VARAMO LI ŽENU/MUŽA ....?????

A ne, nisi u pravu, seks radi seksa je najgori oblik varanja. Ako ti to uradis s nekim zbog seksa, a taj isti seks imas kod kuce, to je onda dno dna... Ali ako se probude emocije i ukapiras da si se opasno zeznula i da covek tvog zivota nije taj sto spava pored tebe, vec neko ko te tajno ceka i krade te na kratko, onda pozdravljam... Srce je to... Kad bi se mom muzu to desilo i kad bi dosao da mi kaze, kunem ti se u sve da bih ga podrzala... I da ne koristim sad vec otrcane fraze da je ljubav pokretac svega, ali da je chudo, jeste...

Sustinu potpisujem :ok:

Al' sve sto sam starija manje sam sigurna da li i kako bi presla preko prevare....oprostila nikad ne bih....prvenstveno jer ja znam da to nikad necu uraditi.....ako i kad osjetim,pozelim,zavolim nekog drugog....bila bih postena prema njemu....znaci tu braka vise nema....tako i ocekujem....i to cu cijeniti....
Slazem se ...srce nije na dugme....i ako zavoli ....siroko mu polje...ne bi ga nijednog momenta sputavala....al' ne zelim biti ta koja voli svog muza,zaludno,dok on preispituje svoja osecanja....a posebno sedeci na 2 stolice...ovamo ljubav...ovamo "sigurnost" :confused:

Sustinu potpisujem :ok:

Al' sve sto sam starija manje sam sigurna da li i kako bi presla preko prevare....oprostila nikad ne bih....prvenstveno jer ja znam da to nikad necu uraditi.....ako i kad osjetim,pozelim,zavolim nekog drugog....bila bih postena prema njemu....znaci tu braka vise nema....tako i ocekujem....i to cu cijeniti....
Slazem se ...srce nije na dugme....i ako zavoli ....siroko mu polje...ne bi ga nijednog momenta sputavala....al' ne zelim biti ta koja voli svog muza,zaludno,dok on preispituje svoja osecanja....a posebno sedeci na 2 stolice...ovamo ljubav...ovamo "sigurnost" :confused:
Ebi ga Taska, sve si u pravu, al' ja baš obrnuto: sad kad sam u braku, ne bih se zaletala sa razvodom...
Dok sam bila mlađa, pa sam u vezi, brate mili široko ti polje, uzmi ili ostavi...
Ali sada, sve je drugačije... Nije to samo sigurnost, to je neki mir, poštovanje, ljubav drugačija od svake druge. Nema tu više klecanja kolena (mada u mom slučaju nije nikad ni bilo sa mm), ali on je oličenje muškarca kakvog sam uvek želela...
Ima tu i mana, ali ceo paket je ipak bingo za mene...
Teško bih ga se odrekla... Samo ako me ne bi hteo, ako bi me ponižavao ili sl. sranja.
Pokušala bih da ga razumem... Ne bih mogla samo ako bi održavao vezu bez namere da je okonča...
Mada nemam pojma, lutam u mraku i nagađam... Možda bih popizdela i oterala ga u .... :think:

meni je cudno sto se toliko vaznosti daje sexu ,bar ovde
jer u rl znam previse parova koji varaju jedni druge pa opet ostaju zajedno,i ne znam mnogo njih koji su se razveli zbog prevare,mislim da ste prebrzi na recima
jedan partner za narednih 50 god,jeza me hvata :sad2:
Pa to :ok:
Mislim, znam šta bih ja volela, ali naše želje se često razlikuju od stvarnog života...
I kad te lupi stvaran život, sedneš, presabereš se i ... obično iznenadiš sam sebe :D
Lako je moralisati napamet...

eli,nekad kad citam tvoje postvoe pomislim "ma je l sam ja ovo pisala" :think:
(jos kad si napisala ono za indiju!!!)
Ma čini ti se :D
Bilo je tema kad si me otresala samo tako :mrgreen:
Al' normalno, ne možemo o svemu isto razmišljati, moramo se nekad i počupati...
Zanimacije radi :roll: (ti se sviđa ovaj smajli?)

Zbog Indije sam počela da forumašim. Ali avaj, u Indiji još nisam bila, al' sam zato postala zavisnik od foruma...

jer u rl znam previse parova koji varaju jedni druge pa opet ostaju zajedno,i ne znam mnogo njih koji su se razveli zbog prevare,mislim da ste prebrzi na recima
Тачно. Ја исто не познајем пар који се развео због преваре.
А знам их небројено који се варају.
Не може то баш толико да се не провали.

Једино што не бих опростила је да ми неко вређа достојанство.
Нпр. отац мог пријатеља је довео у кућу своју љубавницу и упознао је са женом- овој је све било јасно истог тренутка...наравно, развели су се, а оцу мог пријатеља је ова нова супруга толико загорчала живот да је напросто свима било драго због тога- мислим превасходно на његову децу- јер су били сведоци понижења која је приређивао својој првој супрузи, а њиховој мајци- значи, такве ствари не бих толерисала, у то сам једино сигурна.

Moja prijateljica kaže: "mogu da podnesem da me ne voli, ali da me ne poštuje - to nikako". Njen suprug je imao dugogodišnju vezu i bio je prilično diskretan, kada je počeo javno da se pojavljuje sa tom drugom, moja prijateljica je podnela zahtev za razvod braka. Do tada je tolerisala i zbog dece i zbog imovine i ko zna zbog kojih još razloga.

Ali, zaista u svom okruženju znam dosta ljudi koji imaju paralelne veze i to višegodišnje i ne razvode se.
Sociolozi kažu da bi u Srbiji bilo razvedeno jako puno brakova (bio je i podatak, ali sam zaboravila) da nije ovakva višegodišnja ekonomska kriza. Ovo navodim nevezano za prevaru, nego kao pokazatelj da je porodica kao osnovna supstanca ugrožena.

Ma čini ti se :D
Bilo je tema kad si me otresala samo tako :mrgreen:
Al' normalno, ne možemo o svemu isto razmišljati, moramo se nekad i počupati...
Zanimacije radi :roll: (ti se sviđa ovaj smajli?)

Zbog Indije sam počela da forumašim. Ali avaj, u Indiji još nisam bila, al' sam zato postala zavisnik od foruma...
ne uzimaj mi za zlo,znam da umem da budem jako..simpaticna:mrgreen: al to je zato sto sam spontana:lol:
ja se i ne secam tih momenata:roll:(oh da moj omiljeni smajli)

Тачно. Ја исто не познајем пар који се развео због преваре.
А знам их небројено који се варају.
Не може то баш толико да се не провали.

Једино што не бих опростила је да ми неко вређа достојанство.
Нпр. отац мог пријатеља је довео у кућу своју љубавницу и упознао је са женом- овој је све било јасно истог тренутка...наравно, развели су се, а оцу мог пријатеља је ова нова супруга толико загорчала живот да је напросто свима било драго због тога- мислим превасходно на његову децу- јер су били сведоци понижења која је приређивао својој првој супрузи, а њиховој мајци- значи, такве ствари не бих толерисала, у то сам једино сигурна.
e bas to
sto narod kaze nije sapun da se istrosi,ali ipak treba da pazi na moje dostojanstvo,znaci moje sestre,rodjake,drugarice ne dolaze u obzir,a ako ode na sluzbeni put u bajinu bastu(ili njujork,ajd kad ste navalili:mrgreen: ) mene to stvarno ne pogadja

E i to sto kazete, lako je napamet moralisati. Nije mi do sada palo na pamet, mislim da nije ni njemu, ne iskljucujem mogucnost pa kad se desi videcemo.

I ja znam jako mnogo parova koji se varaju a samo jedan koji se razveo. On je nju varao godinama, onda je ona prevarila njega, pa je on nju provalio, pa je on podneo tuzbu za razvod. Mislim, bilo mu OK da on vara na sve strane, ali ona njega da vara...a pa to se vec nije moglo oprostiti

Nista nije apsolutno tako...i ne postoji sigurnost 100%...tako da...npr ja, sve sto kazem/pisem....to je ono sto sada tako mislim...naravno da postoji splet i sticaj okolnosti...i da...naravno da ne znam tacno sa sigurnoscu sta bih i kako...ono sto jedino mogu donekle da tvrdim jeste .... necu prevariti....ako zelim nekog drugog bicu s njim u svakom smislu...ne tajno i za vikend :confused:...smatram da je tako jedino posteno i ispravno....:)

Ako ikad bude i sta bude.. znacete....:lol:

Po meni, i nije stvar u samom seksualnom cinu, nego u izdaji i lazi... Eto, to je razlog zasto ja nikada nisam varala... Sto ne znaci da nikada nisam pozeljela drugog muskarca...
Naravno da jesam, ali sam se do sada uvijek uspijevala suzdrzavati, zato sto nisam zeljela da drugoj strani radim ono sto ne bih ni ja zeljela da dozivim...
Ja sam vise za varijantu zajednickog svrljanja, ako je vec potrebna promjena...

Nista nije apsolutno tako...i ne postoji sigurnost 100%...tako da...npr ja, sve sto kazem/pisem....to je ono sto sada tako mislim...naravno da postoji splet i sticaj okolnosti...i da...naravno da ne znam tacno sa sigurnoscu sta bih i kako...ono sto jedino mogu donekle da tvrdim jeste .... necu prevariti....ako zelim nekog drugog bicu s njim u svakom smislu...ne tajno i za vikend :confused:...smatram da je tako jedino posteno i ispravno....:)

Ako ikad bude i sta bude.. znacete....:lol:
aj objasni mi molim te kako znas sad iz ove pozicije da zelis s nekim u svakom smislu,kad jos nisi bila
ne razvodis se valjda zbog prvog za kojim ti srce zatreperi(kazem srce al svi znamo na sta mislim)?a nemoj mi reci da si od kamena i da ti se sve ove godine niko nije svideo:confused:
ne znam,meni sve to zvuci previse romanticno da bi bilo stvarno
ko npr onaj moj cuveni kolega,svideo mi se,znaci trebalo je odmah da trazim razvod braka:dontunderstand: i onda...posvadjali smo se pre nego sto je doslo do ikakve konkretizacije niti su moja osecanja otisla ikad dalje od dopadanja,a veruj mi muza volim
da sam isla tom logikom danas bih bila razvedena + bez svalera:lol:
idi bre taska,ne zayebavaj:P

aj objasni mi molim te kako znas sad iz ove pozicije da zelis s nekim u svakom smislu,kad jos nisi bila
ne razvodis se valjda zbog prvog za kojim ti srce zatreperi(kazem srce al svi znamo na sta mislim)?a nemoj mi reci da si od kamena i da ti se sve ove godine niko nije svideo:confused:
ne znam,meni sve to zvuci previse romanticno da bi bilo stvarno
ko npr onaj moj cuveni kolega,svideo mi se,znaci trebalo je odmah da trazim razvod braka:dontunderstand: i onda...posvadjali smo se pre nego sto je doslo do ikakve konkretizacije niti su moja osecanja otisla ikad dalje od dopadanja,a veruj mi muza volim
da sam isla tom logikom danas bih bila razvedena + bez svalera:lol:
idi bre taska,ne zayebavaj:P

Jeste ...zatreperilo mi srce...par puta :rumenko:...i to samo kad sam srela staru ljubav(a bila u braku)....a to bilo poodavno :mrgreen:...i nista nije bilo jer necu ...
Najiskrenije....:)
Al' njega sam ostavila zbog x razloga ...nekih par mjeseci prije nego sam upoznala mm...
Ne znam danas kako bi bilo...iskreno...dugo se nismo vidjeli....al' opet ne bih ...ni pokazla...ni priznala....ni isla dalje ...:mrgreen:

Nikad nista slicno ni prema kome nisam osjetila....izuzimam mm...jer sa njim jos osjecam leptirice :D...sta cu ...mozda djelujem dosadnjikavo....al' tako je kako je :lol:

....al' kazem isto....nema garancije za nista...nikad se ne zna....znam samo ono sto sad osjecam....:)

neam sad bone da dam :)

Ma Linda, stvarno ima ljudi koji tako razmišljaju....ja joj verujem...
Svideli su joj se sigurno neki tipovi, ali ne dovoljno...
Neki ljudi stvarno jako teško prelaze granice...

Stiven Sigal mi bas onako faca....sad bi ga rastrgla....:per::hahaha:...

zato ona retko svraca u ispovedaonicu :think:
:lol:

:hahaha::hahaha::hahaha:

blesoooo...:lol:

sve razumijem sta hoces reci :P:)...iskreno sam pisala....samo ne volem ,inace, da detaljisem :)

Back