Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.593
Lik je spot odradio nakon što su ga bubnuli u švaleraciji u javnom WC-u.ma znam
asocijacija mi je bila na početak spota i hapšenje
a i dobra je pesma
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lik je spot odradio nakon što su ga bubnuli u švaleraciji u javnom WC-u.ma znam
asocijacija mi je bila na početak spota i hapšenje
a i dobra je pesma
da znam adrenalinski ovisnikLik je spot odradio nakon što su ga bubnuli u švaleraciji u javnom WC-u.
Pokušao sam ti poslati prostački PM, ali nije prošao.da znam adrenalinski ovisnik
neće na kuhinjskom stolu a hoće na krovu zgrade
Jes' vala. Krajem 70ih i tokom 80ih je u SFRJ bio masovan kurvaluk. Gradile su se vikendice koje su služile da gradski mangupi i direktori podvode tamo devojčice. Zapošljavale su se žene sa sela u fabrike i masovno varale muževe sa kolegama na poslu, međutim u ono vreme su bili retki razvodi zbog onoga šta će reći ljudi i zbog dece.
Ni manje ni više nego krivično?
Znači ništa prekršaj, već državnog odvjetnika uposliti da kazneno proganja milijune švalera i švalerki?
Ili bi osnovala nekakve milicije za moral i ćudoređe, kao što muslimani imaju?
Dok dođe vikend i manjak posla, krenu ti se ovakve opasne ideje motati po glavi.
Dobra ti je ideja, varalice u prokletu avlijuDa li varanje treba krivično goniti?
Misliš "smrtno se zaljubila na prvi pogled u tebe kad je videla ostavinsku šansu kod tebe"?Da li varanje treba krivično goniti?
sa gaj ričijem? da li su se zbog toga razveli?To je Madona uradila
probaj sad dok svi spavajuPokušao sam ti poslati prostački PM, ali nije prošao.
Pa pisalo je negde, napravila ugovor, ako je prevari, onda...a sad zašto su se razveli ne znam.sa gaj ričijem? da li su se zbog toga razveli?
kako znaš taj detalj?
Buuu, ajde da probamo zakonom da zaštitimo povređen ego. Srce jedno...
Ako nekome vernost nije jača strana, taj je možda nestabilan, nezreo, ne želi vezivanje.Ja odje već kroz komentare vidim kome vjernost nije jača strana
Tako se moj dida redovito švalerao po tvornici u kojoj je bio monter, to je tek krajem života pričao, kada je već bio poludementan i baba mrtva, ali svi su znali.Jes' vala. Krajem 70ih i tokom 80ih je u SFRJ bio masovan kurvaluk. Gradile su se vikendice koje su služile da gradski mangupi i direktori podvode tamo devojčice. Zapošljavale su se žene sa sela u fabrike i masovno varale muževe sa kolegama na poslu, međutim u ono vreme su bili retki razvodi zbog onoga šta će reći ljudi i zbog dece.
mogu samo zamisliti kakav bi haos nastao u svetu u ovom slucaju.Mislim da bi to bila jako losa ideja.
pa moj gazda ima sve sta mu treba al vara druge firme gde god stigne.Varanje ne bi trebalio da bude ni izgovor za razvod a kamoli da bude krivično gonjeno.
Vara onaj koji nema šta mu treba pa mora da traži na drugom mestu.
Ako išta, onaj koji vara treba da tuži osobu koju je varao jer mu nije dala šta mu treba
ovo je ljis, odnosi se na tu oblastpa moj gazda ima sve sta mu treba al vara druge firme gde god stigne.
Nikad mu nije dosta.
u prevodu, nekim muskarcima nikada nije dovoljno da imaju jednu zenu bez obzira kaka mu je. Oce uvek jos neku.ovo je ljis, odnosi se na tu oblast
I nekim ženama nikada nije dovoljan samo jedanu prevodu, nekim muskarcima nikada nije dovoljno da imaju jednu zenu bez obzira kaka mu je. Oce uvek jos neku.
Jel ovo sad LjiS ?
Ili voli raznovrsnost.Ako nekome vernost nije jača strana, taj je možda nestabilan, nezreo, ne želi vezivanje.
pa ne znam di je tu problem..........da se sedne za astal i da se o tim potrebama porazgovara sa partnerom, posto oboje imaju iste potrebe ? Samo ce budale cutati i "raditi" iza ledja partneru i onda su svi na gubitku.................a oce rade i motke.I nekim ženama nikada nije dovoljan samo jedan
u Francuskoj su svesni tih potreba i prećutno se slažu. Ne zapitkuju niti prave problempa ne znam di je tu problem..........da se sedne za astal i da se o tim potrebama porazgovara sa partnerom, posto oboje imaju iste potrebe ? Samo ce budale cutati i "raditi" iza ledja partneru i onda su svi na gubitku.................a oce rade i motke.
ma ni ne precutuju vec sednu za sto pa se jos i dogovore kako ce zajednicki zadovoljiti te svoje potrebe.u Francuskoj su svesni tih potreba i prećutno se slažu. Ne zapitkuju niti prave problem