Varanje

😡

Ni manje ni više nego krivično?
Znači ništa prekršaj, već državnog odvjetnika uposliti da kazneno proganja milijune švalera i švalerki?
Ili bi osnovala nekakve milicije za moral i ćudoređe, kao što muslimani imaju?

Dok dođe vikend i manjak posla, krenu ti se ovakve opasne ideje motati po glavi.

😡 🐈
Jes' vala. Krajem 70ih i tokom 80ih je u SFRJ bio masovan kurvaluk. Gradile su se vikendice koje su služile da gradski mangupi i direktori podvode tamo devojčice. Zapošljavale su se žene sa sela u fabrike i masovno varale muževe sa kolegama na poslu, međutim u ono vreme su bili retki razvodi zbog onoga šta će reći ljudi i zbog dece.

Jes' vala. Krajem 70ih i tokom 80ih je u SFRJ bio masovan kurvaluk. Gradile su se vikendice koje su služile da gradski mangupi i direktori podvode tamo devojčice. Zapošljavale su se žene sa sela u fabrike i masovno varale muževe sa kolegama na poslu, međutim u ono vreme su bili retki razvodi zbog onoga šta će reći ljudi i zbog dece.
Tako se moj dida redovito švalerao po tvornici u kojoj je bio monter, to je tek krajem života pričao, kada je već bio poludementan i baba mrtva, ali svi su znali.
Isto tako je rekao da babu nikada ne bi varao da nije bila toliko zla i to mu vjerujem.
Kaže da su mu radnice preko kolega slale poruke gdje da se nađu.
Priču je završio s već u obitelji legendarnom rečenicom koju sada često svi koristimo: "Ja sam se branio koliko sam mogao."

Varanje ne bi trebalio da bude ni izgovor za razvod a kamoli da bude krivično gonjeno.
Vara onaj koji nema šta mu treba pa mora da traži na drugom mestu.
Ako išta, onaj koji vara treba da tuži osobu koju je varao jer mu nije dala šta mu treba
pa moj gazda ima sve sta mu treba al vara druge firme gde god stigne.
Nikad mu nije dosta.

I nekim ženama nikada nije dovoljan samo jedan
pa ne znam di je tu problem..........da se sedne za astal i da se o tim potrebama porazgovara sa partnerom, posto oboje imaju iste potrebe ? Samo ce budale cutati i "raditi" iza ledja partneru i onda su svi na gubitku.................a oce rade i motke.

pa ne znam di je tu problem..........da se sedne za astal i da se o tim potrebama porazgovara sa partnerom, posto oboje imaju iste potrebe ? Samo ce budale cutati i "raditi" iza ledja partneru i onda su svi na gubitku.................a oce rade i motke.
u Francuskoj su svesni tih potreba i prećutno se slažu. Ne zapitkuju niti prave problem

u Francuskoj su svesni tih potreba i prećutno se slažu. Ne zapitkuju niti prave problem
ma ni ne precutuju vec sednu za sto pa se jos i dogovore kako ce zajednicki zadovoljiti te svoje potrebe.
Partnerska komunikacija kod francuza je za svaku pohvalu i kamo lepe srece da i kod nas tako komuniciraju................a ne da izbacuju partnere iz kola na sred autoputa radi svadje. A ako se malo bolje "razgrne" upravo te svadje, netrpeljivost , nalaze korene u seksualnoj frustraciji oba partnera.Posteni su, nece da varaju svoje partnere vec svu nagomilanu seksualnu frustraciju istresaju na partnera.Da su u seksu zadovoljni bili bi srecni i mirni ko bubice.
Jesam srbin, al nikada necu razumeti taj nas srednjovekovni mentalitet u odnosu muskarca i zene. Sve rade na svoju stetu ...u ime izmisljenih morala svojih pradedova iz primitivnih vekova.

Back