Izvesti siromašniju devojku na Dejt u ekskluzivni restoran

Smorisha

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.897
Zamislite neki paralija smuva neku siromašniju devojku što radi u Maxiju kao mesarka ili nešto slično.:mrgreen:
I izvede je na Dejt u ekskluzivni restoran u TC Galerija ili gdegod i ceh bude i 200-300 evra ili i više. Pola ili više od pola njene plate.z:shock:

Da li je to uvreda za nju?:tiganj:
Šta bi ona trebala da misli o toj situaciji i o njemu?z:hm:
Da li bi možda mislila da nije dovoljno dobra za njega ili bi mislila "Evo dobre prilike"?!.:malav:
I uopšte da li je neprijatno i govoriti da ponekad ručavamo u nekim Fine Dining restoranima jer to može da povredi osećanja nekog ko je siromašniji?
Da li to treba kriti?:tajna:

1718709492069.png
 
Poslednja izmena:
Znaci vecito cascavanje pre nego sto i upoznas tu osobu.
Pitanje je sto bi stranca vodao po nekim fajn dajnovima okolo kojeg ni ne poznajes, bilo da je zensko ili musko?
Zavrsavas biznis?
Ako si vec s njom, gotivis je kao osobu, imas kinktu, vodi je i to da skacu konobari oko nje. Svakom po susku u dzep. Pre toga na masazu i to obavezno i stopala, nogu jer vrv stoji puno, za kasom. Posle spa i td. Naredjaj da bude vrhunska zgotiva.
Naravno, opet pod uslovom da je karakter. To znaci da i dalje ostane sa tobom na nivou ma moze i pasuljica. Ako se pretvori u zahtevni inventar onda je liferujes bez razmisljanja.
 
Pa sve zavisi od osoba, njihovog odnosa, koliko su bliski, raspolozenja, mislim mozda jeste malo uvredljivo (bez obzira u kakvoj je ona materijalnoj situaciji) jer ono ako ti je stvarno stalo do nje i ako je ceniš kao osobu onda svakako nećeš gledati da je impresioniraš parama jer one osobe vredne pažnje i poštovanja se ne "kupuju" na taj način, već ćeš gledati da je osvojiš nekom energijom, harizmom, iskrenošću, pojavom, smislom za humor i na neku bliskost i emociju.

Inače imao sam i situaciju da sednem sa nekom negde i kad stigne račun da ona kaže (onako pomalo u nekom polu-šaljivom tonu) , e iskuliraj ja ću da platim, znam da si bez dinara, e sad nekad bi rekao, ma jok opusti se ajd imam tolko a nekad bi ono iskulirao i rekao, ajd dobro ako ti tako kažeš, sad da li sam ja to shvatio kao uvredu, pa ono ako sam dovoljno blizak sa tom osobom i medju nama vlada onako dobra energija, pozitivno raspoloženje i to ono zaista se nisam našao uvredjen jer sam blizak sa tom osobom, ona me već dobro poznaje, zna moje i vrline i mane i zna da nisam nesto jak sa finansijama nit da baratam nekim novcem (nit sam ja to krio ili stideo se toga, nego sam se i ono sprdao na svoj račun na konto toga) i da nit ja nju pokušavam da impresioniram i osvojim na taj način nit da mi je to uopšte bitno previše ili da druge ljude posmatram i vrednujem na taj način, a sad recimo da izadjem sa nekom prvi put da se ono tek upoznamo ili sa nekom koju još ni ne poznajem ili ako neka malo napetija atmosfera vlada medju nama sigurno da bi odreagovao drugačije i rekao joj tipa, pali bre klošarko, otkud ti ta ideja da sam bez dinara i sta ti meni ima da placas moje piće.
 
Parajlija moze biti:
1. Neko ko je iz bogate familije pa mu je sasvim normalno da jede u skupim restoranima. Takav ce "iz nehata" izvesti curu na takvo mesto, a cura ako ima mozga, shvatice da on to ne radi da se dokazuje ili da nju unizi, nego jer tako covek zivi, to mu je normalno da tamo jede.

2. Skorojevic polukrimos, koji se kurtchi i hoce da se pokazuje, i voli da druge unizi.

3. Skorojevic koji je posteno dosao do para, ali je i dalje skorojevic, i ako to uradi, motivi bi mu bili isti kao i kod coveka iz stavke br. 2.

Sta ce ona da misli o njemu, zavisi iskljucivo od toga da li je sposobna da ga ispravno svrsta u neku od ove 3 kategorije.

A i nebitno je sta ce da misli :)
 
A vidiš ja bih to uradio samo kad mi se baš svidi pa želim da je impresioniram i ostavim pozitivan utisak i pružim joj lepo iskustvo.

Ako bi mi motiv bio da joj pruzim lepo iskustvo, video bih sta voli, pa bih spram tome organizovao nesto.

Na primer, ako vidim da je nimfomanka - idemo na swing zurku :D

Ako voli adrenalin - voznja motorom 250km/h :)

Ako voli poljoprivredu - idemo da kupimo šljive i pečemo rakiju :D
 

Back
Top