poliamoriji?
Kad bih se na primer razveo verovatno bi imao nekoliko šemica.
I ne bih ni krio mnogo ili uopšte od drugih.
Ne bih ni pokušavao...kako bi smuvkao svih nekoliko?