VARAMO LI ŽENU/MUŽA ....?????

Ja mog muža ne bih menjala nizašta na svetu!!!! Uspela sam da ga konfigurišem onako kako meni prija(naravno da nije u potpunosti sve što ja želim). Ali u životu uvek treba težiti za savršenijim od onoga trenutnog stanja.
ELI NS, treba da gledaš i to puno da gledaš,i šarmiraš,i očijukaš,i da koristiš sve one ženske cake,ali... odmereno i suptilno.Cmok.:zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena:

Ja mog muža ne bih menjala nizašta na svetu!!!! Uspela sam da ga konfigurišem onako kako meni prija(naravno da nije u potpunosti sve što ja želim). Ali u životu uvek treba težiti za savršenijim od onoga trenutnog stanja.
ELI NS, treba da gledaš i to puno da gledaš,i šarmiraš,i očijukaš,i da koristiš sve one ženske cake,ali... odmereno i suptilno.Cmok.:zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena:
Ne koristim nikakve cake... 'ladna sam k'o Sibir...ali samo spolja...
Volim muža, nemam nameru da ga menjam...ali volim da pustim mašti na volju :rumenko:
I ne volim pritisak...to me ubija...
Volim da ja sama sebi odredim imperativ, a ne neke folirantske društvene norme...

У суштини, најбитније је да осећам да смо екипа, тим, заједница.
Да он зна да сам и сад и увек ту за њега, и да исто могу да добијем с његове тсране. Да га нећу повредити и учинити нешто због чега би наша породица трпела.
Да обоје имамо довољно слободе и разумевања да толеришемо људске слабости, јер смо ипак само жива бића.
Да имамо једно у другом подршку и кад нас сви други напусте.... и не мислим да сам га икада изневерила, нити мислим да сам способна то да урадим.

У суштини, најбитније је да осећам да смо екипа, тим, заједница.
Да он зна да сам и сад и увек ту за њега, и да исто могу да добијем с његове тсране. Да га нећу повредити и учинити нешто због чега би наша породица трпела.
Да обоје имамо довољно слободе и разумевања да толеришемо људске слабости, јер смо ипак само жива бића.
Да имамо једно у другом подршку и кад нас сви други напусте.... и не мислим да сам га икада изневерила, нити мислим да сам способна то да урадим.

JuV, moram da priznam da si retko normalna osoba......ustvari to je sreca sto si nasla muskarca uz koga mozes da imas jedan zdrav i normalan zivot

Sto se tice varanja, ja sam recimo toliko komplikovana samoj sebi da sam bas retko,retko nailazila na muskarce koji mogu da mi drze paznju duze od dve popijene kafe u gradu....uzasno jel da? ha ha ha
ne kazem ja ovde kako sam super nesto specijalno, vec objasnjavam fakticko stanje stvari...koliko popijenih kafa i onda onog mog j.ebenog razocarenja....gde nemam zeludac dalje da se vidim stim nekim...
da, ovde su svi polunaceti, poluludi, ili prazni, ili nemam pojma sta da kazem...tako da sam ja od onih zena koje su srecne kad osete da uopste mogu i zele da se upuste u vezu, onda sam ekstremno vesela, najsmejana, srecna, gotovo da se udaram nogama u bulju...
Tako da, u mom slucaju prevariti je jednako neinteresantno isto kao nekoj zeni koja voli da sedi, ispija kafe i sipu cigare da recimo trci i trenira! Ko moze da shvati shvatice....

A jedanko me baci u ocaj sumnja da ja kao takva uopste imam glad za varanjem? u ocaj me to baci ... i u neko razocarenje jer taj neko ne vidi ko sam

Poslednja izmena:
Ruskinja Katja Karitovonova (36) završila je na sudu zbog napada na supruga Mihaila (40). Probudivši se, ulovila ga je polugolog sa svojom najboljom prijateljicom. Lisu Dmitrijevu (33) udarila je u glavu sa stolnom lampom.
Bračni par pozvao je Lisu na večeru, nakon koje su sjeli pred TV i počeli gledati "Svjetske ratove". Katja je ubrzo zaspala, a Mihail i Lisa počeli su se ljubiti.
- Lisa me počela dirati po kosi i nogama, a zatim su stvari otišle dalje - rekao je Mihail na sudu u gradiću kraj Moskve.
Lisa priznaje da ga je počela ljubiti, ali on se nije opirao pa je nastavila. Katja se probudila za vrijeme oralnog seksa i "poludjela" od bijesa. Udarila je Lisu stolnom lampom, a zatim ugrizla muža i otkinula mu testise.
- Vidio sam da Lisi curi krv iz usta, a zatim osjetio oštru bol. Ne sjećam se što je bilo poslije. Izgubio sam svijest - dodao je.
Liječnici su mu, na njegovu sreću, uspjeli zašiti testise.

Kako je ljubav u vezi sebicna i nedeljiva.
Kupiti svekrvi lekove, pozvati je na rucak, ocistiti kucu i osloviti je sa "mama"...Niko nece smatrati da ste time "prevarile" svoju majku.
Voleti sestrino dete , kupiti mu bez nekog posebnog povoda poklone, posvetiti mu svoje vreme i paznju i necete ni vi ni vase dete osetiti da je ucinjeno nesto lose...
Voleti neku tudju zemlju, njene pisce, gradove ili klimu, ne samo da je "dozvoljeno" vec i pozeljno...
Samo ljubav koju smo izabrali i koja nam nije rodjenjem i prirodom stvari "nametnuta" je ljubav koja ne trpi da se deli...Sebicna ljubav.
E koliko neko uspeva prihvatiti je takvu i koliko uspeva promeniti bilo sta zavisi od karaktera, okolnosti, dogovora i mnogo cega drugog.
Svako po svom shvatanju i zeljama.

Ja nisam bila u nekoj silnoj prilici da prevarim muza, sto ne znaci da necu,ali samo ako mi je jako stalo do osobe s kojom bih prevarila muza... Ustvari, kad bi se to dosilo, verovatno od mog braka tek tad ne bi bilo ni B.

...vid' laFčeta...:D
...nije imala prilike...:lol:

...da je sada tu možda bi i ažurirala ovaj post... ipak je prošlo dosta godina...:lol:

- - - - - - - - - -

...e da, ko se pronadje na temi slobodno može da edituje post...:)

...vid' laFčeta...:D
...nije imala prilike...:lol:

...da je sada tu možda bi i ažurirala ovaj post... ipak je prošlo dosta godina...:lol:

- - - - - - - - - -

...e da, ko se pronadje na temi slobodno može da edituje post...:)

Ja se brzo pronasla tu odmah iznad tebe ali nema sta da editujem, i tad kao i sad samo neko isprazno filozofiranje nista konkretno, otvoreno i iskreno. Licemer bila i ostala. :(

Ja se brzo pronasla tu odmah iznad tebe ali nema sta da editujem, i tad kao i sad samo neko isprazno filozofiranje nista konkretno, otvoreno i iskreno. Licemer bila i ostala. :(

...to je baš tužno...:cry:
...ali na svu sreću imaš prijatelja minona koji tje da ti pomogne...:D

...za početak idemo sa laganim vežbama...

1. :zper: ovo radi tri puta dnevno pred ogledalom jedno deset dana...:hvala:

Back