karaba
Obećava
- Poruka
- 74
nikada ne bih prevario zenu, nikada!
zato što varaš muškarce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikada ne bih prevario zenu, nikada!
Svaka ti je na mestu,bona,![]()

zato što varaš muškarce
))Ljudi sa foruma ne varaju....
kokishka i djechaci))
- - - - - - - - - -
tako je. a zene su zenstvene!

tako je. a zene su zenstvene!
koja si ti nesreca)))))
))ne diraj me upotrebicu vesticije moci da te pretvorim u muskarca))

ih mirko lutalice jos cemo se i smuvati![]()

Zašto DA / zašto NE??
Hrabri i pokajnici - olakšajte dušu i bit će Vam oprošteno saoproštenjem.....
U vezi sam, odana. To kao prvo. Kao drugo, nemam supruga, verenika a niti momka. Znači, "otpadam" u svakom smislu.![]()

U vezi sam, odana. To kao prvo. Kao drugo, nemam supruga, verenika a niti momka. Znači, "otpadam" u svakom smislu.![]()

sta mislimo jel lakse za podneti da muz ima ljubicu dok je u braku sa nama ili uredan razvod zbog sto mu se svidja ljubica, kao nije je diro,
ali za koju znas da ce s njom biti posto sutne tebe ?
meni mozak udara u neki zid kad ocu da pomislim na tu temu , pa ajde neko vec . . .
Znači, imao si, nećeš. Molim lepo. Šta ćeš da radiš posle mene, savršeno em briga. Hoće biti s pola grada ili sam. Ja više oko takvih stvari ne lupam mozak svoj. Za ove dve i po godine sam shvatila kako muški mozak funkcioniše i po kom principu. Nije mi se dopalo, ali shvatam po kom fazonu i automatizmu sve to ide. Nekada mi se povraćalo od takvih pomisli, da je neko pipkao i dirao što sam ja volela, i iz kože sam htela da iskočim, jer mi jeste bilo stalo. Danas mi je na primesu toga, ravno, kao kakvom mrtvacu. Meni više ništa u mozak ne udara, a ne da će to. 
Jadna Jeco,odmah na temu neyebitza.![]()
A, što sam po tebi ja neko jadna, moliću fino?

Ebem sve redom sto mi se nadje na putu.Zivot je previse kratak da se zamajavam kojekakvim glupostima.
Tesko onoj koja je postena,kad ostari nema uspomena.
Moze samo da se kaje...ali je ondaK kasno.![]()

Ne bi valjalo prelaziti pesacki prelaz kad ti naidjes.![]()

sta mislimo jel lakse za podneti da muz ima ljubicu dok je u braku sa nama ili uredan razvod zbog sto mu se svidja ljubica, kao nije je diro,
ali za koju znas da ce s njom biti posto sutne tebe ?
meni mozak udara u neki zid kad ocu da pomislim na tu temu , pa ajde neko vec . . .
Ja ne varam,...ali
oni jesu varali svoje zene![]()

e ulepsha mi dan...Ebem sve redom sto mi se nadje na putu.Zivot je previse kratak da se zamajavam kojekakvim glupostima.
Tesko onoj koja je postena,kad ostari nema uspomena.
Moze samo da se kaje...ali je ondaK kasno.![]()