- Poruka
- 21.131
Pljuckam vam na temu, nemam nista da kazem, uta ta ta tat tatatata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne koristim nikakve cake... 'ladna sam k'o Sibir...ali samo spolja...Ja mog muža ne bih menjala nizašta na svetu!!!! Uspela sam da ga konfigurišem onako kako meni prija(naravno da nije u potpunosti sve što ja želim). Ali u životu uvek treba težiti za savršenijim od onoga trenutnog stanja.
ELI NS, treba da gledaš i to puno da gledaš,i šarmiraš,i očijukaš,i da koristiš sve one ženske cake,ali... odmereno i suptilno.Cmok.![]()

ja sam prevarila jednom al necu vise nikad!![]()

)
ne zato sto to nije fer,zato sto volimo partnera i ne zelimo da ga povredimo,necemo da budemo *****)
)))
))У суштини, најбитније је да осећам да смо екипа, тим, заједница.
Да он зна да сам и сад и увек ту за њега, и да исто могу да добијем с његове тсране. Да га нећу повредити и учинити нешто због чега би наша породица трпела.
Да обоје имамо довољно слободе и разумевања да толеришемо људске слабости, јер смо ипак само жива бића.
Да имамо једно у другом подршку и кад нас сви други напусте.... и не мислим да сам га икада изневерила, нити мислим да сам способна то да урадим.
Ja nisam bila u nekoj silnoj prilici da prevarim muza, sto ne znaci da necu,ali samo ako mi je jako stalo do osobe s kojom bih prevarila muza... Ustvari, kad bi se to dosilo, verovatno od mog braka tek tad ne bi bilo ni B.

...vid' laFčeta...
...nije imala prilike...
...da je sada tu možda bi i ažurirala ovaj post... ipak je prošlo dosta godina...
- - - - - - - - - -
...e da, ko se pronadje na temi slobodno može da edituje post...![]()

Ja se brzo pronasla tu odmah iznad tebe ali nema sta da editujem, i tad kao i sad samo neko isprazno filozofiranje nista konkretno, otvoreno i iskreno. Licemer bila i ostala.![]()

ovo radi tri puta dnevno pred ogledalom jedno deset dana...
...to je baš tužno...
...ali na svu sreću imaš prijatelja minona koji tje da ti pomogne...
...za početak idemo sa laganim vežbama...
1.ovo radi tri puta dnevno pred ogledalom jedno deset dana...
![]()
Vazi, javim se za deset dana a ako ne bude pomaka sam si kriv.

ne kontam sta bi tu bio pomak?
ako si varao-la, da prestanes i postanes uzorno ljudsko bice?
ako nisi varo-la da pocnes, i postanes slobodno mada malo lazljivo ljudsko bice?

...ko je dirao koto rano ujutru sabajlaka...![]()

niko..![]()